Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 763
  • 705
  •   1
Отговори
# 435
Nekomusume  Peace
Аз това имах предвид и в една друга тема - не е проблем какво и как го ядеш, хората ядат нявсякъде по света. Не в яденето е ганьовщината.. ганьовщината - дето я има за жалост все още много у нас, не само на плажа, а навсякъде - е да гледаш на другия в устата/периметъра, да се подхилкваш малоумно кой какво ял, докато ти се удължи врата от зяпане и ти изскочат очите   Wink Rolling Eyes, да се подиграваш, без да се видиш себе си отстрани, а после да оставиш "След нас и потоп".

# 436
  • Бургас
пикник на безлюден или малко посещаван плаж е едно, да вадиш бурканите на претъпкан градски плаж - друго ./не че съм била свидетел  Rolling Eyes/. ако пътувам на по-дълъг път бих си взела сандвичи, но няма да опъна софра във влака примерно.
чудя се какви лютеници и наденици, то ще се вкиснат за 0 време

# 437
Че какво лошо има да си извадиш храната на претъпкан плаж?!
Единствените хора, които съм виждала с бурканчета на плажа, бяха възрастни хора, определено пенсионери. Хапнаха си някакви вурстчета от бурканче и толкова.
Но дори и млади хора да бяха, пак нямаше да ми направят никакво впечатление какво и как ядат.

# 438
  • Бургас
ми то няма лошо и пържоли да си занеса в киното значи

# 439
Не изопачавайте нещата...
В киното/театъра/операта нищо не можеш да занесеш, защото е съвсем различно място и няма нищо общо с плажовете.
Но на плаж, където почиваш и трябва да е напълно лежерна и свободна обстановка, да се гнусиш, втрещяваш от това какво яде съседа до теб, е повече от глупаво.
И не, не се извинявам!  Mr. Green

# 440
В Малта например, понеже нямат полянки, си правят пикници на плажа. С огън, барбекю и т.н. Но това се случва привечер - почват да си примъкват посуди и чергила към свечеряване.

# 441
Check Please Joy Joy Joy мн ме развесели
 И мен, пък като си представих картинката на придвижване от колата до плажа. hahaha

Като морски пехотинци бяхме. Само хладно оръжие липсваше.  Laughing

# 442
  • Linz
На плажа можеш да ядеш, и храна се продава.
В киното е неуместно- там си за два часа.

# 443
  • BG
А това в кинотооо........ ooooh! Полудявам, като захрупат от всички страни, ровят в целофанчета, млящят, нечий дъх пуканков ме блъсва...Спрях да ходя! Все едно са отишли ама точно, за да си плюскат, а не да гледат филм. Трябва да отворя тема на тази тема!  Thinking Сериозно!

# 444
В Малта например, понеже нямат полянки, си правят пикници на плажа. С огън, барбекю и т.н. Но това се случва привечер - почват да си примъкват посуди и чергила към свечеряване.

Да, аз това го писах назад.  Peace Ние живяхме дълго време в Слима, а там плажът е под алеята, на която се разхожда привечер всичкият народ. Малтийците си ядат на камъните пред очите на всички и хич не им пука. Столове, маси, барбекюта, всичко. После в Суик(г)и на по-отдалечените плажове съм виждала да го правят и през деня. Един мъж с водолазен костюм излезе пред мен от морето, носейки огромен октопод. Разфасоваха си го пред другите хора, опекоха го и го изядоха.

# 445
ми то няма лошо и пържоли да си занеса в киното значи
Защо свързващ природата(плажа) с обект като киното, което е на някого, който е измислил правила как да му се посещава и какви храни може да консумираш вътре. Макар, че аз не съм и много съгласна с това, да ме задължава да си купя минерална от него за 1,50, а не от някои други магазини, където е 0,50, при положение, че съм си платила билета за филма!
По твоята логика сякаш да сравним плажа също и с ресторант, на първото място ти определяш с какво и как да се храниш, все още е свободно място(стига да не замърсяваш околната среда), а на второто ти дават меню и избираш това, което те ти предлагат и се съобразявяш с правилата на ресторанта!
Това взиране в чуждите паници го има предимно при българите, сакън да не видят, да не изпуснат, да не изкоментират кой какво прави и какво яде, колко пари имал, много, ама много отвратително и  грозно държание. Sick

# 446
  • Варна
Тези дни мисля да огрея някой варненски плаж, та минавам да Ви питам: може ли за децата по един круасан в упакоффка? После ще си ги изхвърлим където трябва. Упакоффките, не круасаните. И друго да питам: може ли все пак да се съблека по бански, понеже имам три ката сланини, целулит и стрий и да не се гътне някое майче все пак...  Моля ви, кажете ми, може ли?  Praynig

# 447
...
Това взиране в чуждите паници го има предимно при българите, сакън да не видят, да не изпуснат, да не изкоментират кой какво прави и какво яде, колко пари имал, много, ама много отвратително и  грозно държание. Sick

Подобно взиране се нарича тежки комплекси.
Пък те са породени, знаете от кога... Да не сменям темата.
Изключително грозно е да си носиш нещо от вкъщи, щото говори за мизерия, която трябва в България да е наказуема със закон!
А е изключително класно да даваш по 2 лв. за бутилчица кока-кола, но да е купена от плажа, не донесена отвън.
Майната им на гърците и другите, където по някои от откритите кафенета можеш да поседнеш, да починеш, да запалиш цигара и да си идеш, без да е нужно да консумираш задължително. При нас трябва да се консумира и то не какво да е. Евтиниите от рода на чай, вода, кафе (без придружаващо) не важат. А ако седнеш на пицария без да плюскаш, а само да пиеш - си чисто изпаднал.
Ми, аз пък съм от скръндзите, които за кола, която я има навсякъде, няма да дам повече от необходимото и онова, което считам за такова, само за да храня някакъв сух като чируз барман и неговия шеф, които са решили, че от нищо-нещо става. Бих дала много, разбира се, за някакъв фреш, който няма къде другаде да пия, но не и вкиснат, само отбиващ номера странен продукт, за който се чудиш какъв е точно плода вътре...

# 448
За италианеца от по-горните постове, евала му на човека, така чувства почивката на плажа, така си я изживява, какво по-хубаво от здравословно-сготвена вкусна храна на плажа!
Много на място казано !

Не знам какво му е здравословното на спагети с домати от консерва и мариновани в Пикадили ребра, всичкото сготвено без течаща вода. Поне едни сърми да беше навил или тюрлю гювеч да беше опекъл, че зеленинки разни да има.  Mr. Green
Мидите и те са последното здравословно нещо, което обитава морето, въпреки че и ние си купуваме по една торба от рибарите като си тръгваме от плаж и ги ядем в къщи. Едно време се ядяха в гората на тенекия, но вече не ходим по палатки. Голяма навалица и там.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:42 от Анонимен

# 449
  • BG
Тези дни мисля да огрея някой варненски плаж, та минавам да Ви питам: може ли за децата по един круасан в упакоффка? После ще си ги изхвърлим където трябва. Упакоффките, не круасаните. И друго да питам: може ли все пак да се съблека по бански, понеже имам три ката сланини, целулит и стрий и да не се гътне някое майче все пак...  Моля ви, кажете ми, може ли?  Praynig

Без стрийту - можи!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт