Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 694
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
Сетих се за " фото мексико" и " еврибари на магари". Grinning

Тъкмо щях да кажа, че едва ли някой ще се сети за "Фото Мексико" Simple Smile

За лютеницата - и на мен ми се прияде, но съм си забранила тези дни да ям хляб, така че ще ми се размине тази благинка.

Ако е онзи дядка с капелата на офицерския се сещам.

# 631
Май не говори за един и същ.Май имаше един по-късен последовател.
А онзи,"Фото Мексико"беше типичен мексиканец, носеше две големи шапки, както и да е. Simple Smile

# 632
Аз говоря за онзи дядка дето има понита и седи с тях пред зоопарка. Той ходеше с едно от тях и викаше "еври бари на магари" и правеше снимки. Сега винаги е с понитата пред зоопарка с 3 понита и един манго и една бабка.

# 633
Аз говоря за онзи дядка дето има понита и седи с тях пред зоопарка. Той ходеше с едно от тях и викаше "еври бари на магари" и правеше снимки. Сега винаги е с понитата пред зоопарка с 3 понита и един манго и една бабка.

Той не е Фото Мексико.  Онзи ходеше с едно голямо сомреро на главата и едно в ръката за този, който ще си прави снимка.  Grinning

# 634
  • София/Горна Оряховица
Абе този със сомбреротата до кода се е подвизавал, защото и аз го помня, а съм '92ра година  Rolling Eyes . Но със сигурност имам снимка с магарИто  Laughing .
Само дано мексиканеца ми е оригинален  Sunglasses .

# 635
  • sofia
Отклонявате се от темата  Laughing Стига с тези детски спомени.
В понеделник заминавам да плюскам на плажа.  Grinning

Да направят едно КПП при Резово.....там у турско къв плаж се е ширнал....жива душа няма. Че сега на север ми идва студенко.

# 636
На плажа, който посещавам от години, има една бригада роми, които продават гевреци. Двама мъкнат пластмасова маса с тавата отгоре, а третият носи щипката, с която подава гевреците. Голяма атракция са. "Оррррррррригинални гевреци! Само тука! Пррррррррррр! Хайде, мили хора, помогнете на това момче да си купи емпетройка! Прррррррррррр!"
Царевичарят е доста по-сдържан. Крачи достолепно и не гледа встрани, че отвсякъде надничат голи цици и явно човекът се притеснява. Тихомълком се появява, но тутаткси бива разконспириран от всички, които се юрват като невидели - през чужди хавлии, през чужди кафета, през чужди книги и вестници, за да докопат заветния мамул. Щото царевичката свършва бързо.
Ония ракети и аз си ги спомням. Мммм, божествени бяха. На панаири и събори също ги имаше. Кремът биваше бял, жълт или розов. Най-голямото щастие беше да се докопаш до розовия /най-много той се харчеше/, а после човек трябваше да покаже завидно майсторство - хем кремът да не изтече от другия край на вафлената тръбичка, но и да имаш достатъчно крем за всяка хапка от вафлата.

# 637
А захаросаните ябълки на клечка? Голяма борба като духне вятър и пясъка полепне по захарта Laughing

# 638
  • Варна
...
За да се спася от всички укорителни погледи, които биха ме изпепелили или поне вгорчили престоя ми на плажа, винаги си плащам за чадър и шезлонги на първа линия. Така не виждам възмутените физиономии зад гърба ми. Единственото нещо, което може да ме подразни на плажа е, ако някой дойде и си бучне частното шаренко чадърче пред моя шезлонг и ми скрие гледката към морето.

И за да съм съвсем по темата - първо - никога не плюскам като за последно и второ - когато ми се яде, плюскам и на плажа.

Процедирам като baibibi Peace. Освен това винаги си нося личен чадър, който бучвам между нашите чадъри и морето, и около който са играчките на децата, така че между шезлонзите и морето да няма други хора, покрай които да минават децата. На плажа нося редовно бухти, баница, пържени филии, мъфини или сандвичи за децата, защото не се спират и бързо огладняват. В интерес на истината- на първа линия обикновено са семейства с деца и рядко някой пречи на някого, дори си наглеждаме хавлиите и децата по съседски  Simple Smile.

# 639
  • В тъмната гора.
Авторката на темата само в ресторантите с преоценена и развалена храна ли се храни, че така реагира все едно... Sick
Откакто гледах скритата камера в пицарията..как се приготвят пици със солидна доза плюнка . ..  Mr. Green...та за предпочитане е, да се консумират основни храни от магазин, пред такива дето незнаеш как са приготвени.

# 640
Отклонявате се от темата  Laughing Стига с тези детски спомени.
В понеделник заминавам да плюскам на плажа.  Grinning

Да направят едно КПП при Резово.....там у турско къв плаж се е ширнал....жива душа няма. Че сега на север ми идва студенко.
Няма да направят КПП, защото от към турската страна, точно зад баирите се строи турска ... виж Може би това обяснява пустите плажове.  Wink

Рекламата на фото Мексико, беше: Фото моля. Някой да не ме е забелязал!
А "ракетите" освен на вкус, го докарваха и на летене. Последното се случи, когато един продавач стъпи върху надувен дюшек, заровен в пясъка

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 14:38 от гост22

# 641
Е това е гадно, ако са разрешили да строят АЕЦ там.

А относно темата по нашето черноморие трябва мнооого да се работи върху хигиената. Така че варненци не се помайвайте, а запретвайте ръкави и се хващайте или да стачкувате пред общината отговорните да си свършат работата или лично вие да се захванете с поставяне на повече и по-хубави кошчета, тоалетни, съблекални и не на последно място ЧЕШМИ!!!!!
Лутеницата и дробеното сирене са ви последният проблем!  hahaha
Няма ли наиситна начин да се изчисти моренцето ни (имам предвид водата)?  Sad  Все пак е на всички българи (и не само).

Сега се връщам да чета, че съм на 19 стр.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 15:01 от Палмичка

# 642
Много чудно тия простотии де ги измисляте и чак си вярвате. Във втора пицария, вече ресторант работя. Първо две години във Селена. Кухните се чистеха за всяка смяна и всичко беше прясно. Сега в друга която е ресторант вече. Там всичко се хлорира и на края всичко се чисти с препарати от хладилници до плотове и фурни. Хигиената е по голяма от тази във вас. Не знам дали си хлорирате яйцата преди да ги сложите в хладилника. Или да киснете нещата в кофи с хлор. Препарати всяка вечер. Всичко се нарежда по срок на годност, а манджите от предния ден се ядат от персонала. Всеки ден се зарежда прясно. Говорите да се намирате на приказка май.

# 643
И на мен тия приказки ми идват малко в повече. Щом е навън, все е ужас. Както като почне и офиснохранителната кампания - не си ли носите от къщи, или сте сноби или ядете боклуци.

# 644
Тази тема ми помогна да се сетя, защо загърбих отдавна българското черноморие. И не беше заради лютеницата, наденицата и голите цици.
Много се смях снощи с вас, благодаря ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт