BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 446
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
very nice първата поръчана от tinydeal светеща и музикална изгоря за няма и седмица,втората подарих и май все още е ок(от миналата зима).

# 301
И аз да попитам за сроковете на доставка. Имам пратка изпратена на 28.08 и от 31.08 стои в Пекин. Случвало ли се е на някого и нормално ли е? Благодаря предварително за отговорите!

# 302
  • София
jabka Едва ли някой може да ти отговори с точност кога ще получиш пратка от Китай. Имам пратки пристигнали за 12 дни имам и за 60. Аз 30-40 дни ги приемам за нормално. Според мен всичко е въпрос на късмет. Пратката ти едва ли стои в Пекин, вероятно пътува. Предполагам, че скоро ще е при теб. Късмет!  Peace

ПП Ако не пристигне до 40 дни, не пропускай да пуснеш диспут в Пейпал. BuyInCoins много бързо възстановяват сумата, затова препоръчвам да се изчака максимално.

# 303
dnes e 8-mi den a az vse o6te ne moga da si otkriq pratkata Sad v nikoi ot saitovete , koito sa na purva stranica ne mi izliza Sad kajete nqkoi po-nadejden  newsm17

# 304
  • София
Сигурна ли си, че имаш тракинг номер? (трябва да е нещо от типа RA400000000CN ) BuyInCoins дават тракинг на пратки над 30долара или ако се доплати. Иначе излиза един номер от типа s0390445, който не е тракинг и неможе да се проследи.

# 305
poru4ah si tablet ima tracking nomer : ra622764032cn tova e Sad no nikude ne mi izliza

# 306
  • Ловеч
За да излиза данни по номера за проследяване в програмата Trackcheker трябва буквите да са главни. 8 дена не са много. Но 20 дена без да са напуснали пратките пощите в Китай ми се виждат много.

# 307
  • София

На мен ми излиза това
RA622764032CN
(Official website) Bulgaria  Sep 19, 2012 5:46:00 AM Status:Posting, Location:BEIJING

tova zna4i li 4e ti izliza 4e e v Bulgaria :O Grinning blagodarq mnogo za otgovorite  Hug
Не,по-скоро че на 19 е регистрирана в BEIJING  Naughty
Когато е в Бг-ще се появи в Бг Пощи  Peace
Между другото BEIJING е  Пекин на български  Laughing
 Предполагам след най-много седмица ще е тука

Според мен ще е повече от седмица, но ще пристигне! Не се притеснявай.

# 308
  • Казанлък
poru4ah si tablet ima tracking nomer : ra622764032cn tova e Sad no nikude ne mi izliza
rysal4ica, корегирам поста си от вчера..
Пратката ти излиза в този сайт : http://www.17track.net/IndexEn.html
Sep 20, 2012 3:40:00 PM Status:Departure from outward office of exchange, Location:BEIJING(вчера пишеше на китайски Simple Smile ). Така че пратката ти е на път за България,но може да мине седмица или дори повече преди да се появи във сайта на бг пощи,така че се запаси със търпение. Проверявай със тракинг-номера във този вид  RA622764032CN.  Wink

В последно време китайските пратки нещо се бавят(и от другите сайтове също),стоят доста по-дълго време във Китай. Понякога им трябва повече от седмица да излязат наяве. Също така информация от китайските пощи не се обновява  навреме. Но все пак винаги пристигат. Наскоро получих едно малко пакетче от 20 юли,беше за 2 долара и не съм пускала диспут,бях сигурна че рано или късно ще пристигне. Но за по-големите пратки пускайте диспут на 42-43 ден,няма да е излишен.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: eBayONLY (за 7%), 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 10:30 от valpan

# 309
  • Ямбол
                радвам се ,че и вие се вкл.и споделяте тук за забавянията на пратки,както и проблема с номерата на проследяване,които не винаги излизат  веднага в сайтовете при търсене.Пиша това,понеже всички на,които правя поръчки наистина ми омалосват и прекаляват с еженевните си питания КАКВО БИЛО СТАВАЛО С ПРАТКИТЕ ИМ,ами ок,помагам ви.поръчвам,но аз нямам преки наблюдения къде се намират пратките ви ,много моля имайте търпение,всеки уведомявам щом пратката му е  при мен и веднага ви ги изпращам на дадения ми ваш адрес.

* нищо лично към никого,просто моля за търпение.
На другите редовни в темата,моля за извинение за поста.

# 310
никид

хех, докато не поръчваш сам, не го разбираш) Аз също чакам вече ~35 дни, няма нищо. най-смешното е, че следващите пратки отдавна са при мен. Едната се губи някъде по трасето, няма тракинг. CS отговарят бързо, не ми се отваря никакъв диспут, но срокът вече изтича... Ще чакам още 7 дни, после ще им пиша пак и там ще видим какво ще става... За първи път имам такова забавяне. До сега най-късно на 31 ден пратката била е при мен.

# 311
Благодаря на vanian и останалите, споделили своя опит   bouquet! И аз се надявам пратката да е някъде по трасето и просто да се появи в сайта на БГпощи.

# 312
  • Испания
Jabka,на 20-ти е отпътувала от Пекин ,
Sep 20, 2012 3:40:00 PM Status:Departure from outward office of exchange, Location:BEIJING
 Peace

# 313
  • Казанлък
Jabka,на 20-ти е отпътувала от Пекин ,
Sep 20, 2012 3:40:00 PM Status:Departure from outward office of exchange, Location:BEIJING
 Peace
мисля,че това е инфото за таблета  на rysal4ica ,а не на  jabka newsm78

Hug  bouquet

# 314
Здравейте Simple Smile
Моля ви за малко помощ.Поръчах си няколко неща.Сега ми изпратили съобщение,че част от нещата не са налични и ще ми задържат поръчката.Та мога ли някъде да им пиша да ми изпратят наличните?

Хубава вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт