Анална фисура 2

• 174 797
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 365
Хубаво е човек да опита на свои гръб, защото всеки организъм е различен.
Смятам, че хомеопата , който посетих беше доста в час какво е фисура, и доста по-обстойно ми задаваше въпроси как я лекувам сега. Дали ще помогне лечението е друг въпрос.
Отговарям и на другата дама - да шуслеровите соли се смесват с крем, стрити на прах.
Нали ви казах за леворака. Не върши работа за хронични фисури.
За жалост хомеопатията също няма са свърши работа. Хомеопатите, както и повечето лични лекари и хирурзи хабер си нямат от същността на заболяването и няма как да изпишат адекватно лечение.

# 1 366
IIigd опитай, не пречи. Wink За жалост съм 99 процента убедена, не го казвам да се заяждам, а от горчив личен опит 20 годишен. Три месечна фисура няма оправяне. Дано не съм права, пожелавам ти да мине и най искрено стискам палци! ❤️

# 1 367
Изобщо не мисля, че се заяждате. Благодаря! Дано и при вас резултатът е дълъг. Всички пишещи тук се молим за облекчение веднъж завинаги!
IIigd опитай, не пречи. Wink За жалост съм 99 процента убедена, не го казвам да се заяждам, а от горчив личен опит 20 годишен. Три месечна фисура няма оправяне. Дано не съм права, пожелавам ти да мине и най искрено стискам палци! ❤

# 1 368
Аз съм много отчаяна вече. Мисля, че операцията ми даде усложнение. Половин година вече не зараства напълно външния разрез, на моменти кърви. После пак зараства и уж дава вид, че всичко е приключило. Но от две седмици имам като пъпка се образува на мястото и забира, тече гной и кръв. В ужас съм, че май съм с фистула в следствие на сфинктеротомията.

# 1 369
Ловли, перианален абцес. И при мен се получи. Взимай бързи мерки за дрениране, иначе ще стане фистула. Отивай на лекар!

# 1 370
Утре съм на лекар. То изтече нещото. По-лошото е, че изтича за втори път този месец и не знам дали вече не е фистула.
Мими, като казваш дрениране какво имаш предвид?

# 1 371
Утре съм на лекар. То изтече нещото. По-лошото е, че изтича за втори път този месец и не знам дали вече не е фистула.
Моето беше като гнойна пъпка, изцеди го и изписа АБ. Това местния хирург, не корифея Матев! 🤣
Коментарът му - свинктеротомиата е вход за инфекции..при мен се получи 1,5 м след операцията.
Моето беше пирианално, не на мястото на шева.

# 1 372
Здравейте,да се запиша и аз в отбора на оперираните.
Дано всичко е наред занапред и нямам усложнения.
Иначе операцията беше тази сутрин,още съм в болницата,утре си тръгвам.Болки голями нямам,обезболяващи слагаха до обяд.Иначе за операцията-беше с венозна анестезия,супер упойка и много лека манипулация.Мисля че не съм по метода на Матев,а другият вид,но утре ще питам за инфо доктора.

# 1 373
Хайде Теодорке, честито ново дупе. Успешно възстановяване!

# 1 374
Моето беше като гнойна пъпка, изцеди го и изписа АБ. Това местния хирург, не корифея Матев! 🤣
Коментарът му - свинктеротомиата е вход за инфекции..при мен се получи 1,5 м след операцията.
Моето беше пирианално, не на мястото на шева.
Да, като гнойна пъпка баш. Матев по телефона му обяснявам какво е той ми казва или е фистула или хемороид, ела на преглед. Викам си, абе тва за хемороида адски ме съмнява. Освен това не знам дали ще мога да ида до Стара Загора.
Да, много лошо, че преди операцията не споделят екстрите. А при теб след тази случка нямаше повече абсцес, така ли? При мен значи този е втори брой. Моят шев си беше точно там, на перианалната област, тоест отвън на ануса от ляво.

# 1 375
От тогава съм нямала такива неща, пази боже!
Хирургът ми в Бс е много добър,  точно по дупешките истории. На него разчитам винаги, но той не прави свинктеротомии.

# 1 376
Благодаря,Мими!Дано!
Хайде Теодорке, честито ново дупе. Успешно възстановяване!

# 1 377
От тогава съм нямала такива неща, пази боже!
Хирургът ми в Бс е много добър,  точно по дупешките истории. На него разчитам винаги, но той не прави свинктеротомии.
Можеш ли име да споделиш, може и на лично, защото ще имам пътуване до Бургас скоро и да имам предвид?

# 1 378
Има ли някой с анална фисура без болка, с само с кървене

# 1 379
Тези от вас, които са ползвали крема с дилтиазем, мажеха ли го и навътре?Питам, понеже ходих при д-р Антон Тодоров в Пловдив и ми го изписа, но ми казаха да го мажа само външно и да слагам също на едно памучно тампонче за грим също от крема и да го лепвам така. Също на кутията на крема пише датата, когато явно е забъркван. От тази дата ли да гледам един месец трайност, или от датата на отваряне?

Общи условия

Активация на акаунт