Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 891
  • 705
  •   1
Отговори
# 330
На мен не ми е ясна логиката на миенето на храна в морето?
Да ме светнете....кое му е по-хигиеничното?
И не може ли този плод да се измие предварително? Или вие ги берете по улиците...)
Не ги берем, купуваме ги преди плажа.

И никъде няма чешма с течаща вода където да се измият?

# 331
Ако си за два часа няма да с носиш сандвичи и хладилни чанти с питиета, запасяват се тези, които си прекарват деня в плажуване. Останалите най-много да изядат по един сладолед и по един едър кукуруз.

# 332
Преглъща, преглъща, гнуси се, диви се на плажуващите българи-простаци, ама цял месец и половина не спря да ходиш на плаж,а? Ми недей, бе душа, то не е задължително!

Абе мани я тая к'ви ги приказва - месец и половина ходила на плаж ooooh!
Тук началото на май имаше няколко топли дни и после кат се почна .... чак якетата вадихме по едно време. От около седмица времето става за плаж. Чудят се някои как да се поФалят, че ходят на море в чужбина. То една чужбинааа.... от Турция по-далече не са 'одили. Ама не знаете там как хранят - не си е дошъл някой оттам и не ми е заобяснявал по колко пъти на ден се яде, и колко много храна дават там. Аз се чудя на море ли отиват или да се наядат за година напред Crazy Кога ходят на плаж от ядене, не знам.

# 333
  • Бургас
Ако си за два часа няма да с носиш сандвичи и хладилни чанти с питиета, запасяват се тези, които си прекарват деня в плажуване. Останалите най-много да изядат по един сладолед и по един едър кукуруз.
за плажът не знам ,не засичам кой колко седи и какво яде през това време. правило ми е впечатление при пътуване. пътят е 2-3 часа, обаче се носят сандвичи и то не за деца.

# 334
Избирайте си плажове, на които плажуват спортните лагери. Вместо дебели циганки с филии, ще се наслаждавате на високи, стройни момчета, които тичат с гирички по плажа (особено ако треньорът предната вечер ги е хванал да пушат трева), играят волейбол и щафетни игри.

# 335
  • Бургас
Избирайте си плажове, на които плажуват спортните лагери. Вместо дебели циганки с филии, ще се наслаждавате на високи, стройни момчета, които тичат с гирички по плажа (особено ако треньорът предната вечер ги е хванал да пушат трева), играят волейбол и щафетни игри.
охххааа  newsm53 newsm20

# 336
 Joy Joy Joy Янечек смея се като луда в офиса

# 337
е аз не мога да си представя да си мия плодовете при л*ната. колкото и закътан да е плажа и "чиста" водата, помиите на няколко държави се изливат в нашето моренце  Sick
също ми е странно това да отидеш някъде за 2 часа и да си носиш сандвичи. за цял ден ясно, ама няколко часа толкова ли пък не може да се изкара без да се яде  Rolling Eyes

Аз огладнявам адски, не знам от какво. Като сме на инклузив--добре. Ходим--хапваме си, пак лягаме. Сега не знам как ще е тази година, но ще видим. Добре,че компанията и тя е от хора, дето са все гладни, та ще си ядем задружно.

# 338
правило ми е впечатление при пътуване. пътят е 2-3 часа, обаче се носят сандвичи и то не за деца.

Път, срок нЕма, дето има една приказка. Може да стигнеш и за 2 часа, а може и за 20.

# 339
Ям...всичко що ми се яде....и пържоли,и филии ,и буци сирене,и вино пия.....каквото стомаха прошепне,аз го доставям Flutter Flutter Flutter Flutter

И въобще не ме е срам...а оТНосТно другите плажове,ония чужбинските...и там е така....доставят ми храната директно на плажа,не се налага да я мъкнА Whistling

# 340
 Joy
От друга тема вече стана ясно - плюскаме като за последно, не само на плажа, ми навсякъде. Без да се съобразяваме Wink
Само че по плажовете не си нося почти нищо, купуваме на място или си висим по кръчмите.

# 341
правило ми е впечатление при пътуване. пътят е 2-3 часа, обаче се носят сандвичи и то не за деца.

Път, срок нЕма, дето има една приказка. Може да стигнеш и за 2 часа, а може и за 20.

Аз и по пътя огладнявам и муам баници яко в първото ОМВ.....обожавам ги. И ги ям само като пътуваме някъде  Mr. Green Явно е до психика.

А днес с тая тема, в офиса ядем яко. Само аз я чета,а всички прихванаха.

# 342
  • Под гъбата
Плюскаме, наливаме се и си мием прасковите в морето.
Щом като е така, ние пък  smile3550 и се къпем със сапун   grinning039!  Crossing Arms
Разни хора, разни идеали. За статистиката на плаж носим вода, плодове предварително измити и прибрани в пликчета за да не се замърсят с пясък и пакетирани в малки опаковки бисквитки или солети. Не ядем по крайбрежни капанчета!

# 343
  • Дива Индия
Аз свинщини с наденици и лютеници чак не съм виждала. На плажа стоим от 9-10 часа сутринта, докато започне да залязва слънцето. Приготвям тостове, завивам всеки в салфетка, замразяваме си вода, носим си студени сокове, плодове рядко, защото стават за ошав много скоростно. Съпружеското тяло пуши и си гаси фасовете в чашка с вода. Не оставяме на пясъка грам боклук, кота си тръгваме. На плажа купуваме сладоледи и безалкохолни.

Миналата година станах свидетел как младо семейство с едно дете  оставиха ужасна свинщина само за 2 часа на плажа, а циганска фамилия от поне 12 човека, от бебе до баба, си прибраха всичко, че дори и боклуци, които не бяха техни, само след час, прекаран на 15 метра от нас. Също миналата година с автобус Чавдар се изсипаха 30-40 възрастни човека, както стана ясно по-късно - работещи в селска кооперация. Ами не направиха свинщини; нормални възрастни хора. Дори, като се замисля, е симпатично, че са се организирали да дойдат да си потопят краката в морето. Като са възрастни да ги въдворят ли?
С две думи - не ме интересува дали някой яде, какво яде и как го яде, респ. пие. Важното е да не остава свинщина.

# 344
Иванчооооо, излизай от водата.
Защо, студено ли ми е?
Не, гладен си.

Общи условия

Активация на акаунт