Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Вале, благодаря за пияния Керим!  love001 txtloves

Насладих се на играта му.

С Детелинка заедно сме си поплакали.

# 241
  • Разград
Mustafa Bulut - I just wanna make love to you

# 242
И аз му се насладих на пияния Керим
"животно съм, но не чак такова"  Joy Joy
Не тъжете, момичета, не плачете! Керим винаги ще си е с нас - пиян, нежен, гневен, отчаян, пеещ, танцуващ...даде си целувките, прегръдките, косата, ръцете, гласа, очите...не бива да сме тъжни! Hug
И ако не сте забелязали, вече е четвъртък!  Grinning

# 243
"животно съм, но не чак такова"
 Joy Joy Joy
Ето тази реплика е направо култова, няма такъв смях. Не знам Едже или Мелек я е измислила, но я поздравявам. Измислила е лултов израз просто. А Керим там много готино се обясняваше на Кадир.

# 244

И ако не сте забелязали, вече е четвъртък!  Grinning

Ох, дойде най-после този четвъртък!

# 245
Ваня, клипа е супер!  Hug
Лягам си с разбито сърце.

# 246
Mustafa Bulut - I just wanna make love to you

Ванче , останах без думи след този клип. smile3505 smile3501

А довечера ни чака нощна смяна. Лека нощ, макар, че сън  не ме хваща!

# 247
  • AMS
Момичета,
Нещо ми е кривооооо, кривоооооооо.
Не ми върви нещо напоследък.
И финала идва
Марта, благодаря ти за сънищата!!!
Ома, благодаря ти за Отражение-то!!!
Както казва Марта, да не се заричаме кой ще е последния ни клип. Има още два епизода. Може и след последната серия, да ме посети музата.
Вале, благодаря ти за пияните сцени!!!
Малчева, много да сте щастливи с милото !!!

# 248
  • Разград

# 249

Малката Енисе с Лодос!

Скрит текст:

# 250
  • София
Мамарис, много прощален този пост - като на сбогуване?  Rolling Eyes Тръгваш ли някъде? В предната тема стегна куфарите /почти/, в тази тема явно ще ти махаме на добър път?  Laughing  Hug
вие няма ли да дойдете - ...???е как накъде на семинар съм тръгнала  Mr. Green сериозен ангажимент е това
мисля да говоря  Керим и къще край Босфора да ми уреди та направо да се местА  Party... нещо такова искам семпло да си живучкам спокойно
Скрит текст:

малчева тази вечер аз ще съм на твоя полилей , но на никои няма да кажа какво съм видяла , че пазА добро поведение да не ме наклевети някои на tatti  и той да забършат поста ми - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА  newsm51

