Да те допълня.
)заради форумното ти присъствие.
нищо, че идвах точно от въпросната България. Оказа се, че " гадостите " тук, са точно нещата, които ми харесват и липсват точно нещата, които винаги са ме дразнили в България. Ти си легнал, а над главата ти някой люпи семки и плюе. Нечие дете бяга до носа ти и пълни цялата ти глава с пясък, който те шиба точно в лицето, а майка му надува бири и го гледа с гордост. А класиката е потен ром с казан царевица, захаросани ябълки, сладолед или семки,който крещи като ненормален. И понеже знам, че някой веднага ще подскочи ужилен заради бягащите деца, да си кажа предварително. Нямам против да бягат, да играят и да се забавляват, просто ще е добре родителите да ги научат, че като минаваш до главата на някой не се бяга. Същото е и с изтупването на хавлиите. Всеки ходи на плаж с различна цел. И колкото и да не ви се вярва, има хора, които ходят, за да релаксират. Хубаво е да не навлизаш в чуждото пространство все пак. А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена. 

Препоръчани теми