BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Казанлък
Ау,какви готини високоговорителчета са се появили на сайта Simple Smile
http://www3.buyincoins.com/new_en/details/mini-digital-lcd-scree … roduct-20385.html
Valpan,  Simple Smile
ще го разясниш ли това чудо?
това само тонколони ли са или има и  мр3 и fm радио  newsm78

Понеже звукът на първият ми таблет не беше достатъчно висок за мен,то бях си поръчала този високоговорител. Малко се пообърках,докато разбера как се настройва. Има 3 опции: високоговорител,радио и медиаплеър. Има си слот за карта,слагаш я вътре и можеш да слушаш музика(е,качеството не е като на хубава мр3,разбира се). От радиостанции можах да хвана само 3-4.  Laughing
Но за филмите е супер,сега пускам таблета дори и в кухнята...този високоговорител ми позволява спокойно да чувам всичко дори и вършейки някаква работа.
Тези ги харесах много на външен вид, а и са толкова мънички. Има и други във раздела с нови продукти,но са малко по-скъпи.  Peace
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 631
благодаря за разяснението  Hug ,само за таблет ли става ?
и между другото днеска си получих моят калъф  Grinning пасна почти идеално, отдолу има два държача и един от горе който е подвижен , съвсем леко държачите са малко по широки от таблета

# 632
  • Казанлък
и между другото днеска си получих моят калъф  Grinning пасна почти идеално, отдолу има два държача и един от горе който е подвижен , съвсем леко държачите са малко по широки от таблета

Според мен става за всичко,което издава звук...просто го усилва.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм го пробвала и за моите МР3,също работи.
Честито за калъфчето! Инсталирай си Smart keyboard за да можеш да пишеш на кирилица от външна клавиатура. Ако няма държачи отстрани,внимавай да не се изплъзва оттам... newsm78

# 633

Според мен става за всичко,което издава звук...просто го усилва.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм го пробвала и за моите МР3,също работи.
Честито за калъфчето! Инсталирай си Smart keyboard за да можеш да пишеш на кирилица от външна клавиатура. Ако няма държачи отстрани,внимавай да не се изплъзва оттам... newsm78
Златна си Valpan  Hug тъкмо се чудех как да пиша на кирилица от клавиатурата
УСЕТИХ ГО ТОЗИ МОМЕНТ ДНЕСКА  Laughing

# 634
  • Pazardjik
valpan, благодаря за отговора. Ще разгледам и  ще попрочета малко инфо.

# 635
Здравейте имам нужда от помощ ....никъде в посочените сайтове не ми излиза поръчката а е изпратена на 15.10 това е тракинга     rb039021338cn  може ли някои който разбира повече от мен да ми каже какво да правя  Sad

# 636
  • Казанлък
Здравейте имам нужда от помощ ....никъде в посочените сайтове не ми излиза поръчката а е изпратена на 15.10 това е тракинга     rb039021338cn  може ли някои който разбира повече от мен да ми каже какво да правя  Sad

Това е правилният начин на въвеждане на тракинг-номера RB039021338CN
RB039021338CN Bulgaria    2012-10-20 出口总包直封封发, 北京国际, 保加利亚

Поръчката ти е изпратена на 20 октомври. Проверявай за нея в сайта на БГ пощи. Понякога отнема време ,имайте търпение.  Hug

# 637

Това е правилният начин на въвеждане на тракинг-номера RB039021338CN
RB039021338CN Bulgaria    2012-10-20 出口总包直封封发, 北京国际, 保加利亚

Поръчката ти е изпратена на 20 октомври. Проверявай за нея в сайта на БГ пощи. Понякога отнема време ,имайте търпение.  Hug

Hug valpan     
Много Благодаря не-знаех че трябва да е с главни букви ,ще проверявам в бг пощи Simple Smile

# 638
Хайде и аз със втората поръчка /по-голяма /на мп 5    http://www3.buyincoins.com/new_en/details/4-3-lcd-mp3-mp4-mp5-mu … product-4242.html

писах им да ми напишат 7 долара да видим как ще дойде.....

# 639
  • Beyond the Frontiers
Аз да питам нещо - като се направи поръчката, веднага ли изискват плащането? В смисъл парите ще са по сметката утре, ако пусна днес те утре ли ще ги дръпнат или веднага искат?

# 640
  • Ловеч
Парите веднага се изтеглят от сметката..

# 641
Първо да похваля buyincoins, на 22.10.2012 си поръчах таблет на 25 беше изпратен и днес вече е във България.Сега искам да питам когато влеза във сайта на бг пощи ми показва това

След колко горе-долу време от този статус мога да очаквам да пристигне в Ботевград ? Питам защото от пощата и да оставят известие най-много да го духне вятъра и сигурно ще трябва да ходя  да проверявам.

# 642
  • Балчик
На следващия ден, т.е утре трябва да е при теб. Поне аз съм забелязала, че при мен идват на следващия след като са пристигнали в София.

# 643
  • Ловеч
След колко горе-долу време от този статус мога да очаквам да пристигне в Ботевград ? Питам защото от пощата и да оставят известие най-много да го духне вятъра и сигурно ще трябва да ходя  да проверявам.
Продължаваш да следиш статусите. Зависи си от пощите в града. Следват:
Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал, BULGARIA, SOFIA LC/AO
И
Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка, BULGARIA, Botevgrad
Вторият появи ли се да си в пощата и да им гледаш учудените физиономии откъде пък си разбрал че пратката е там  Simple Smile

# 644
  • Балчик
ха-ха, heros, това с опулените лелки е напълно вярно. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт