BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 287
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Мисля да взема новия таблет AINOL HERO 10inch за детето, но ме интересува дали могат да се качват филми на него и как става, както и дали чете бг субтитри. И може ли някой код за намаление.

# 721
  • София
Здравейте. Искам да си взема (тоест вече я поръчах  Embarassed) електронна цигара от тук. Някой дали има отзиви? Благодаря

# 722
  • Ловеч
Мисля да взема новия таблет AINOL HERO 10inch за детето, но ме интересува дали могат да се качват филми на него и как става, както и дали чете бг субтитри. И може ли някой код за намаление.
dovolna, Разбира се, че може да качваш филми и да се четат субтитри на бг. Може да си теглиш филмите директно от интернет, да ги качиш предварителна на sd карта, да ги качиш през компютър. Таблетът ти е от най-доброто в момента като техника, така че въобще не се притеснявай. Ако вграденатага програма за видео не те удовлетворява може да си изтеглиш от гугъл маркета ето тази: MX player. За мен тя е от най-добрите програми за гледане на видео и я харесвам, заради удобния интерфейс и бързина на работа..

Някой да си е купувал от тези чайове http://www.buyincoins.com/new_en/categories/categories/Home-Gard … dd_order--1.html? Скъпички са спрямо нашите треволяци, но вероятно качествени  newsm78

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 08:24 от heros

# 723
Момичета,в този сайт дали има овлажнители за въздух?

# 724
  • Варна

Аз поръчах този модел на 8.11 когато беше 209$ и ползвах код за 5% отстъпка за първа поръчка. В същия ден го намалиха на 199$, отказах поръчката, върнаха ми coins и си го поръчах наново, този път с код 5%eBay2012. За предишната (отказаната) поръчка писах да ми сложат по-ниска стойност, за да не отива на митница (30$ или 30лв трябва да е?). За тази да пиша ли пак?

# 725
  • Казанлък
Ясмина, пиши им още веднъж. Все пак това  е нова  поръчка. Искай да пишат 11$ ,например Simple Smile

heros, тези чайове са съвсем нови.... и аз им се чудя,но нещо ми спира засега да вземам такива неща оттам...ще чакам отзиви...Wink

# 726
  • Перник
Валпан, виждам че си тук и съм сигурна, че ще ми помогнеш Hug Чакам рефънд, даже два, и не знам парите в картата ли отиват направо или в пейпал ъкаунта? И трябва ли да чакам 45 дни /срок на банката/ за възстановяване на сумата по картата?

# 727
  • Балчик
Парите се връщат в картата до ден-два след рефънда.

# 728
  • Казанлък
Парите се връщат в картата до ден-два след рефънда.

+1!

Надя*, при рефунд парите отиват в картата, пейпал ще те уведоми за превода, а срока зависи от самата банка,ако не се лъжа. И при мен парите се появяват эа 2-3 дена. Simple Smile

# 729
  • Ямбол
heros,дори и не съм подозирала ,че и чай предлагат,но ме изкуши,сега ще си поръчам някакъв,че това ми е единствената напитка.

# 730
  • София
Да вметна и аз за чая  Simple Smile / нали съм му фен/  

Предлаганите в сайта, не съм пробвала, но смятам да го направя - преди години ми бяха подарили чай обвит в точно такива шарени хартийки - и беше много хубав
Пресования във форма на гнездо е т.н. Тоуча или Туча чай и докато се приготви отнема доста време - правят се средно по 3 инфузии. Хубавия чай - трябва да е посочено, че е от областта Юнан
Чая Пу-ер  е известен с това, че топи мазнини и е много полезен - използват го при различни заболявания / доказан Медицински чай/

Чайовете, които ние наричаме черни, в Китай са известни като "червени" - чая Пу Ер  е червен и зелен. Ползвам  само зеления  / не си падам по черния - много оцветява зъбите и това е течността, която най-много оцветява зъбите/

Recommender =      nemeida       /дава 5% намаление /

# 731
  • Казанлък
denis_d,мерси за инфото  Hug

С нетърпение ще очаквам отзиви за чая!   

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 732
Здравейте,някой може ли да ми каже какво е това?
http://www.buyincoins.com/new_en/details/stainless-steel-soap-el … product-2599.html

# 733

"Прочутия" стоманен сапун  Simple Smile

# 734
  • Испания
Премахнете всички нежелани миризми или миризми от ръцете си след работа с неща като лук, чесън, риба и др -това превежда чичко Гугъл  Grinning Доколко върши работа ,не знам  Hug

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 16:46 от pepina1965

Общи условия

Активация на акаунт