Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 814
  • 705
  •   1
Отговори
# 270
  • София
_az_ - възмущение на плажа буди, за мен, само заравянето на отпадъците от храната, самото ядене....който се справя по-добре с пясъка от мен - да яде на корем Wink

# 271
Само селяните ходят по градските плажове.  Naughty

А някои чак от чужбина са се помъкнали, че много им липсва родното блато.
Добро утро,
не са само селяните по градските плажове, всички майки с деца които не могат да се занесат с количките и децата на Златните, не ги прави селянки ;или хората които след работа, след обяд, на бързо отиват на централния плаж.

Ако живеех постоянно в чужбина точно блатото нямаше да ми липсва.

# 272
Странно...  Thinking
Всички кореняци, които познавам, твърдят, че кракът им не стъпва на градските плажове по време на сезона. Или изобщо не ходят, или си намират закътани и чисти местенца извън града.
Ама щом твърдиш, може пък да има и мазохисти, знам ли?

# 273

Ненормално е само, да си бъркаме носовете в чуждите чинии.
Абсолютно точно, ако става дума за чинии, а не за мазен вестник на 20-30 см разстояние от моята хавлия... Crossing Arms

Mай ти се е сторило,че ядат на вестник. Как пък аз не съм видяла? Тази година специално ще търся вестници, на които се реже мазна наденица. Па дано видя....

# 274
Red Velvet,
мястото го разбра къде е, нали?

# 275
темата за това дали се храним на плажа ли е или за да разберем как авторката се е "откъснала от средата", тази безобразна и грозна простащина, която ни заобикаля отвсякъде, наречена "българска действителност", в която дори се случва така, че хората си позволяват да си носят храна на разни обществени места?

ако става дума за първото - да, носим си храна на плажа, защото се изморяваме, огладняваме и не ни харесва да се храним с каквото и да е от заведенията наоколо. ако е второто - LUCKY14, като човек с толкова висока култура на поведение, изградена очевидно на места различни от българия, би било удачно да си подбираш и по-добре думите, защото в противен случай този, който ще остави грозно впечатление накрая няма да са хранещите се на плажа.

Много добре казано!
Ако авторката така добре се е откъснала от нас простосмъртните,живеещи в БГ,може да отиде да види примерните чуждестранни курортисти по Слънчев Бряг примерно...Те са еталон за поведение и висока култура на хранене и консумация въобще.
Точно заради тях аз лично не стъпвам в курортите в собствената си държава.

И не виждам нищо лошо да си донеса храна от къщи,вместо да разчитам на съмнителното хигиенно гурме в крайплажните заведения.

# 276
  • Бургас
Странно...  Thinking
Всички кореняци, които познавам, твърдят, че кракът им не стъпва на градските плажове по време на сезона. Или изобщо не ходят, или си намират закътани и чисти местенца извън града.
на някои кракът им не стъпва. други ходят и сутрин, и вечер  Simple Smile

# 277
Много добре казано!
Ако авторката така добре се е откъснала от нас простосмъртните,живеещи в БГ,може да отиде да види примерните чуждестранни курортисти по Слънчев Бряг примерно...
Цитат
Ако живеех постоянно в чужбина точно блатото нямаше да ми липсва.
Самоцитирах се

# 278
  • София
Не.  Laughing
На плажа си носим солети или плод. Второто даже рядко ям, защото не искам да ми се стича праскова по ръката примерно, ако ще пред мен да виждам как си топят кюфтетата в лютеничка.

# 279

Ненормално е само, да си бъркаме носовете в чуждите чинии.
Абсолютно точно, ако става дума за чинии, а не за мазен вестник на 20-30 см разстояние от моята хавлия... Crossing Arms

Mай ти се е сторило,че ядат на вестник. Как пък аз не съм видяла? Тази година специално ще търся вестници, на които се реже мазна наденица. Па дано видя....

На нея май й се е сторило и че е ходила на плаж въобще. До преди 10 дена валеше всеки ден и беше студено, но тя била всеки ден през последния месец и половина на плаж, че и било пълно с хора с буци сирене и мазни наденици върху вестник, при това донесени с москвичи.  Joy Joy

п.п. Аз москвич за последно видях миналия юни месец в околностите на Москва. Преди това не помня, кога за последно съм виждала, но авторката ги срещна всичките това лято на плажа във Варна. Чудя се как не е засякла и някой вампир, защото разправят, че било пълно.  Mr. Green
http://www.moreto.net/novini.php?n=175623

# 280
Ми недей да ходиш на блатото,няма задължителни неща.
Или гледай от капанчето,където зеленуците за салата със сигурност не се мият.Дано ти пасва на хигиената.

А най-обичам клюкарките,които по принцип ми надничат в чинията.Ходя на плаж ,за да се забавлявам,а не за да зяпам и критикувам хората.Всеки според мирогледа си...

# 281
  • n/a
Хъм, ама верно ще се окаже, че в България е пълно с нещастни хора.
И как няма, като се прави и невъзможното, за да се притъпи вкуса към
живота. Е, аз пък намирам вкуса на течаща праскова, леко подсолена
от морето за нещо, което си струва. Ако не се ръси боклук, то кой
каквото му е сладко - да пие и да яде.
Мда, и телесни несъвършенства не ми пречат. Там всички сме равни -
на морето и слънцето им е все тая колко стрии и целулит си си донесъл,
все ще те погалят.

# 282
Check Please,
много се засягаш  Laughing

# 283
Да, ядем на плажа- сладолед, понички, царевица, пием бира,пуша и си почиствам боклука след мен ако съм оставила такъв. Не виждам нищо лошо в това, както многократно се каза, ако след това си чистиш. Въпрос към Тупак- какво е Пахур или Пахор беше. За пръв път чувам за такова черноморско нещо, а много обичаме такива работи?

# 284
Странно...  Thinking
на някои кракът им не стъпва. други ходят и сутрин, и вечер  Simple Smile

На други им е писнало и ходят веднъж в месеца. То тия дето са там всеки ден са или деца или от друг град.

Общи условия

Активация на акаунт