Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 491
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
То не е тичане, колкото викане. Много се бият двете. На нас вече ни мина почивката, но обмисляме другият месец пак.

# 361
  • Costa Rica
'ма, Делфи, ненагледнооооооооост, взЕми си го самичка. Аман от това все да чакаме разрешение, за да сме щастливи бееееееееееееее  Crazy

Ама все пак като питаш - може-може-може-може-можеееееееееееееееее - твое е еееееееееееее! Сега покажи кое точно? Прегръщ!!
Че аз съм щастлива, бе, Рози. Ама винаги може още Hug

Ей на това хотелче с големи букви пише МОЕ:

Пък предложението на magito1986  е идеално за провеждане на семинари по щастие  bouquet

Кой идва с мен на Малдивите?

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 18:52 от Делфина фон Ю.

# 362
Кой идва с мен на Малдивите?

[/quote]

Аз съм първа за там  newsm44 ,  за такава почивка мечтая, може и тук

Делф Малко закъснях с палцестискането, но вярвам, че всичко е минало успешно  Praynig  Hug

# 363
Утре хващам пътя за Варна аз, пък на Малдивите - чак след един месец, че многото слънчеви бани не са полезни за кожата  newsm03 Доста сте изписали и не мога да намеря кой точно даде инфо за Wishpin, ама да се чувства нацелуван    bouquet  Една съседка ми я зае преди няколко години и само докато я четях, започнаха да ми се случват разни вълшебни нещица  Smile   Търсих я след това и не можах да я намеря, но сега си я купих   Wink

# 364
  • Пловдив
Мили феи големи събирания сте заформили, едни къщи, едни питиета.... Пожелавам на всички да се сбъднат мечтите!
Делфи, пиши как е майка ти.

Hug Hug Hug Hug

# 365
Прекрасни пожелавам ви сбъдване на всичките ви желания...много красиви снимки!
Когато човек продължително се прави, че е получил това, което иска, той въздейства върху подсъзнанието. Ако се прави на богат и на преуспял, след време „ще жъне“ богатство.

# 366
  • близо под тепетата
Малдивите Party ама мъжо взе самолета за няк'во ергенско, та няма да мога да дойда  Joy ама ще ходя при Рози Simple Smile
Розииии, къде си??? Стана време за сбирката по женски Whistling тебе никаква те няма, тъй че прескочих оградата, щото си забравила да отключиш Laughing

Аз ви чакам...

Атинка, права си... айде, паркирай си майбаха  до моЙтУ бентли, за поршетата на другите да не му мислим, те ще намерят някъде място Laughing  ниЙ да започваме с "коктейла"  lalalala Joy

# 367
:

Лора др,  надявам се не си се появявала в темата само поради хубави поводи Hug

Ами,да.Късметлийка съм,все хубави поводи имам в последно време GrinningЕ,има някоя лека трудност ,за разнообразие,но вече съм се научила и на нея да и се радвам,нали си ми е моя,а аз си обичам всичко мое Joy Joy
Ако намирате своето „тук и сега“ за непоносимо и то ви прави нещастни, имате три възможности; да се махнете от ситуацията, да я промените или да я приемете напълно. Ако искате да поемете отговорност за живота си, трябва да изберете един от тези три варианта, и то веднага. След това приемете последствията. Без оправдания. Без негативизъм. Без психическо замърсяване. Поддържайте чисто вътрешното си пространство.“Е.Толе

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 21:31 от лора др

# 368
  • София-в сърцата на моите деца
Аз ще си паркирам яхтата.. Laughing

# 369
  • Costa Rica
Делфи, пиши как е майка ти.
Чакаме да ни кажат какво са намерили fingerscrossed Тя не се  тръшка, ние - също, така че всичко ще е о'кей.

Атинка, права си... айде, паркирай си майбаха  до моЙтУ бентли, за поршетата на другите да не му мислим, те ще намерят някъде място Laughing  ниЙ да започваме с "коктейла"  lalalala Joy

Моля, моля, за мойту превозно средство трябва отделен паркинг Naughty, предвид габаритите му и трагикомичните ми умения за паркиране. Не искам да стана повод за преждевременната кончина на някой майбах, който съм пропуснала да забележа Laughing

# 370
  • София
Лелеееее, какъв следобед сте си заформили! Браво на вас, чудесни сте!
И аз се адвам за коктейли, яхти, плацикане и щастие Simple Smile
Сега да ви споделя едно много хубаво събитие от днешния ден, малко събитийце, ама хубаво. от няколко дни се опитвам да си настроя радио фреш в колата и все ми прескача станцията и не иска. Вчера от яд си пуснах една стара, любима касетка (имам касетофон в колата). Та, тази сутрин сядам си аз и паля ииииииии какво беше учудването ми, като видях, че радиото е на честотата на фреш! newsm44

И нещо за продаващите къщи!
Я пратете на лични малко инфо за тези къщи! Виждам, че искате да се отървете от тях, пък аз искам да се обогатя с една!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 21:47 от 3apa

# 371
  • Costa Rica
Кажи едно голямо "Добра Вселена, добра!"

# 372
  • близо под тепетата
 Joy hahaha Делфи, значи тая вечер си пуснала шофьора ти да си почива? Много благородно!  bouquet Laughing

didiela, тъкмо мислех да казвам за идващите с яхти Whistling има пристанище малко по-надолу, няма начин да го пропуснеш Whistling tooth

ЗараааHug Все така да ти върви!И нас покрай теб Laughing

# 373
  • София
Кажи едно голямо "Добра Вселена, добра!"

Благодаря добра, Вселено!

Зарааа,  Hug Все така да ти върви!И нас покрай теб Laughing

На мен да ми върви, а на вас дваж повече Praynig

# 374
  • София-в сърцата на моите деца
Малий,този младеж ,ако ще ни посреща с яхтите, не знам дали да не си остана на скалите...по бански Laughing

Общи условия

Активация на акаунт