# 251
Мамарис, добре дошла в редиците. Стегна ли куфарите? Одобрявам мястото. Наистина е семпло, но все пак го харесвам.

# 252
Здравейте дами.Направо нямате изчитене.Здраво сте спамали в последните 6 дни.Загубих повече от 6 часа в последните 2 дни за да ви изчета по диагонала,но пак не смогнах и се отказах.Серията я изгледах едва в неделя,на запис по тв-то и въпреки,че не близнах и грам алкохол си признавам,че учудващо за мен много ми хареса?!?Не знам какъв ви е проблема и защо не сте видяли,това което видях аз?!? newsm78
Толкова много секс и страст не съм гледал в скоро време!?!Или не сте си настроили прокситата на комповете и не сте махнали филтрите за малки деца,или не сте си платили за частния частния canal D,а сте гледали фри версията?!?Ами те още от началото се награбиха в тази АВА и с малки изключения си изкараха в леглото.Едва ли залавянето на Ердоан ги провокира към секса.Фатмата си беше наясно за какво са там,а Керим,само чакаше сигнала!?!Въпреки,че съм отявлен природозащитник се радвам,че не си губиха времето и не излязоха да се разхождат сред природата,защото определено нямаха вид на преяли!?!На мен ми направи впечатление една подсказка-все по разкрачената Фатма в прогресивна градация!?! Thinking При сервирането на вечерята краката и бяха в доста интересна позиция,след това на другата сутрин когато "изгони" Керим в банята и седна на фотьойла,когато се заяждаше с Кристин на закуска и искаше да я попита най-вероятно "Ти мен уважаваш ли ме???"за да и обере едрата плява,и най-накрая,в кухнята на Розата,когато прегръщаше брат си!?!Не ми се вярва,това положение на краката да е от изменение на структурата на таза в резултат на бремеността?!? Мисля си,че с това сценаристките и режисьорката ни подсказаха за здравия секс,който много от вас недоволните, а претендиращи за развинтено въображение не видяха!!! Hug Grinning
Относно това постижение 11/14 и сметките,които сте направили,си мисля,че то отдавна е в историята. newsm78 Ако използваме формулата:1ГС=(ц+п+б)+СС+Д решението е 65мин.Да
приемем за престой 21 часа и ако махнем 2 вечеря и 2 часа сън за презареждане на батериите,остават 17 часа/на 1.05 и резултата на нашите за тези 17 часа е 15.69 или 15 ГС и 1 МС, !?! Grinning Mr. Green Grinning
Не знам защо,но си мисля,че Керим вътрешно се изкефи на появата на Кристин и въпреки,че се правеше на умряла лисица вечерта на масата,и въртеше очите като Бен Търпин при прослувутата му игра на билярд, максимално се възползва от положението да даде допълнителни стимули на Фатмата да му доказва колко много го обича вечерта!?!На сутринта най-после прояви характер и не каза на Фатмете тамам,когато го пращаше да се къпе и да бърза,а си прочете вестника като нормален мъж и след това едва отреагира, и се съгласи с леко небрежна усмивка!!! Simple Smile
Това деление при вас на два лагера определено ме провокира да се замисля,аз на кого
симпатизирам?!? След кратък размисъл реших,да остана по-средата,като онзи виц за "пуцаджията инжинерите и директора"  не взимайки страна.Определено не се вписвам в нито една от двете групи.От това което успях да прочета не мога да не отбележа и някой страхотни попадения които ми доставиха истинско удоволствие !?!Признавам си,че ми харесаха едно две неща,като това със връщането на цветовете и последния розов цвят на Хриси_сз,както и поезията на Морско бризче и Евелин,ако се не лъжа?!?
Относно финалът много е вероятно след подсказката с камиона,Керим да претърпи катастрофа и да остане в инвалидна количка,а съпругата му да се грижи за него и да се бори за
възстановяването му.Както върви с писането на книгата в съавторство с журналистката,Нобеловата награда за литература за 2012 е ясна и Фатмето ще я грабне от раз!?!От това по неочакван финал надали ще успеят да измислят?!?    Hug Simple Smile
Желая ви много положителни емоции в четвъртък и хубав и непрекъсващ нет.На тези които гледат по тв-то ,да гледат платената версия на частния канал Д!?!Така по-добре ще видите това което искате да видите и бленувате в поредната серия!?! Thinking
При мен на телевизора по време на рекламите ми се включваше автоматично PRIVATE и там видях една латино Фатма не 4 месеца по-късно,а цели 10 години напред!!!Тази засукана леко мургава кака с роза в косата,двоен дифузьор и камшик в ръцете,беше вързала с белезници някакви реплики на Мустафа и Керим от младите им години и след като ги напляска здраво направи с тях такива неща,че направо не е за разправяне!?!Ужас!!! Stop Naughty Simple Smile
Като казах кака,се сетих за тази с ника с  развинтеното въображение!?!Щях да и пиша нещо,ама и без да пиша,тя си знае!!! Grinning Peace

п.п. На другата кака от Русе искам да поясня : 10,а не 7!?! Hug  Simple Smile Изненадах се от факта,че Фатма в своето развитие много бързо е приела марксистко-ленинската идеята за частната собственост- "от тук до тук е мое"!?!Беше много сладка,как бранеше територията си като
бременна тигрица усещайки подсъзнателно,че носи в себе си новото начало!!! Simple Smile

# 253
  • Пловдив

Четвъртък - най-хубавият ден за темата. Денят да минава бързо и да видим Керим и Фатмагюл какви изненади ще ни поднесат довечера.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 07:15 от mariana51

# 254
  • Варна
Добро утро Hug
Малчева,един поздрав за теб и половинкоhttp://vbox7.com/play:aa9a3a61
Мармарис,мястото е страхотно,но столовете са малко,няма да събереш всички желаещи за семинара Mr. Green

Ах,забравих ooooh!,ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТЪК  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт