BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Момичета здравейте  Hug Как си ползвате натрупаните коинси? Мислех че при пускане на поръчка автоматично ще ми ги приспадне - ама не. Как се процедира, четох във форума ама нищо не разбрах  newsm78

# 136
  • Ямбол
DIana_73,когато отидеш на стъпка плащане,натисни"Стандарт Чекинг" ,тоест долното второ,не това с paypal бутона.като се отвори страницата ,първо от лява страна си вмъкни адреса,че често там дава грешка ,че е празно.след това в дясно са изписани налични монети и имаш поле,в което въвеждаш колко от тях да използваш ,и след това "CHECK..."
След което  по стандартен начин заплащаш,то ще ти приспадне.

При първа поръчка в сайта,или невъведен още ник на потребител може да въведете в полето "Recommender" nikid10 и ще имате 5% отстъпка

# 137
Момичета здравейте  Hug Как си ползвате натрупаните коинси? Мислех че при пускане на поръчка автоматично ще ми ги приспадне - ама не. Как се процедира, четох във форума ама нищо не разбрах  newsm78
DIana_73, добре го е обяснила никид
погледни и тук, може да ти е полезно http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850388

# 138
  • Казанлък
versilna, и аз ще чакам отзиви за космодиска. Пробвала ли си този,който се поръчва в БГ? Аз го взех за 1 седмица от една приятелка(само частта за гръбнака)....беше ми доста твърд и не много удобен. Хубаво би било да се знае дали има някаква разлика  newsm78

Аз днес си получих таблета!!!  newsm44
Пристигна в пощата...пакета беше доста голям,опаковката е на ниво както винаги.
Първите впечатления... екрана е чудесен!!! Дори само заради него и големината на диагонала си заслужава парите. Много е красив началният екран,тача е добър. Ще го разучавам по-подробно в близките дни,но засега съм супер-доволна! Батерията беше заредена почти докрай. Peace

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 139
Здравейте!
Много се радвам,че намерих този форум  В сайта има наистина страхотни неща за без пари  Имам голям проблем   и се надявам някой да може да ми помогне - регистрирах се (ника ми е infernalgirl,който иска нека го ползва за рег.) , избрах си няколко неща,които бих искала да си взема,но си нямам никаква представа как се плаща. Нямам кредитна карта , имам дебитна на Пощенска банка,нямам регистрация в PayPal и изобщо не знам как се процедира в случая. Това ми е първата поръчка от сайт,който не е български,а много искам да си взема някои неща от там. Ако може някой да ми обясни какво да правя с тези карти ,защото съм индианец с тях    или да направим обща поръчка,като разбира се ще се разберем за парите как да ги пратя и т.н.т. ..... 

# 140
  • Казанлък
Hristina PavlovaHug отговорих ти и в старата тема...ще пренеса отговора и тук  Grinning
Няма как,мила, ако наистина искаш да пазаруваш в интернет,ще ти трябва дебитна карта VISA (може и кредитна,разбира се...). Маестро не става. Ако нямаш такава,просто си извади една нова за интернет пазаруване.
Аз лично си извадих една в ЦКБ,готова е за една седмица,безплатна е.  Peace
Когато искам да пазарувам в интернет,внасям парите в банката и я използвам при нужда.
В китайските сайтове най-добре е да се плаща чрез PayPal...просто защото е по-сигурно. Този сайт приема само плащането с Paypal.
След като си извадиш картата,регистрирай я в пейпал. Как да го направиш? Не е сложно...Има и хубава тема в този форум:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0

Някои правят общи поръчки,но най-добре е да се научиш сама стъпка по стъпка   bouquet

# 141
  • Ямбол

Hristina Pavlova,аз поръчвами на други ,ако желаеш ми пиши.

# 142
никид , благодаря ти много ! Ще се възползвам от услугите ти Simple Smile Ще почерпя - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Simple Smile

# 143
 valpan , благодаря много за изчерпателният отговор ! За момента ще се възползвам от услугите на никид, по-нататък и аз ще си извадя карта Simple Smile Приятна вечер на всички дами от мен Simple Smile))  Hug  bouquet

# 144
  • DE
   новата тема   bouquet

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 08:15 от дането

# 145
  • Ловеч
valpan, честито ти таблетче!
Надявам се разбираш вече какво съм имал предвид, препоръчвайки този вид екрани  Simple Smile

# 146
  • Казанлък
Надявам се разбираш вече какво съм имал предвид, препоръчвайки този вид екрани  Simple Smile
heros, благодаря!
Аз затова винаги се вслушвам в съветите ти Wink

# 147
  • Варна
Някой срещал ли е "sensor bin" или така модерното кошче за боклук със сензорен капак?

# 148
  • Бургас
heros, благодаря!
Аз затова винаги се вслушвам в съветите ти Wink

Я да осветлите непросветените какви са тези екрани  Flutter. Да не взема да изпусна някоя далаверка  Mr. Green

# 149
  • Ловеч
misi77, екраните са с много по-наситена като цветове и "жива" картина. Ето в wikipedia кратка информация за тях http://en.wikipedia.org/wiki/IPS_panel, а нагледно какво представлява екрана спрямо обикновен екран може да видиш ето от този клип http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PzP3rFZXSgE Нищо, че в случая става въпрос за сравнение на екрани на лаптопи технологията е същата.

Общи условия

Активация на акаунт