BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 550
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
благодаря heros . Ще докладвам Simple Smile

# 121
  • Казанлък
heros,значи мен слушат повече  Joy
Аз им пиша конкретна стойност "пишете ми 9$,иначе ще трябва да плащам на нашите митници..."
Само веднъж ми отговарят,че ще го направят и да не се притеснявам... дано все да е така  Praynig Praynig Praynig
Но съм имала познати,при които пратка от 15$ е отишла на митница(очевидно избираема проверка на пратките  newsm78 )...

# 122
  • Ловеч
Виж за слушането може и да си права. Но ти ме водиш по брой пратки, а това не е маловажно. Затова теб те слушат, понеже вече си така да се каже VIP клиент  Grinning

# 123
  • Казанлък
Виж за слушането може и да си права. Но ти ме водиш по брой пратки, а това не е маловажно. Затова теб те слушат, понеже вече си така да се каже VIP клиент  Grinning
Blush Wink Laughing

Понеже сега е сезона на потниците...преди около две седмици една колежка ме попита дали съм виждала едни джаджи,които прибират презрамките на сутиена за да може тя да носи изрязан потник.
Поръчах и това нещо... http://www.buyincoins.com/details/3-colors-strap-bra-cleavage-st … -product-469.html
В пакетчето са 3 броя в различни цветове,малко се различават по формата от тези на картинка,но си вършат работа.
Вчера и ги донесох на работа,станаха хит сред жените  hahaha и днес се наложи да им поръчвам още 6 броя. Ееее и малките неща ни правят щастливи...

# 124
Някой срещал ли е това устройство?
 http://www.shopbg.info/index.php?page=shop.product_details&p … k=1&Itemid=64
Гледам, че е китайско.

# 125
  • Ямбол
valpanтези кръстоски за презрамки ги предлагаха  в Кауфланд 9 бр за 1-2 лв
Има ги и в Евроленд магазините.

# 126
Някой срещал ли е това устройство?
 http://www.shopbg.info/index.php?page=shop.product_details&p … k=1&Itemid=64
Гледам, че е китайско.

И аз се интересувам от устройството, но не го намирам по китайските сайтове. Ако има по-опитни да помогнат Praynig

# 127
Здравейте.

Къде  да търся високоговорители за мобилен телефон?

sissil1, имаш предвид външни високоговорители?

Тук са всичките http://www.buyincoins.com/categories/Audio-Video/Mini-Speaker/
Специално пробвах моят със телефона ми НТС... работи перфектно  Peace
Ако телефона ти поддържа формат МР3,то,мисля,че няма да имаш проблем  Hug

Благодаря ти  Grinning

# 128
Трябват ми 3 батерии по 1.5v  от по тънките някой може ли да ми посочи някой може и със зарядно.

# 129
  • Казанлък
Трябват ми 3 батерии по 1.5v  от по тънките някой може ли да ми посочи някой може и със зарядно.
zyzi2
Аз имам това зарядно и тези батерии. Вършат ми работа за безжична мишка и часовници. Вземала съм от тях и за други хора. Очевидно са по-слаби от заявените 1350mAh, но пък за тази цена съм доволна.  Wink
Друг вариант е оригиналните от магазина и зарядно,за което е писал heros преди.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 130
Получих си космодиска. Гумата е доста твърда, по принцип става за носене, но не и за постоянно/започва да ми убива/. Ще видим дали ще има ефект. Ластиците след първото слагане се извадиха и се наложи да ги връзвам.

При първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" roska30 и ще имате 5% отстъпка

# 131
versilna, в сайта имаше отзиви, че е доста "ароматен", на теб как ти се струва  newsm78

# 132
малко - да, но бързо се отмириса.  Grinning

# 133
Мерси много  Hug
Ще се радвам след време отново да споделиш отзиви за него, т.к. имам една мноооого претенциозна съседка, уж иска да й го поръчам, та да знам какво ще ми чуят ушите след това  Crazy

# 134
  • Ловеч
Аз досега 2 космодиска съм поръчал /1 от тях беше за пощаджийките от клона, в който си получавам пратките  Simple Smile/. Един път дойде с кутия, втори път без кутия. Както дойде общо взето. Жена ми не го носи толкова, но пощаджийките са доволни. То и аз съм доволен, че не ми се губят пратките, а и ми ги носят в къщи  Grinning Едната носи за кръста, другата за гръбнака и даже сутринта ме караха да поръчам още един. Питах ги да не да е плацебо ефекта-не, помагало. Е ок, аз малко съм Тома неверни. Гумата действително не е от съвсем меките, но аз си мисля, че ако е мека никаква файда няма да има. Аромат не съм забелязал да има. Естествено за 22 лв. не виждам какво повече може да се желае.
А който има претенции да отиде да си купи от 135лв.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт