BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 61 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Казанлък
Като намерите изгоден протектор, бихте ли го споделили тук Flutter
Ето и тук,има и други,ама са скъпички
http://www.ebay.com/itm/290788905406?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1423.l2649

Виж размера: Dimensions: 6.09*3.63 inch (156 cm * 95 cm)
А това са размерите на таблета: 18.9cm x 12.4cm x 0.9cm

Според мен няма да покрие цял екран,а само работната му част...имам един такъв вкъщи.  Naughty

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 12:53 от valpan

# 586
  • Карлово
Току що пристигна и моя таблет. За 10 дни! smile3535
Сега чакам детето да се прибере от училище и да полудее от щастие.

# 587
  • Казанлък
Току що пристигна и моя таблет. За 10 дни! smile3535
Сега чакам детето да се прибере от училище и да полудее от щастие.

Браво! Честито! Моят също е в пощата вече,ще го взема довечера  newsm44
Пиши после,как са впечатленията  Hug

# 588
  • Карлово
valpan,
много благодаря за съдействието. Без препоръките щях още да съм на етап обмисляне какъв да избера, какви характеристики да гледам............

# 589
  • Beyond the Frontiers
А, аз чакам отзивите ви, че да поръчам.... Mr. Green

# 590
  • Карлово
7" Ainol Novo7 Aurora II Android 4.0 Cortex A9 Dual Core 1.5GHz Tablet PC 16GB 1G RAM IPS Screen
Естествено поръчах форумския. Това ни е първият таблет и всичко си му е супер. Девойчето е във възторг. Не може да се отлепи от него, а беше за коледен подарък, сега уж да го поразгледа само.
Лесно за употреба ми се видя като го заразпрелиства, всъщност каква е думата за разглеждане на менютата? Embarassed

Обаче има проблем с инсталиране на wifi  на vivacom. Не и излизало прозорче за хващане на мрежата. Иначе при мене ловеше. Аз нямам време да го разгледам. Упътването е само на китайски, дори и гаранционната карта е на китайски.

# 591
  • Beyond the Frontiers
Аз за мен го искам, но се разколебах с това новото, което пуснаха - http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ampe-a10-3g-dual- … roduct-19592.html

# 592
  • Карлово
Специалистите ще ти направят разбор. Ще се включат, много са отзивчиви.

# 593
  • Казанлък
Току що и аз разгледах моята Аврора. Всичко е супер! Има няколко нюанса обаче.
Поне при мен няма меню на български,което доста ме учудва, но за мен няма проблем да е на английски или руски. В предните ми таблети имаше доста повече варианти за езиците. Там нямаше и никакви излишни инсталирани приложения,а тук има някои китайски неща.  Laughing Могат да се махнат при наличието но рут,но няма да се занимавам с това засега. Има достатъчно памет...вътрешна и допълнителна...
Лесно го свързах със мобилният интернет от моят телефон чрез wi-fi. Понеже моят интернет е доста бавен,то утре ще опитам да изтегля повечето приложения във някое интернет-кафе.
chatNoir,какъв е проблема със vivacom? С рутера ли се опитва да го свърже или със преносимият модем? Явно трябва да проверите настройките...  newsm78
Най-хубавото нещо на този таблет е екрана! Бомба е!  dancing Много хубави и наситени цветове,голям ъгъл на обзора, много хубав тач,но той по-принцип е хубав на капацитивните дисплеи.  Ще направя повече снимки утре,ако имам възможност. Иначе много съм доволна.
Макар,че Ampe A10 за мен е много по-хубав(сигурно,заради големият екран и много хубав заден панел),но този ще е перфектен за носене в дамската чанта. А и предполагам,че ще е по-добър и по-бърз за интернет заради двуядреният процесор.

# 594
  • Испания
Така се зарадвах на отзивите за Аврората  Hug И аз чакам моята,днес е шипната. Дано пристигне бързо и всичко е наред  PraynigБлагодаря много ,без вас съм заникъде   bouquet  bouquet  bouquet

# 595
  • Beyond the Frontiers
Моята чанта е голяма Wink

П.П. на тези таблети може ли да се инсталира Интернет експлорер.

# 596
  • Казанлък
rotfImbo rotfImao
Тогава не бих се замисляла да си взема онзи готин бял...  newsm80
За какво ти е IE?   newsm78 Има къде-къде по-хубави браузъри... За Андроид има Chrom, Firefox, Dolphyn....пробвах ги всичките,но съм спряла на Опера(лично за мен тя е по-хубава,но е въпрос на избор). Преди време съм пробвала и UC browser на телефона...никак не е лош...гледам,че е инсталиран при мен,ще го пробвам пак. Можеш да видиш всички възможни във Google Play

# 597
  • Beyond the Frontiers
rotfImbo rotfImao
Тогава не бих се замисляла да си взема онзи готин бял...  newsm80
За какво ти е IE?   newsm78 Има къде-къде по-хубави браузъри... За Андроид има Chrom, Firefox, Dolphyn....пробвах ги всичките,но съм спряла на Опера(лично за мен тя е по-хубава,но е въпрос на избор). Преди време съм пробвала и UC browser на телефона...никак не е лош...гледам,че е инсталиран при мен,ще го пробвам пак. Можеш да видиш всички възможни във Google Play

Ползвам програма - Амадеус за издаване на самолетни билети и там изискването е за ИЕ плюс за размер на екрана, за памет и мощност ги изпълняват и двата таблета.

# 598
  • Карлово

Поне при мен няма меню на български,което доста ме учудва, но за мен няма проблем да е на английски или руски.
И при нашия няма, може би трябваше да пиша да го добавят, ама не е необходимо.
Не се свързва с модема. При мене рутера хвана. У дома хвана wifi на съседите, но не знаем паролата. днес ще ходи до офис на vivacom да и помогнат.

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 08:32 от chatNoir

# 599
  • Казанлък

Поне при мен няма меню на български,което доста ме учудва, но за мен няма проблем да е на английски или руски.
И при нашия няма, може би трябваше да пиша да го добавят, ама не е необходимо.
Не се свързва с модема. При мене рутера хвана. У дома хвана wifi на съседите, но не знаем паролата. днес ще ходи до офис на vivacom да и помогнат.

Нищо няма да и кажат във виваком. За модема има някаква особеност да се свърже със таблети. Трябва да се преведе във вид "само модем" на компютъра със една програмка. Преди това да пробва да премахне паролата на модема(тя също пречи понякога). Да търси инфо във интернет. Съвсем наскоро някой тук е споменал за същият проблем,но той си има решение.
Ето тук има инфо на руски(Съобщение #2050, спойлер :...подключить планшет к сети 3G? (Понадобится USB 3G-модем!)
) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=333374&st=2040#entry14348144. Във форума има много хубава и подробна тема за този таблет Ainol NOVO 7 Aurora II

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт