BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 427
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Казанлък
Здравейте Simple Smile
Моля ви за малко помощ.Поръчах си няколко неща.Сега ми изпратили съобщение,че част от нещата не са налични и ще ми задържат поръчката.Та мога ли някъде да им пиша да ми изпратят наличните?

Хубава вечер Simple Smile
karinnnaa  Hug
Най-вероятно са ти изпратили наличните неща. Така процедират. За останалите чакат 3-4 дена и ,ако все още ги нямат в наличност,то връщат парите.
За да видиш по-ясно нещата влез в My Account и виж самата поръчка. Ще видиш какво са изпратили(ако има такива) и какво чака да бъде изпратено.
Иначе с тях можеш да кореспондираш направо от същата страница със поръчката или от общата форма в десния долен ъгъл. Simple Smile

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: eBayONLY (за 7%),  5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 316
Благодаря valpan  Hug

# 317
  • varna
                радвам се ,че и вие се вкл.и споделяте тук за забавянията на пратки,както и проблема с номерата на проследяване,които не винаги излизат  веднага в сайтовете при търсене.Пиша това,понеже всички на,които правя поръчки наистина ми омалосват и прекаляват с еженевните си питания КАКВО БИЛО СТАВАЛО С ПРАТКИТЕ ИМ,ами ок,помагам ви.поръчвам,но аз нямам преки наблюдения къде се намират пратките ви ,много моля имайте търпение,всеки уведомявам щом пратката му е  при мен и веднага ви ги изпращам на дадения ми ваш адрес.

* нищо лично към никого,просто моля за търпение.
На другите редовни в темата,моля за извинение за поста.

Да, наистина е влудяващо да правиш услуга и да те притесняват постоянно с въпроси... аз поръчвам за първи път и бях спокойна че всичко ще е наред, но като чета в темите как всички се притесняват, че пратките им се бавят и реших и аз да попитам Embarassed...Моята пратка за радост вече пристигна Peace...20дни е пътувала...И тук искам да благодаря на Никид за услугата,която ми прави Hug...сега вече имам смелостта да поръчам и сама и знам, че е нормално да не пристигат нещата от Китай за 10дни Crazy, а човек трябва да има търпение и да не се притеснява излишно Naughty...Отново благодаря Никид     bouquet

# 318
  • Перник
Здравейте, някой да препоръча таблет Grinning

# 319
  • Ловеч
Нов купон без ограничения по раздели за  7% SEP7ALLSITE, валиден за последните 3 дни от месеца..  (sep. 28 — sep. 30)

# 320
Zdraveite , iskah da vi spodelq che pratkata mi vchera e pristignala v poshtata   Nature Sunny blagodarq na vsichki za pomoshta , a sega shte se nadqvam vsichko da e nared s tabletcheto   bouquet

# 321
  • Перник
Zdraveite , iskah da vi spodelq che pratkata mi vchera e pristignala v poshtata   Nature Sunny blagodarq na vsichki za pomoshta , a sega shte se nadqvam vsichko da e nared s tabletcheto   bouquet
Би ли споделила кой таблет поръча, както и отзиви, разбира се Grinning

# 322
 Вчера най-после получих пратката си  Grinning Страшно съм доволна, че не са налага да се разправям с диспути и тям подобни заради 7 долара  Mr. Green писах им, че всичко е при мен и след 10 минути получих вече отговор - и те са доволни и така нататък.  hahaha

# 323
  • Балчик
А моята пратка с тракинг номер, изпратена на 17.09 още си седи в Китай. Crossing Arms  

# 324
  • Казанлък
Здравейте, някой да препоръча таблет Grinning

Надя*Hug
трябва да си по-конкретна с изискванията си към таблета и да знаеш за какво точно искаш да го ползваш. Също и цената,която можеш да платиш. Сега има доста голямо разнообразие на всички размери таблети тук.
 Аз съм много доволна от Амре А10,устройва ме като качество,размер на екрана и,разбира се, цената. Има и доста по-нови таблети с двуядрен процесор,но това вече е въпрос на избор.  Peace

fandango, rysal4ica ,много добре,че си получихте пратките ! Колко е хубаво,когато всички са доволни Simple Smile
Чакаме отзиви!

# 325
  • Перник
Искам да направя подарък на мъжа ми за РД. Мога да отделя към 150 лв. Харесах този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-tornados … roduct-15970.html
с този калъф-клавиатура http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboa … product-5792.html
Ще го ползва главно за фейсбук, поща и др. подобни.
Ще се радвам някой да направи коментар за моя избор. Още не съм поръчала.

# 326
  • Казанлък
Надя,за тези пари никак не е зле. Просто аз лично бих предпочела по-добро рразширение на екрана...тук е 800 x 480 pixels resolution, а по-добрите модели на Аинол имат 1024 x 600 pixels resolution Марс , Аврора с екран IPS и Кристал. Последният също е с IPS екран,което е просто супер! с най-новият Андроид 4.1 Jelly Bean и е двуядрен.
Лично аз бих се отказала от клавиатура за момента(ако не разполагам с достатъчно пари) и бих си взела Кристал или Аврора,който с отстъпката ще ти излезе малко над твоята сума.
Но все пак Торнадото също е добър избор.  Peace
Аз все още ползвам и един от първите таблети с Андроид4,който струваше малко над 100 долара преди половин година.

# 327
  • Перник
Благодаря за предложенията  bouquet Не държа на клавиатурата, но мисля, че е необходим някакъв калъв. И за това приемам предложения.

# 328
  • Ловеч
Надя, както вероятно знаеш мъжете си падаме по играчките Simple Smile Гарантирам ти, че марс няма да му хареса. Лично аз съм си играл с Аврора 2 и го намирам за по-добър от таблет като моя и на някои от другите пишещи тук-hyundai. Ако може да изчакаш до края на октомври, то предложения от valpan Кристал е най доброто в този ценови диапазон.

# 329
Здравейте!Вече сигурно досаждам,но понеже поръчвам за пръв път,не съм на ясно с някой неща,ако може някой да ми разясни,ще съм много благодарна   bouquet
На 19 направих две поръчки.От едната част от артикулите не бяха налични и съответно ми върнаха част от парите.С другата част от поръчката обаче не мога да разбера какво става,пише само Refund,така вече няколко дни.Нормално ли е,или да им пиша?

Общи условия

Активация на акаунт