Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 731
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
  • В Космоса

# 616
Това на Черноморец ли беше или се бъркам. Или Фичоза.

# 617
 На бургаския плаж миналата година , мъж продава царевица с репликата :" Млечна царевицааа - На Бойко Борисов кочанааааа"  Joy имаше и други бисери , но в момента не се сещам  Joy

# 618
"Черен като мен,едър като жената"-за слънчоглед,естествено, от устата на мургав продавач......

# 619
"Юбреее курортеееееееее - топъл царевишееен, геврешен със суссамен, ледена минерална водичка, на Мадона закуската, на Майкъл Джексън обяда, на Майк Тайсън вечерята, който разбира тука се спира"
 hahaha hahaha hahaha

# 620
  • София
Прочетох цялата тема, та да попитам, стресирани и малко нервни може ли да бъдат на плажа, лютеница няма да нося, само малко сандвичи, няма и да крещя, само да гледам морето..питам тихо,тихо.

# 621
Прочетох цялата тема, та да попитам, стресирани и малко нервни може ли да бъдат на плажа, лютеница няма да нося, само малко сандвичи, няма и да крещя, само да гледам морето..питам тихо,тихо.

Цъ. Тази година без лютеница няма да пускат. Не знам вие как сте, но аз вчера изплюсках една филия с лютеница, не се бях сещала от не знам кога. Авторката да не е агент на някоя фабрика.

Помня ги ракетките, оказа се , че кремът бил със сурови яйца, та се изтрови народът, някакъв скандал имаше, та ги спряха.  И цветните сокове в стъклена чаша, коята чичкото леко замиваше.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 06:56 от Трещерица

# 622
  • София
и аз така вчера.....тайничко, за всеки случай, да не ме видят как плюскам, си намазах цели две филийки с масълце и лютеничка.....направо ми замириса на море......ама нямах наденица.....но пък за сметка на това детето крещеше и търчеше здраво с кофичка в ръка....добре, че съм в на последен етаж и в непрестижен квартал, та да има по-малко скандализирани хора....

отивам за кафе, може ли?

# 623
Сетих се за " фото мексико" и " еврибари на магари". Grinning

Тъкмо щях да кажа, че едва ли някой ще се сети за "Фото Мексико" Simple Smile

За лютеницата - и на мен ми се прияде, но съм си забранила тези дни да ям хляб, така че ще ми се размине тази благинка.

# 624
  • Sunshine state
Майтап няма и аз снощи си хапнах лютеничка със сирене. Blush  Grinning Загряваме за почивката. Sunglasses

# 625
Сетих се за " фото мексико" и " еврибари на магари". Grinning

Тъкмо щях да кажа, че едва ли някой ще се сети за "Фото Мексико" Simple Smile

За лютеницата - и на мен ми се прияде, но съм си забранила тези дни да ям хляб, така че ще ми се размине тази благинка.

Разбъркай си с малко сирене и орехи и така си го кусай.

# 626
  • до най-прекрасния мъж
Ех, тази лютеничка, бе! На диета съм, но утре може. Напълни ми се устата със слюнка, довечера няма да спя от вълнение, че утре лютеничка ще ям. Няма да е на плажа, но лютеничката си е лютеничка, където и да е Simple Smile

# 627
  • Варна
Или... не съм сигурна за наименованието им - едни кръгли вафлени фунии пълни с долнопробен крем. Heart Eyes

Божичко, този крем Heart Eyes! Умирах за него като дете и само на морето го имаше.
Знае ли някой как се прави?

Май с белтъци, захар и лимонтозу.

# 628
  • на брега на морето
... в стъклена чаша, коята чичкото леко замиваше.

Crazy Спомних си, че навремето в старите сладкарници така замиваха чашите от боза.

# 629
Помня ги ракетките, оказа се , че кремът бил със сурови яйца, та се изтрови народът, някакъв скандал имаше, та ги спряха.  И цветните сокове в стъклена чаша, коята чичкото леко замиваше.

Не май. Скандалът е бил в детска ясла с изтровени деца от еклери с крем със сурови яйца. Аз съм едно от тези деца и съм поседяла доста в болница, което разбира се не си спомням, но фунийките с крема ги помня от по-късно.  Peace
Ех, сокчетата!  Hug Как фъщяха онези машинки, които миеха чашките. 5 стотинки чашката, 10 стотинки двойна лимонада/мента/череша...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт