BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Дайте моля ви линк за тези пръстени  Simple Smile

# 556
  За притежателите на таблет 10.1" Cube U30GT...
Тази клавиатура идеално подхожда за този таблет. Сестра ми я поръча,изхождайки от размерите на двата таблета(Самсунг-галакси и Куб), оказа се идеална,само трябваше малко да се корегира някой отвор отстрани,става лесно с малка ножица. Много добър вариант,наистина... особено за тези,които често ще го носят със себе си или им се налага често да пишат,а това е много по-лесно с външна клавиатура.
Аз се колебая и за моят таблет...той е съвсем малко по-малък на ширината,но пък е по-дебел. Може и да стане.. newsm78

аз когато поръчвах моят CUBE U30GT май нещо не ми хванаха окото и си поръчах този калъф http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=244939
но нали от  BuyinCoins ме изненадаха та таблета ми дойде за 5дена  ,сега си имам таблет и чакам калъф

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 21:05 от snoy

# 557
  • Казанлък
snoy, аз имам същият калъф-клавиатура...става да се ползва за вкъщи,но е направен за по-дебели таблети,моят направо се движи вътре... а и се свързва чрез кабел. Иначе върши работа.

Да споделя,че днес на сайта се е появил най-новият таблет с 3G : 10.1" Ampe A10 3G Dual Core
Само пак са объркали нещо...този път картинката е от друг таблет  Joy Писах им...дано да го оправят скоро,че ще загубят доста клиенти. По принцип много малко са китайски таблети с вграден модул 3G, а този е и двуядрен и изглежда страхотно.  newsm26

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 558
snoy, аз имам същият калъф-клавиатура...става да се ползва за вкъщи,но е направен за по-дебели таблети,моят направо се движи вътре... а и се свързва чрез кабел. Иначе върши работа.

Да споделя,че днес на сайта се е появил най-новият таблет с 3G : 10.1" Ampe A10 3G Dual Core
Само пак са объркали нещо...този път картинката е от друг таблет  Joy Писах им...дано да го оправят скоро,че ще загубят доста клиенти. По принцип много малко са китайски таблети с вграден модул 3G, а този е и двуядрен и изглежда страхотно.  newsm26

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

100 пъти им писах да си оправят ифото за CUBE U30GT 32gb , но още не са го оправили  Laughing
аз не ми трябва калъф за вкъщи  Cry , сега не си ползвам таблета защото нямам калъф  Cry
направо се чудя какво да правя  newsm78,да си поръчам ли нов или да изчакам да видя какво ще се случи със този  newsm78

# 559
  • Испания
Момичета,побърках се от четене  ooooh! и в крайна сметка се спрях на тези два таблета
http://www4.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-crystal … roduct-19284.html
http://www4.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo7-aurora-i … roduct-17010.html
Но още не мога да реша кой от двата,дайте едно рамо  Praynig
Искам го за щерката,та да не мъкне навсякъде лаптопа. Излиза ми доста изгодно с новия код. И евентуално за калъфче .
Много благодаря за отзивите и кодчетата   bouquet  bouquet  bouquet

VALPAN, Ами искаше ми се да е изненада,та затова  Thinking Ще поумувам още,но ми се искаше да чуя и вашето мнение  newsm78

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:36 от pepina1965

# 560
  • Казанлък
snoy, Не знам,мила... аз навън го нося с обикновен неопренов калъф,но ако ти ще трябва често да ползваш клавиатурата,то с другата ще ти е по-удобно...въпрос на избор  Hug
Споменах за другият калъф,защото по принцип е за Samsung Galaxy,но се е оказало,че те имат еднакви размери и може би това инфо ще свърши работа на някой.

Като гледам този калъф от Санскай,той дори няма държатели отстрани (поне на картинка)... моят има от двете страни и отдясно е точно на мястото,където е mini usb, така че се налага да намествам таблета на по-високо... Rolling Eyes

pepina1965....труден избор...Simple Smile
Аврората е проверена със времето и за доста проблеми решенията известни, с по-голяма памет е...гледам,че са останали само в бяло.
Но Кристалчето е с по-нов Андроид 4.1 Jelly Bean...
Ти си решаваш!  Hug Защо не дадеш на щерката да си избере?

