Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 804
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
# 136
От твоите думи излиза, че жените, които са без горнище, го правят само за да покажат циците си.

# 137
  • Между гори и планини
Да бе! Вярно  имаше седмица на май в която 2-3 дена да не е валяло. То  не бяха гръмотевици, порои...Температурата едвам стигаше  20С. Последната седмица се постопли.

# 138
Така се случи, че от 8-9 години не бях посещавала български плаж, тази година обаче "уцелих" лято във България,
 от месец и нещо всеки ден съм на плаж и не вярвам но очите си.

Ти да не си морж? То един месец не спря да вали, температурите се въртяха между 13 и 20-21 градуса, но ти си бил всеки ден на плаж, че е било и пълно с други моржове и тюлени?  Shocked

По темата - не, не плюскаме като за последно. Само като сме гладни ядем. Буци сирене и домати ни мързи да мъкнем, така че или е цаца/кебапче от близката кръчма, или някой мазен бюрек от фурната по пътя. Няма сьомга, няма аспержи, няма трюфели. Сиромашия, какво да правиш.  Sad

Какъв ти е проблемът с хорските цици?  Thinking
Къде не е спряло да вали? Във Варна валя 2-3 дена миналия месец... newsm78
Циците казах ги преглътнах, там си е въпрос на лична преценка, който смята че има цици за показване...казах че и кучетата на плажа преглътнах.

Че аз къде ли бях като валя цял месец всеки ден???????????????? Не вали едва от 10-на дни.

# 139

Ненормално е само, да си бъркаме носовете в чуждите чинии.
... и в циците, паласките, че и дупетата. Blush Да те допълня.

самата мисъл, че някой може така щателно да ме наблюдава на плажа - какво ям, как изглеждам и как си прекарвам времето малко ме разубеждава да се появя и тази година на черно море.
аз съм скромен човек , никаква перфектност от мен не струи - нося си каквото си пожелая, боклука си го изнасям от плажа .. и изведнъж нЕква кифла си запълва времето наблюдавайки мен и семейството ми.... тц
10 c's,ква перфектност кви 5 лева за теб съм сигурна че няма да те видя във Варна на южния да плюскаш (не защото живееш в Италия и си видяла и от другата страна  Peace )заради форумното ти присъствие.
И няма защо да ме наричаш кифла с нищо не съм те обидила теб лично .

# 140
Офф бееее, изядохте я жената, то атаки, то чудо. Не ям на плажа, не ми харесва и не е това целта на посещението. Като огладнея се прибирам. И на мен ми е странно, че още с идването се разпъват софрите. Предполага се, че поне може да закусиш нормално и тогава да идеш на плаж. Чак да ми пречат не, но ми е странно. Тези със семките са друга работа, отврат е като се почнат едни слънчогледи, едни тиквени семки. Всички уж знаем къде да изхвърляме боклука, но досега не съм видяла някой да чопли семки и да си хвърля боклука в коша, всички дружно плюят на пясъка. Това ми напомня на една история. Точно се преместих в Испания, беше края на февруари, събрани сме с още две българки и аз се надявам на глас скоро да е топло за плаж. Едната ме поглежда изумена и казва " Ти май не си ходила тук на плаж и затова искаш. Знаеш ли колко е гадно тук на плажа, не е като в България. Аз не ходя. " Поглеждам неразбиращо и питам " Защо да е гадно? Водата ли е мръсна, много водорасли ли има? ", а отговорът " Не, ама не продават никаква храна по плажа. То не е като в България да ти замирише на царевичка, на семки, да си купиш, да си хапнеш. А и е много скучно. В България идват те свалят, запознаваш се с разни хора, става весело " Останах ей така  #Crazy #Crazy нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Ти си легнал, а над главата ти някой люпи семки и плюе. Нечие дете бяга до носа ти и пълни цялата ти глава с пясък, който те шиба точно в лицето, а майка му надува бири и го гледа с гордост. А класиката е потен ром с казан царевица, захаросани ябълки, сладолед или семки,който крещи като ненормален. И понеже знам, че някой веднага ще подскочи ужилен заради бягащите деца, да си кажа предварително. Нямам против да бягат, да играят и да се забавляват, просто ще е добре родителите да ги научат, че като минаваш до главата на някой не се бяга. Същото е и с изтупването на хавлиите. Всеки ходи на плаж с различна цел. И колкото и да не ви се вярва, има хора, които ходят, за да релаксират. Хубаво е да не навлизаш в чуждото пространство все пак. А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.

# 141
A, аз нямах предвид теб, само така излезе  Blush

Виж сега, има по-несъобразителни хора, хора с всякакви навици на хранене, поведение и тн
Номерът на китайката е да се огледаш и да се позиционираш правилно
За да нямаш дразнители, а и да не дразниш.
Аз като отида на плаж първо се оглеждам за румънци. И като се убедя, че наблизо нЕма такива, или са поне по 2ки, тогава се намествам в някаква близост:)
Обичам да ми е спокойно, нямам нерви за по.. южен манталитет или балкански - шумни компании правят. Аз съм най-добре м/у пенсионери. Да си четат книжка, да си дремят и аз там незабележимо да си блея:)

# 142

Че аз къде ли бях като валя цял месец всеки ден???????????????? Не вали едва от 10-на дни.
От 26 април до сега имам 29 бани, валяло, валяло... колко да е валяло?

# 143
чесънът понижава кръвното налягане, а пък ако човек е хипертоник в тези жеги по плажовете си е сериозно застрашен... не оплювайте сега и чесъна, има защо да се яде на плажа!
Wink

# 144
Обичам чесънче  и занемявам пред кроасаните.

# 145
От твоите думи излиза, че жените, които са без горнище, го правят само за да покажат циците си.
Идея си нямам защо го правят, те си знаят... аз съм СЪС горнище. Peace

# 146
Валя цял месец по час два следобед, а имаше и дни по цял ден. Все пак не съм мърдал от Варна доста отдавна. Пък за баните бяха те като бяхме деца по 100 и нагоре на лято, ама вече ми е втръснало до болка и ходя само с детето по 5 пъти на лято. Но имаше преди дъждовния месец и един дето беше горещо, но водата беше студена още.

# 147
чесънът понижава кръвното налягане, а пък ако човек е хипертоник в тези жеги по плажовете си е сериозно застрашен... не оплювайте сега и чесъна, има защо да се яде на плажа!
Wink
Нали? Накъде без чесън на плажа Laughing
Иначе сериозно. Хипертониците не са изобщо за плаж, или ако толкова искат, ходят в по- прохладните часове. Добре де, как се натъпквате в тая жега и стоите там да ви пере слънцето, да не говорим за влизане във водата newsm78

# 148
  • Варна.....
tanch, да ти дам децата да им обясниш и те да разберат! че по плажа не се бяга?
Оказа се, че нашите плажове са само за хора, които не огладняват и следва да са забранени за деца!

Към авторката- щом твърдиш, че имаш база за сравнение, не мога да си обясня за какъв ... ти е да ходиш на южния плаж?
Там не стъпвам и пари да ми дават.

# 149
Wink
Нали? Накъде без чесън на плажа Laughing
Иначе сериозно. Хипертониците не са изобщо за плаж, или ако толкова искат, ходят в по- прохладните часове. Добре де, как е натъпквате в тая жега и стоите там да ви пере слънцето, а не говорим за влизане във водата newsm78

Аз лично не се влияя от Слънцето. Може да е тренинг. Били сме и по 12 часа на плажа 7 дни в седмицата от Май до Октомври. Като деца, и имам имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт