Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 804
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ако човек се храни на масичка, няма да влиза пясък в храната.

аз и на масичка успявам и в кяфето да си вкарам...не става... а миналата година на барчето продаваха гаспачо...направо си представих как на шезлонга набивам супа...(бях гладна и исках да си ходим, мъжът ми ме навиваше да ми вземе едно такова и якакви хапки сандвичи, ама пусто не склоних)

# 166
А доматите и буцата сирене на плажа, си е чиста селяния, както и да го погледнеш. Не защото хапват, а заради вида на храната. Остава и една глава чесън да добавят и картината е завършена.
Ахаааааа.
Черно хайверче и трюфели може, а доматче със сирене /пък било то и синьо/ не може... newsm62
Га стана циганин, га ти почерня гъзът.  Whistling
Е, нали е много нормално, защо се засягате тогава Wink
Едно е да ядеш пакетирана храна, съвсем друго да размяташ доматите и сиренето, никой не ти говори за хайвери, успокой се.

ляля, на мен никога не ми се е случвало някой да ми досажда, независимо дали съм била сама или с приятелки. Може би и самият курорт е такъв, че повечето почиващи са възрастни хора или двойки, търсещи спокойствие.

# 167
На плажа консумирам единствено сладолед на клечка и то по няколко. Така хем, жените се чудят как си позволявам по три шоколадови един след друг, а изглеждам така ослепително, хем мъжете завиждат на половинката ми.

# 168
  • out of space
Варненчетата ли? За бой и още как. Та ние израснахме на плажа. Нищо не може да замени това. А сега нещо не ми се ходи. Още не съм ходил дори, чакам да стане 25 градуса водата за да заведа малкото. Мен не ми се ходи нещо. Иначе мога да гледам Морето от пейка в Морската с часове и да мечтая.

Защо чакаш да стане 25 градуса? Безобразно студено е на сушата, ако ще и 40 да е. След близо 20 години се убедих, че е много по-прекрасно водата да е по-студена от въздуха. Сигурно помниш, но вероятно си забравил...

# 169
Ако ще е на капан, ще е само нещо рибно. И то калмари и рапани. Обожавам пипала. Пък и рапани си хващам сам и си ги правя. Има си чалъм, как стават крехки. Миди понякога, ама не много често. Риба само Треска или Акула. Трицона рядко, че избягвам мазно. Ловили сме и Пахури.

# 170
  • out of space

ляля, на мен никога не ми се е случвало някой да ми досажда, независимо дали съм била сама или с приятелки.

Може би самите вие изглеждате като двойка...търсеща спокойствие  Wink

# 171
Варненчетата ли? За бой и още как. Та ние израснахме на плажа. Нищо не може да замени това. А сега нещо не ми се ходи. Още не съм ходил дори, чакам да стане 25 градуса водата за да заведа малкото. Мен не ми се ходи нещо. Иначе мога да гледам Морето от пейка в Морската с часове и да мечтая.

Защо чакаш да стане 25 градуса? Безобразно студено е на сушата, ако ще и 40 да е. След близо 20 години се убедих, че е много по-прекрасно водата да е по-студена от въздуха. Сигурно помниш, но вероятно си забравил...

Аз за нея, следобед след 5. За да играе във водата без да я спирам. Мразех като малък да ме викаха "излизай" Пък след 5 въздуха е добре. Иначе Май месец след даскало и на 14 градуса сме се къпали. Помня аз всичко. За нея ме е страх още.

# 172
Добре, ама Варна на градския плаж нямат масички... Плажуващите да си носят, ми той москвича пълен с народ, няма място и за масичка ...
На заведението -има обаче там е гадно, не ходим... Joy

# 173
Ако ще е на капан, ще е само нещо рибно. И то калмари и рапани. Обожавам пипала. Пък и рапани си хващам сам и си ги правя. Има си чалъм, как стават крехки. Миди понякога, ама не много често. Риба само Треска или Акула. Трицона рядко, че избягвам мазно. Ловили сме и Пахури.
И какъв е чалъма, че за мен това си остана мистерия?

# 174
Дано не ни лишат от правото да си носим храна. Моят мъж така ме забеляза, всичките девойки с цветя в косите, само аз със стрък зелен лук зад ухото. Веднъж се отклоних много от хавлията и взех панически да се оглеждам. Никакви знаци и сигнали не ми помогнаха да се ориентирам. По едно време спасителят грабна един казан с царевица от продавачите и викна: " Госпожа, плувайте към тенджерата ! " и така за секунди стигнах брега !

# 175
И какъв е чалъма, че за мен това си остана мистерия?

Ами рапана се вари, колкото да го извадиш от черупката само. Да умре и да отпусне мускула. Ако се вари става жилав. Панира се почти суров. Слагаш една мида и като се отвори и рапана е готов.

# 176

Че аз къде ли бях като валя цял месец всеки ден???????????????? Не вали едва от 10-на дни.
От 26 април до сега имам 29 бани, валяло, валяло... колко да е валяло?

Те дивите селяни така правят. Вали не вали - там. Галено им казваме"закъсали полякини".  Mr. Green

# 177

Само да не тръгнем да си издаваме местата, по които ходим, че и без друго цивилизованите места с всяка година стават все по-малко и все по-гъсто населени.

То и да им обясниш няма да ги намерят хубавите плажове. Трябва някой да ги заведе до там. От 2-3 години наистина и по читавите места има много народ, но все още е човешко.

# 178
Добре, ама Варна на градския плаж нямат масички... Плажуващите да си носят, ми той москвича пълен с народ, няма място и за масичка ...

Плажа май на снимки само го гледаш, а?  Sunglasses

# 179
Нямам скорошни наблюдения от този плаж, ако не се лъжа в района на Rappongi и Кубо е като за бели хора. Не претендирам за достоверност.

Общи условия

Активация на акаунт