BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 61 051
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък

Ясмина, винаги можеш да откажеш поръчката. Те първо ще ти предложат да върнат парите във коинси(така става по-бързо) и ще можеш с тях пак да направиш нова поръчката. Гледай само да има работещ за теб купон ,защото няма да ти даде да го ползваш повторно във този акаунт(ако е от онези,които важат само веднъж). Прецени,кое е по-хубаво за теб  Hug

# 706
  • Ямбол
misi77, аз съм с такава  мишка,много ми е удобна.

# 707
  • Бургас
misi77, аз съм с такава  мишка,много ми е удобна.
Грабвам я веднага, Благодаря   bouquet

# 708
  • София
Някой взимал ли е този мишок http://www.buyincoins.com/new_en/details/thin-2-4ghz-wireless-us … product-3124.html
Струва ли си? Благодаря   bouquet

Струва си - дъщеря ми веднага я присвои, много и хареса / моята дъщеря е голяма - 21 г. Simple Smile/

ПП. бялата

Recommender =      nemeida        /дава 5% намаление /

# 709
  • София
Момичета аз също се отчетох в този сайт и сега чакам поръчката! Hug

# 710
  • Варна
Предлагат ми да ми въстановят парите за поръчката в coins, за да я поръчам отново на по-ниската цена. После предполагам, че трябва да избера Standard Checkout и да платя с coins. Ще остане малка сума в коинс, мога ли да после да плащам поръчки едновременно с коинси и да доплатя с paypal? Извинявам се, сигурно въпросите ми са елементарни, но за първи път поръчвам.  bouquet

# 711
  • Казанлък
Ясмина
Точно така ще го направиш! Пълниш кошницата,ползваш купон, избираш Standart checout , потвърждаваш адрес отляво...въвеждаш коинси и продължаваш...Остатъка ще го ползваш за другата поръчка и ще те прехвърли във  paypal автоматично,ако трябва  да доплащаш

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 15:37 от valpan

# 712
Мили дами (и господа), бихте ли проверили какво става с тези поръчки Simple Smile ? Благодаря, че ми отделяте от времето си Simple Smile
RB035575985CN
B1237998.2
SH67029576026512

# 713
  • Ловеч
s.i.l.v.e.t.o, няма движение по твоя номер. Вероятно скоро си направила поръчката..

# 714
  • София
Момичета и момчета, много помагате!  Peace
Имам 2 поръчки, изпратени на 22, 23 и 25.10. (едната е разделена) - и никакви ги няма.... А чета, че Вашите от тези дати отдавна пристигнаха  newsm78. Едната е с "форумската" Аврора 2, благодарение на Вас, бтв, която се оказа, че в момента мн ми е необходима... а уж беше за детето.
Както и да е - да се притеснявам ли, да им пиша ли вече, изнервих се...
Ето траковете, но ги няма никъде... освен че са отпътували...
s03018225
RB039074738CN
RA621923214CN
Съвет?

# 715
  • Казанлък
delaihla, Hug
няма как да ти дам друг съвет освен да чакаш,мила.
Абсолютно всички се оплакват от забавянията на пратките от Китай. Рано или късно ще се появи.  Моята доста време бе в неизвестност,после се тракна на 7-ми и на 8-ми беше изпратена за БГ. Понякога просто не обновяват информация навреме. Проблемът не е във сайта...
Скрит текст:
През октомври имаше празници,а след това конгрес на компартията на Китай,оттогава са се засилили мерките за сигурност и доста пратки са се върнали към сайтове и са били изпращани отново. Това доведе до някакъв проблем във пощите...ще се надяваме,че нещата ще се оправят и всички ще получим пратките си.
Между другото ето ви още един сайт за проследяване  :

http://www.sao.cn/

s.i.l.v.e.t.o  1.11.2012   Вылетело из Китая в страну назначения (Пекин)
Проверявай вече във сайта на БГ пощи....на път е Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 15:48 от valpan

# 716
  • София
valpan , благодаря, ще чакам  #2gunfire
Не си искам парите, а таблета....  #Cussing out

# 717
Момичета и момчета, много помагате!  Peace
Имам 2 поръчки, изпратени на 22, 23 и 25.10. (едната е разделена) - и никакви ги няма.... А чета, че Вашите от тези дати отдавна пристигнаха  newsm78. Едната е с "форумската" Аврора 2, благодарение на Вас, бтв, която се оказа, че в момента мн ми е необходима... а уж беше за детето.
Както и да е - да се притеснявам ли, да им пиша ли вече, изнервих се...
Ето траковете, но ги няма никъде... освен че са отпътували...
s03018225
RB039074738CN
RA621923214CN
Съвет?
При мен е същата работа, моите са от 26-ти, а само за едната излиза инфо, че е изпратена...Ще трябва да се запасим с търпение

# 718
  • Казанлък
delaihla
сега погледнах във сайта...двете ти пратки са изпратени за БГ както следва:
RB039074738CN Oct 28, 2012 10:56:00 AM Status:Departure from outward office of exchange
RA621923214CN Oct 26, 2012 9:34:00 AM Status:Departure from outward office of exchange,
s03018225 а това не е проследяваш номер....

Така че чакай...положението не е толкова зле. Аз имам няколко пратки от първата половина на октомври,които са от другите сайтове и са в неизвестност. Стискам палци!

# 719
  • Испания
delaihla ,и моята Аврора от 23.10 не е пристигнала  Peace ако това те успокоява.Дълго време не се появяваше,но преди два дни видях че на 4.11 е напуснала Китай.Чакам я   Hug

Общи условия

Активация на акаунт