BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 356
  • 751
  •   1
Отговори
# 570

kusmet, има адресна книга във My account>>> Account information>>>View or modify address book,там можеш да въведеш адрес предварително. Аз имам няколко адреса и на сайта и в Пейпал и ги сменям при нужда. Иначе дори и след плащането ти дават окончателно да прегледаш поръчката и да промениш адреса,ако има някаква грешка. Чак след това потвърждаваш поръчката окончателно.

Намерих я,много ти благодаря!   bouquet

# 571
Посъветвайте ме какво да направя!Имам поръчка от 09.09.2012, до момента я няма.Писах им на китайците преди 4 дни, те ме успокоиха, че ще пристигне.Утре изтича срока за диспут, стойността на поръчката ми е 28 долара и май номера не се проследява.Благодаря предварително!

# 572
  • Казанлък
Посъветвайте ме какво да направя!Имам поръчка от 09.09.2012, до момента я няма.Писах им на китайците преди 4 дни, те ме успокоиха, че ще пристигне.Утре изтича срока за диспут, стойността на поръчката ми е 28 долара и май номера не се проследява.Благодаря предварително!

Пускай диспут за твоя сигурност и ще имаш 20 дена да чакаш поръчката си преди да го преведеш във клайм. Дано да пристигне до тогава  Hug

# 573
Благодаря за отговора Valpan!

# 574
Цитат
Само пак са объркали нещо...този път картинката е от друг таблет  Joy Писах им...дано да го оправят скоро,че ще загубят доста клиенти. По принцип много малко са китайски таблети с вграден модул 3G, а този е и двуядрен и изглежда страхотно.

Този път са го направили много бързо!  hahaha
Сменили са картинката на таблета за да съответства на описанието ...  reverance

kusmet, има адресна книга във My account>>> Account information>>>View or modify address book,там можеш да въведеш адрес предварително. Аз имам няколко адреса и на сайта и в Пейпал и ги сменям при нужда. Иначе дори и след плащането ти дават окончателно да прегледаш поръчката и да промениш адреса,ако има някаква грешка. Чак след това потвърждаваш поръчката окончателно.

хубав таблет  Simple Smile

# 575
  • Испания
Снощи си поръчах Айнол Аврората 2 ,а току що и калъфче от Ибей  Hug
Само че се замотах и не мога да избера скрийн протектор-помогнете  Praynig По-точно какъв да търся  newsm78

# 576
  • Казанлък
Снощи си поръчах Айнол Аврората 2 ,а току що и калъфче от Ибей  Hug
Само че се замотах и не мога да избера скрийн протектор-помогнете  Praynig По-точно какъв да търся  newsm78

pepina1965, таблета би трябвало да дойде със скрийн протектор  Peace
Едва ли ще ти се наложи да слагаш друг,но,ако поръчваш,търси с по-голям размер(за 10 инчов таблет,например) и ще го изрежеш сама по формата на екрана.

# 577
  • Испания
Супер  Hug не знаех,благодаря много   bouquet

# 578
  • Перник
Като намерите изгоден протектор, бихте ли го споделили тук Flutter

# 579
  • Казанлък
Надя*, има ги по всички китайски сайтове и не са скъпи. Търси screen protector.

Ето има протектори дори и тук на сайта, този май ще стане за 7" : http://www4.buyincoins.com/new_en/details/screen-film-protector- … product-5730.html

За 10" таблет ще трябва някой по-голям. Вземала съм този от eForChina,дойде прегънат,не съм пробвала да го слагам, все още съм със оригиналният. Едно момиче сподели,че става.

Токущо се сетих,че за маркови таблети се предлагат конкретни протектори. Ето,например,за Ainol Aurora II
http://www.tinydeal.com/clear-lcd-screen-film-for-ainol-novo-7-a … rora-p-68577.html ,но не знам дали ще покрие целият екран или само работната му част... Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 09:15 от valpan

# 580
  • Перник
Така търсих и аз, но виждам, че са за конкретни модели и не знам да ще станат, а пък да го изрязвам - не съм сигурна дали ще стане както трябва.

За пръстените - ето ги http://www4.buyincoins.com/new_en/details/1-pair-magnetic-toe-ri … product-3593.html

Въртят ми се навсякъде, дори ми изпадат. Не мога да сложа магнита кам изпъкналата част или към която и да било част.

# 581

За пръстените - ето ги http://www4.buyincoins.com/new_en/details/1-pair-magnetic-toe-ri … product-3593.html

Въртят ми се навсякъде, дори ми изпадат. Не мога да сложа магнита кам изпъкналата част или към която и да било част.

трябва да го завъртиш навътре изпъкналото, не както е сега - топченцето навън като нормално пръстенче, трябва да бъде от вътрешната страна на рингчето @

Пускай диспут за твоя сигурност и ще имаш 20 дена да чакаш поръчката си преди да го преведеш във клайм. Дано да пристигне до тогава  Hug

Ако снощи си пуснала диспут, вече вероятно са ти възстановили сумата в ПП, по принцип действат много бързо  Peace

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink  http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

# 582
  • Перник
трябва да го завъртиш навътре изпъкналото, не както е сега - топченцето навън като нормално пръстенче, трябва да бъде от вътрешната страна на рингчето @

Ааа, благодаря  bouquet Сега ще чакам резултат Laughing

# 583
  • Ловеч

Надя, точно за това те питах изпъкналата част на магнита накъде го слагаш  Simple Smile

# 584
  • Испания
Ето и тук,има и други,ама са скъпички
http://www.ebay.com/itm/290788905406?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1423.l2649

Общи условия

Активация на акаунт