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:30 от valpan

# 561
Някой би ли ми казал как се представят с Wireless връзката китайските таблети? Някъде по клипчета гледам, че не "пълнят" сигнала догоре, бях купувал аз един за подарък преди няколко месеца и беше откровено казано - трагедия, дори над рутера беше на 2 чертички, а скоростта ниска, да не говорим в друга стая... просто от любопитство питам дали повечето са зле или е било скапана бройка, въпреки че няма да се изненадам, ако ползват едни и същи части...

# 562
  • Казанлък
SeeKnDestroY,за кой таблет става въпрос?
Аз и двата таблета ги свързвам с моят мобилен интернет от телефона HTC чрез WI-FI, а това е най-бавният интернет.  Joy Във интернет кафе също съм правила връзки и не съм имала проблеми.
Нямам рутер вкъщи,че да споделя за него,но дано и другите да се отзоват.

# 563
май най добре да изчакам,да видя ко ще стане и ако ли не да си поръчам този който е изпробван  Simple Smile
само да не си откарам 2 месеца в чакане на калъф  Joy

# 564
и аз нямам абсолютно никакъв проблем,във къща живея рутера е един етаж под мен , в кафе и мол навсякаде хващам интернет  Simple Smile

# 565
valpan, ICOO D70W е/беше, просто с wireless'a беше зле, но явно може да е и дефектна бройка, щом не се оплаквате, поне не съм видял назад из темата, но реших да попитам все пак Simple Smile Благодаря.

# 566
  • Ловеч
Получих от пръстените за отслабване - изпадат ми /може би нямам нужда от отслабване Laughing/. Иначе снощи добре си хапнах, днес също. Мъжът ми вика: дали не са обърнати полюсите и да има обратен ефект Joy
Надя, изпъкналата част на магнитите към пръста ли ги слагаш или обратно?

Иначе за таблетите- wifi връзката зависи както от хардуера на самия таблет, така и от настройките. При мен, както и при други, на които задния капак е метален се получава екраниране на сигнала и съответно лови по-слабо. Мен в началото много ме дразнеше wifi, че почти не лови сигнал като излезна извън стаята, където е рутера. След като преминах на firmware CyanogenMod нещата доста се оправиха. Включително и вградения браузър си работи съвсем нормално  Simple Smile

# 567
  • Русе
Хайде да се похваля, МР3 от 2,90 долара пропя  Mr. Green Проблемът бил в картата, днес сложих друга(естествено пак купена от нашия любим сайт) и си пее безотказно. Срам не срам ще си призная, че им писах за проблема и хората ме обезщетиха с 1,50 долара. Сега се чувствам виновна, че за работещо нещо ми върнаха пари  Sick. Затова сега пак ще ги инвестирам там Laughing
И да питам, някой взимал ли е от магнитните пръстени за отслабване, как ги слагате и ефект има ли?
Успешни покупки!

Би ли показала коя е картата? При мен тръгна с оригинална Sony 4Gb.Имам и  купена от сайта- 8Gb, но не става с нея  Sad

# 568
Здравейте, може да прозвучи глуповато  Embarassed,  ама да попитам:
Харесах някои неща и смятам да поръчам, не видях обаче къде да си изпиша адреса за доставка, да не би от сайта автоматично да изпращат на адреса по Пейпал?
Стигам до плащане, прехвърля ме към Пейпал и по-нататък не съм пробвала...

# 569
  • Казанлък
Цитат
Само пак са объркали нещо...този път картинката е от друг таблет  Joy Писах им...дано да го оправят скоро,че ще загубят доста клиенти. По принцип много малко са китайски таблети с вграден модул 3G, а този е и двуядрен и изглежда страхотно.

Този път са го направили много бързо!  hahaha
Сменили са картинката на таблета за да съответства на описанието ...  reverance

kusmet, има адресна книга във My account>>> Account information>>>View or modify address book,там можеш да въведеш адрес предварително. Аз имам няколко адреса и на сайта и в Пейпал и ги сменям при нужда. Иначе дори и след плащането ти дават окончателно да прегледаш поръчката и да промениш адреса,ако има някаква грешка. Чак след това потвърждаваш поръчката окончателно.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 22:43 от valpan

Общи условия

Активация на акаунт