BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 636
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Ловеч
Нов купон от 12%  HALFYEAR12, валиден само утре 11.07.2012г. за 2 часа от 15:00 до 17:00 (GMT-0  По Гринуич!)
Няма ограничение на брой поръчки!

Купони 8%SUMMER и 5%eBay2012 вече не са валидни.

# 61
  • Казанлък
Нов купон от 12%  HALFYEAR12, валиден само утре 11.07.2012г. за 2 часа от 15:00 до 17:00 (GMT-0  По Гринуич!)

Благодаря ти, herosHug

Точно се надявах на някой хубав купон...  smile3508
Смятам да си поръчам един таблет Ampe A10 . Много съм доволна от моят 7" и е страхотен вариант за пътуване,но ми се иска да имам и един с по-голям екран.
Дано да няма проблеми със сайта утре,че 2 часа е много кратък срок... Wink

А купон 5%eBay2012 важи през цялата година,но може да се ползва само веднъж за един акаунт.

# 62
Момичета срещали ли сте в сайта гривни против комари?

# 63
  • Ловеч
За момичетата не знам. Аз обаче съм купувал гривни от този сайт.

# 64
За момичетата не знам. Аз обаче съм купувал гривни от този сайт.
Ако може ще ми пуснеш ли линк.

# 65
Здравейте, бих искала да попитам следното. Чакам първа поръчка, направена на 06.07.2012, инсталирах си програмата TrackChecker за проследяване на пратката, но не мога да се ориентирам къде се намира в момента. Поръчката беше за 33$, което означава, че би трябвало да имам проследяващ номер. Дали са ми RA**********CN. Но след като прегледах коментарите във форума, този номер май не е проследяващ. Някой би ли ме информирал ?
Благодаря предварително

# 66
  • Ловеч
Ако може ще ми пуснеш ли линк.
Eто линк  http://www.buyincoins.com/details/10-x-new-practical-mosquito-re … product-1495.html
Смятам да си поръчам един таблет Ampe A10 . Много съм доволна от моят 7" и е страхотен вариант за пътуване,но ми се иска да имам и един с по-голям екран.
Дано да няма проблеми със сайта утре,че 2 часа е много кратък срок... Wink

А купон 5%eBay2012 важи през цялата година,но може да се ползва само веднъж за един акаунт.
valpan, таблета е добър вариант, макар и да е с процесор от по старото поколение. С кода ще свалиш доста от цената.
А за 5% купона си права не обърнах внимание -пробвах набързо просто кои работят кои не.

Дали са ми RA**********CN. Но след като прегледах коментарите във форума, този номер май не е проследяващ.
Напротив, точно това е проследяващия номер, не знам в темата някой да е писал че не е така. Възможно е да има забавяне в Китай и затова да не виждаш още пратката в програмата. 3-4 дена от поръчката до получаване в пощите е нормално. Няма от какво да се притесняваш. Надявам се при проследяване на трека в програмата си отметнала освен чина пост и нашенските пощи..

# 67
  • Русе
heros , а какъв процесор трябва да има таблета?Искам да си взема таблет 10 инча, 16ГВ рам 1гхц и да е евтин/ по бай Ганьовски/ .Предложения?  Praynig

# 68
  • Ловеч
heros , а какъв процесор трябва да има таблета?Искам да си взема таблет 10 инча, 16ГВ рам 1гхц и да е евтин/ по бай Ганьовски/ .Предложения?  Praynig
В момента са на мода двуядрените процесори. Ако искаш евтин 10 инчов с хубав IPS екран,  то варианта на Valpan с 12% намаление от купона тази вечер не е за изпускане, ама никак.

# 69

мерси за кода, отчетох се с една малка поръчка Embarassed
http://www.buyincoins.com/details/new-7-color-led-shower-head-li … -product-854.html

# 70
  • Казанлък
В момента са на мода двуядрените процесори. Ако искаш евтин 10 инчов с хубав IPS екран,  то варианта на Valpan с 12% намаление от купона тази вечер не е за изпускане, ама никак.

Аз доста се колебах,но четох ,че таблети с двуядрените процесори са все още доста "сурови",няма много информация от клиентите... А и за какво ли ми е двуядрен процесор? Няма да играя мощни игри я,а основно ще го ползвам за филми и интернет. Мислех и за Onda Ultimate,но все пак се спрях на Ampe,много ми хареса едно видео с него  Peace
Но,както съм казвала и преди,да поръчаш китайски таблет е малко един вид лотария. Да се надявам,че ще имам късмет  Praynig Praynig Praynig Току що го поръчах. Жалко,че нямат такъв таблет в бяло...
На всички желая приятна вечер и успешни покупки!

Срокът на промоцията е малко удължен до 12 юли, 04.00 на по Гринуич

# 71
Благодаря много heros, ще чакам тогава Simple Smile

# 72
  • Русе
Здравейте,
Отзиви за този таблет    http://www.buyincoins.com/details/categories/10-1-teclast-a12-an … roduct-15982.html       или марка има ли някой?

# 73
Момичета, действа ли ви кодът за 12 % намаление? Пробвах сигурно 50 пъти и не става и не става Twisted Evil

# 74
  • Балчик
Момичета, действа ли ви кодът за 12 % намаление? Пробвах сигурно 50 пъти и не става и не става Twisted Evil

Хвана ми се около 18 часа, вече не е ли изтекъл?

Общи условия

Активация на акаунт