Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 792
  • 705
  •   1
Отговори
# 360
  • В.Търново
Да,яли сме на плажа,когато не сме били на хотел с ол инклузив,няма да стоим гладни я,пък особенно децата.И сандвичи съм носила и плодове.Има хора стоят от сутрин до вечер на плаж,гладни ли да стоят?Плажа е обществен,нека да правят каквото искат хората,стига разбира се да си събират после боклуците,нашите ги слагам в найлонов плик и после в коша.Люспенето на семки,заравянето на фасове и боклуци в пясъка не го приемам.

# 361
  • Варна
Пък мидите се варят без вода дори, докато се отворят. В затворен съд.
Да, така е, и това от опит го научих.

Аз пък от баби и дядовци още го знам.  Laughing Така е, слагат се в тенджера без вода, котлона на макс и като се отворят повечето са готови. Бързо става. Неотворените и тези със счупени (макар и малко)
черупки се хвърлят задължително. Не са желателни никакви добавки, освен евентуално цяла клонка леощян (девисил).  Peace

Пък най са хубави на тенекия печени, на плажа - добре, че знаем на кои плажове да си ги плюскаме без да им пречим на ... чужденците. Да си ходят на Златните, за тях ги построиха такива китни, китни!

# 362
Пък най са хубави на тенекия печени, на плажа

Така срещнах ММ, на плажа - хвърляхме си погледи през огъня, през тенекията с миди 4470, опушихме се целите, но пък се опознахме Mr. Green
Честно казано, не помня плюскахме ли от мидите, или не Rolling Eyes

# 363
Пък най са хубави на тенекия печени, на плажа - добре, че знаем на кои плажове да си ги плюскаме без да им пречим на ... чужденците. Да си ходят на Златните, за тях ги построиха такива китни, китни!

И чужденците едни китни, китни. Да внимаваш  да не се изложиш пред тях.

# 364

И чужденците едни китни, китни..
... и със стройни и безупречно преливащи козунаци... Crazy

# 365

И чужденците едни китни, китни..
... и със стройни и безупречно преливащи козунаци... Crazy
... те от неплюскане са така ...  Crazy

# 366
  • до най-прекрасния мъж
Хапваме на плажа, разбира се! Предпочитам домашен сандвич, солети или бисквити пред някоя салата с развалена шунка на плажа или кебапчета с неустановен произход - случвало ми се е нееднократно. Носим също плодове и вода - всичко е предварително измито и сложено с пликчета. След хранене събираме отпадъците и ги изхвърляме на определените места. За фасовете и аз съм против. Не пуша и не хвърлям фасове, а с милото още не сме ходили на море, но и той няма да го прави. В това да хапнеш на плажа или дори да пиеш домашно вино, няма нищо лошо. С какво е по-различно яденето на сирене и домат от яденето на кроасан и солети и пиенето на вино от пиенето на бира? Аз разлика не виждам - все се консумира храна и питиета. По-важното е с каква култура се прави и дали се почиства след това. 
А да си измия плодовете там, където всеки си топи дупето, не бих и ми звучи гнусно.

# 367

И чужденците едни китни, китни. Да внимаваш  да не се изложиш пред тях.

Много са китни- и млади,и стари.Еля като пръцнат на масата в заведението...Ма то тяхното по европейски е с теменужен аромат сигурно.И така с финес си мятат бутилките в морето-как да ти се стори селско hahaha

# 368
  • София
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....

# 369
  • до най-прекрасния мъж
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....
Едно е да влезеш вътре, друго е да си миеш храната в него. Ти би ли си измила плодовете във водата от тоалетната чиния и после да ги изядеш? Аз не бих, при все че тоалетната ми чиния свети от чистота!

# 370
  • Бургас
ми аз до скоро не влизах  Laughing а след плаж задължително пием пробиотик

# 371

Защо ходите?

# 372
  • Sunshine state
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....
Едно е да влезеш вътре, друго е да си миеш храната в него. Ти би ли си измила плодовете във водата от тоалетната чиния и после да ги изядеш? Аз не бих, при все че тоалетната ми чиния свети от чистота!
А ти би ли се изкъпала в нея?Много тъпо сравнение-морето ни е като тоалетна чиния. ooooh!
Иначе и аз не бих ги измила в солената вода.
Това с пробиотика пък си е изгъзица.Направо параноя,ако ме питаш. Crazy

# 373
  • Бургас

Защо ходите?
защото детето се кефи

# 374
Е, не те ли гнус за го пускаш в морето?

Общи условия

Активация на акаунт