BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 590
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Ловеч
аз им поръчах по един космодиск и сега ме гледат любвеобвилно  Grinning

# 646
Благодаря за информацията, когато го получа ще дам отзиви за качеството на самия продукт но от доставката съм много доволен, никога не очаквах да е толкова бърза.

# 647
  • Ловеч
Да, понякога са много бързи. На мен рекорда ми е от този сайт е 8 дни от поръчване до получаване.

# 648
  • Казанлък
аз им поръчах по един космодиск и сега ме гледат любвеобвилно  Grinning
heros rotfImbo добро попадение!

bitspirit,честито и чакаме отзиви!  Peace
Моят телефон също е изпратен днес...нямам търпение да го видя

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 649
Днес си получих таблета Ployer MOMO9 Star и няма как да съм по доволен.Престигна за 10 дена ,със оригиналната кутия
Скрит текст:
и без никакви забележки.Изглежда точно като на картинките
Скрит текст:
, има си предпазно фолио,слушалки,зарядно,международна гаранциона карта,кърпичка за почистване(с лого на Ployer),2 кабела и упътване(макар и на китайски има много картинки ,няма как да се сгреши).Просто каквото пише това е, много съм доволен и го препоръчвам на всеки който иска евтин 9 инчов таблет.

# 650
  • София
bitspirit има ли Български  Rolling Eyes   bouquet

# 651
  • Beyond the Frontiers
bitspirit има ли Български  Rolling Eyes   bouquet

Може ли и линк? Мерси

# 652
  • Испания
Днес си получих таблета Ployer MOMO9 Star и няма как да съм по доволен.Престигна за 10 дена
И моята Аурора е  от 23.10, шипнат на 25.10 ,от същия сайт-а няма инфо никъде, дори и в кит. пощи не ми излиза  Tired Трак номера е този RB035590285CN Да взема да им пиша ли  newsm78

# 653
  • Казанлък

Ployer MOMO9 Star
Търсачката на сайта работи добре,можете лесно да търсите там това,което ви е нужно.  Grinning

bitspiritPeace пиши после колко дълго ти държи батерията.

pepina1965,ще се появи,не се притеснявай...

# 654
Батерията когато го получих беше на 88% и пишеше че е бил включен за 9 часа(във sleep режим през повечето време).Когато го заредих на 100% след 3 часа постоянна работа беше на 50%, доста добре според мен макар и да нямам опит с други таблети.

Има български език.

# 655
  • Beyond the Frontiers

Ployer MOMO9 Star
Търсачката на сайта работи добре,можете лесно да търсите там това,което ви е нужно.  Grinning

bitspiritPeace пиши после колко дълго ти държи батерията.

pepina1965,ще се появи,не се притеснявай...

Да, ама трябва да знаеш, на кой сайт. А и компютърът ти да работи нормално...моят е на последни издихания - буквално.

# 656
Пак съм аз. Получих космодиска. Някой се интересуваше за пластмасата. Не мирише на нищо. Гъвкава    е. Беше в нещо като торбичка и  упътване на турски.

Да, аз се интересувах, благодаря за отговора!
Днес получих моя и си отдъхнах- няма миризми, перфектен е и дойде в кутия! Убедена съм, че е 1:1 с тук предлагания "оригинал". Да не говорим, че наша позната има "оригинала", закупен за трицифрена сума и е с обли ластици.  Rolling Eyes Неудобна работа. Много, много съм доволна от този!  Heart Eyes

Да питам нещо тъпо... Кога дава бонус при покана, препоръка? Поръчах от втори акаунт, който е регистриран след препоръка от първия ми акаунт и сега на първия пише:
2012-10-23   $0.83   $0.83   Bonus for Referring Buyers   Pending   p****a@g****.com
Т.е.  не ми дава coins.
Трябва да получа поръчката и да напиша рецензия, и чак тогава ще ги даде или...? А може би са хванали, че получателя е един и същ...

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 21:09 от Coolmummy

# 657
  • София
Ще ги получиш, но мисля беше 40-45 дни от поръчката

# 658
  • Казанлък
Ще ги получиш, но мисля беше 40-45 дни от поръчката

+1

Coolmummy, коинсите са сега във статус pending...след 45 дена ще минат във статус completed и ще имаш възможност да ги ползваш.
Не забравяйте,че дават коинси за отзивите и снимките,публикувани на сайта(по 0,1$),те са активни за ползване веднага след получаването им.

bitspirit,добре е! Ще проличи по-точно след 3 зареждания...поне така съм чувала Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 21:29 от valpan

# 659
Имам поръчка, която от два дни стой на статус processing 5 ....  това трябва ли да ме притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт