BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 507
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Казанлък
Вчера имаше проблем с прелистване на страници(т.е раздела са отваряше,но не можеше да бъде прегледан). Надявам се,че в момента го оправят  Praynig

# 226
  • София
как съм ви изпуснала  Whistlingпак ще ми бъде картата на червено  Hug

# 227
Благодаря за съвета heros!

10-инчов искам да бъде и моля пак за съвет: от предлаганите кой според вас е най добър?

Отново благодаря!

# 228
  • Казанлък
Благодаря за съвета heros!

10-инчов искам да бъде и моля пак за съвет: от предлаганите кой според вас е най добър?

Отново благодаря!

jabka,няма кой да ти каже определено кой таблет е по-добър. За тази цена(до 200 долара) няма много вариатни за 10" таблет.
От тези,които обсъждахме преди Куб и Ампе са доста добри и са със много сходни характеристики ,като екран(IPS),батерии(около 7000mAh) и т.н. Куб е малко по-тънък и е с двуядрен процесор, но за него не съм сигурна дали пращат оригинал или ОЕМ версия. Ампе със сигурност е оригинален(поне при мен беше). Във по-новите модели(вече с Андроид 4.0.3 или дори 4.0.4) доста от бъговете са изчистени,но никога не можеш да си сигурна. Бих ти препоръчала още да разгледаш и този модел на 9,7" таблет Zenithink. Много стабилна фирма и много добри характеристики, двуядрен е,но с малко по-слаба батерия от предните два.
Успех!  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: BACKSCHOOL , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 229
  • Казанлък
grrrrrrrrrrr

ето какво видях днес в новите продукти http://www.buyincoins.com/new_en/details/220v-food-fruit-active- … roduct-18786.html
Преди 3 дена поръчах същия от томтоп, с отстъпка 18% ми излезе около 23$... ех,защо ли не изчаках няколко дена... Sad newsm77

# 230
  • varna
Здравейте Hug Записвам се и аз тук - решила съм да си взема таблет, но се колебая между два...ainol aurora 2 и ainol elf 2 newsm78 аурората ми харесва повече, но понеже е на границата на паричките , които имам и все се оглеждам за нещо малко по-евтино, но с тези параметри май няма да открия по-евтин таблет Tired какви други таблети да погледна, но да са с 1gb ram ...а и 8инча също може...вече се обърках тотално, къде ли не гледах, и ревюта...и не мога да реша...имам възможност да взема нещо до 200лв. Sad

# 231
  • Ловеч
jabka, за 10 инчов не мога да дам конкретен съвет. Принципно с тези IPS екрани няма ментета, заради самата технология на поставяне, но с китайската техника е на късмет донякъде...
По-добре послушай valpan, а и тя има реалните впечатления от 10 инчов таблет.

valpan, интересна "джаджа" е този йонизатор. Някога имаше едни руски йонизатори, които като ги включиш миришеха на дъжд. Много отдавна не съм виждал такива..

marlen, Цената на Аурора 2 е чувствително по-ниска от тази, на която аз го закупих за един познат преди 2 месеца. Близо 35 долара надолу! Ако приложиш купона BACKSCHOOL ще ти свали 10 долара надолу и ще се получи цена от 116 долара, което е около 180 лв. Твърдо съм против ELF. На какъвто и таблет да се спреш не взимай бели, поради евентуални проблеми с светещ заден капак. Дразнещо е..

# 232
  • Казанлък
heros, сестра ми има един йонизатор от фирма Тянши(цената му там е около 700 долара  #Crazy), ползват го редовно за пречистване на водата,а също понякога за месото,черният дроб,зеленчуците и т.н.
Зет ми често го включва и за йонизиране на въздуха,но тя не харесва много тази специфична миризма,която се появява в стаята.
Аз смятам основно да го ползвам за водата  Peace Ще пиша отзиви след като го получа.

Специално за Cube U30GT съм чела,че има 2 варианта...оригиналните са със надписи и някакви картинки на задният панел,ОЕМ версии са изчистени,но те не са по-лоши. При нужда може предварително да питате в сайта да проверят.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 12:50 от valpan

# 233
  • Бургас
Преди известно време ми се върти нещо, че поръчвахте някакви евтини мр3 плеъри. Бихте ли казали от кой модел точно бяха и заслужават ли си? Благодаря   bouquet

# 234
# 235
# 236
  • Казанлък
valpan е за няма и 4$ разлика ,не си  скуби косите  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo еее,все пак... Wink

misi77

аз имам този от евтините, купих го по някаква акция. За него трябва да имаш карта-памет. Не е лош,но качеството на звука не може да се сравни със хубавите МР3. Предполагам,че и другите са такива. Стават за деца,например. Аз го ползвам понякога по време на тренировки или из път...удобен е с това,че може да се защипи за дрехата.
Един от първите ми от този сайт беше този плеър. Минуса му е нестандартният жак 2.5,но пък дойде със много хубави слушалки. Звукът е много добър,чете папки,но има малко кофти бутони...трябва да се свикне с тях. Момичето,което го ползва сега е много доволно. Този плеър също е много добър, подарих един такъв на сестра ми. В момента чакам един подобен на този,но ще е подарък от друг сайт(участвах в една игра  Blush)
Понеже постоянно ползвам мр3 и не ми е безразлично качеството на звучание,та затова препоръчвам по-хубавите плеъри.

# 237
  • Бургас
valpan е за няма и 4$ разлика ,не си  скуби косите  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo еее,все пак... Wink

misi77

аз имам този от евтините, купих го по някаква акция. За него трябва да имаш карта-памет. Не е лош,но качеството на звука не може да се сравни със хубавите МР3. Предполагам,че и другите са такива. Стават за деца,например. Аз го ползвам понякога по време на тренировки или из път...удобен е с това,че може да се защипи за дрехата.
Един от първите ми от този сайт беше този плеър. Минуса му е нестандартният жак 2.5,но пък дойде със много хубави слушалки. Звукът е много добър,чете папки,но има малко кофти бутони...трябва да се свикне с тях. Момичето,което го ползва сега е много доволно. Този плеър също е много добър, подарих един такъв на сестра ми. В момента чакам един подобен на този,но ще е подарък от друг сайт(участвах в една игра  Blush)
Понеже постоянно ползвам мр3 и не ми е безразлично качеството на звучание,та затова препоръчвам по-хубавите плеъри.
  bouquet

# 238
valpan, heros Благодаря за съветите и насоките! Ще ги огледам пак и надявам се да поръчам нещо добро.   bouquet

# 239
  • София
Здравейте, bowuu виждам, че има разбиращи сред вас. Дъщеря ми изпусна таблета по екранче(рано сутринта бърза да нахрани рибите, пък не го харесвала в калъфа) и сега по средата на екрана има петно от черни чертички и точки. Екрана е активен и всичко се чете, но е адски дразнещо. Дали е поправим проблема, че като го покажем на мъжа ми утре да кажем „....е малката беля е...“ щото извинението “мамо, ама аз не нарочно“ докара на на детето голям скандал от мене newsm78

Общи условия

Активация на акаунт