Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Здравейте дами.Направо нямате изчитене.Здраво сте спамали в последните 6 дни.Загубих повече от 6 часа в последните 2 дни за да ви изчета по диагонала,но пак не смогнах и се отказах.Серията я изгледах едва в неделя,на запис по тв-то и въпреки,че не близнах и грам алкохол си признавам,че учудващо за мен много ми хареса?!?Не знам какъв ви е проблема и защо не сте видяли,това което видях аз?!? newsm78
Толкова много секс и страст не съм гледал в скоро време!?!Или не сте си настроили прокситата на комповете и не сте махнали филтрите за малки деца,или не сте си платили за частния частния canal D,а сте гледали фри версията?!?Ами те още от началото се награбиха в тази АВА и с малки изключения си изкараха в леглото.Едва ли залавянето на Ердоан ги провокира към секса.Фатмата си беше наясно за какво са там,а Керим,само чакаше сигнала!?!Въпреки,че съм отявлен природозащитник се радвам,че не си губиха времето и не излязоха да се разхождат сред природата,защото определено нямаха вид на преяли!?!На мен ми направи впечатление една подсказка-все по разкрачената Фатма в прогресивна градация!?! Thinking При сервирането на вечерята краката и бяха в доста интересна позиция,след това на другата сутрин когато "изгони" Керим в банята и седна на фотьойла,когато се заяждаше с Кристин на закуска и искаше да я попита най-вероятно "Ти мен уважаваш ли ме???"за да и обере едрата плява,и най-накрая,в кухнята на Розата,когато прегръщаше брат си!?!Не ми се вярва,това положение на краката да е от изменение на структурата на таза в резултат на бремеността?!? Мисля си,че с това сценаристките и режисьорката ни подсказаха за здравия секс,който много от вас недоволните, а претендиращи за развинтено въображение не видяха!!! Hug Grinning
Относно това постижение 11/14 и сметките,които сте направили,си мисля,че то отдавна е в историята. newsm78 Ако използваме формулата:1ГС=(ц+п+б)+СС+Д решението е 65мин.Да
приемем за престой 21 часа и ако махнем 2 вечеря и 2 часа сън за презареждане на батериите,остават 17 часа/на 1.05 и резултата на нашите за тези 17 часа е 15.69 или 15 ГС и 1 МС, !?! Grinning Mr. Green Grinning
Не знам защо,но си мисля,че Керим вътрешно се изкефи на появата на Кристин и въпреки,че се правеше на умряла лисица вечерта на масата,и въртеше очите като Бен Търпин при прослувутата му игра на билярд, максимално се възползва от положението да даде допълнителни стимули на Фатмата да му доказва колко много го обича вечерта!?!На сутринта най-после прояви характер и не каза на Фатмете тамам,когато го пращаше да се къпе и да бърза,а си прочете вестника като нормален мъж и след това едва отреагира, и се съгласи с леко небрежна усмивка!!! Simple Smile
Това деление при вас на два лагера определено ме провокира да се замисля,аз на кого
симпатизирам?!? След кратък размисъл реших,да остана по-средата,като онзи виц за "пуцаджията инжинерите и директора"  не взимайки страна.Определено не се вписвам в нито една от двете групи.От това което успях да прочета не мога да не отбележа и някой страхотни попадения които ми доставиха истинско удоволствие !?!Признавам си,че ми харесаха едно две неща,като това със връщането на цветовете и последния розов цвят на Хриси_сз,както и поезията на Морско бризче и Евелин,ако се не лъжа?!?
Относно финалът много е вероятно след подсказката с камиона,Керим да претърпи катастрофа и да остане в инвалидна количка,а съпругата му да се грижи за него и да се бори за
възстановяването му.Както върви с писането на книгата в съавторство с журналистката,Нобеловата награда за литература за 2012 е ясна и Фатмето ще я грабне от раз!?!От това по неочакван финал надали ще успеят да измислят?!?    Hug Simple Smile
Желая ви много положителни емоции в четвъртък и хубав и непрекъсващ нет.На тези които гледат по тв-то ,да гледат платената версия на частния канал Д!?!Така по-добре ще видите това което искате да видите и бленувате в поредната серия!?! Thinking
При мен на телевизора по време на рекламите ми се включваше автоматично PRIVATE и там видях една латино Фатма не 4 месеца по-късно,а цели 10 години напред!!!Тази засукана леко мургава кака с роза в косата,двоен дифузьор и камшик в ръцете,беше вързала с белезници някакви реплики на Мустафа и Керим от младите им години и след като ги напляска здраво направи с тях такива неща,че направо не е за разправяне!?!Ужас!!! Stop Naughty Simple Smile
Като казах кака,се сетих за тази с ника с  развинтеното въображение!?!Щях да и пиша нещо,ама и без да пиша,тя си знае!!! Grinning Peace

п.п. На другата кака от Русе искам да поясня : 10,а не 7!?! Hug  Simple Smile Изненадах се от факта,че Фатма в своето развитие много бързо е приела марксистко-ленинската идеята за частната собственост- "от тук до тук е мое"!?!Беше много сладка,как бранеше територията си като
бременна тигрица усещайки подсъзнателно,че носи в себе си новото начало!!! Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Отдавна не съм се смяла така. Задълбочен анализ в малките часове на деня!  atwork

Добро утро на всички в най-очаквания ден от седмицата.

# 256

Попаднах на това и мисля,че е много добро и подходящо за нашия ден Четвъртък!

КРАСИВО И ЛЪЧЕЗАРНО УТРО,СЛАДУРКОВЦИ!!!!:))***

НЕКА СЕ УСМИХНЕМ НА НОВИЯ ДЕН,НЕКА ГО ПРИВЕТСТВАМЕ С "ДОБРЕ ДОШЪЛ!"
... ДА ГО ИЗЖИВЕЕМ С НАДЕЖДА, ДА ГО ИЗПЪЛНИМС МЕЧТИ, ДА ГО НАРИСУВАМЕ С ЛЮБОВ....
НЕКА МУ ДАДЕМ ШАНСА ДА БЪДЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ НИ ДЕН!!
С БЛАГОДАРНОСТ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМЕ, НЕКА ИЗПЪЛНИМ ДУШИТЕ СИ САМО С
КРАСОТАТА И МАГИЯТА НА НАСТОЯЩИЯ МИГ!!
НИЩО НЕ НИ ПРИНАДЛЕЖИ, НИЩО НЕ Е ВЕЧНО...
НО ИМАМЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО "ДНЕС", ЗАТОВА НЕКАМУ СЕ НАСЛАДИМ,
НЕКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ОТ СЪРЦЕ,ДА ЖИВЕЕМ С РИТЪМА МУ,
ДА СЕ ПОНЕСЕМ СВЯТЪРА МУ...ДА УЛОВИМ ВЪЛШЕБСТАВАТА МУ....
ПРОСТО ПЪТЕШЕСТВИЕТО ПРОДЪЛЖАВА,А НАЙ-ХУБАВОТО!?
ТО Е ТАМ НЯКЪДЕ, НАПРЕД,МОЖЕ БИ ЗАД ЗАВОЯ?!
ДА ПРОВЕРИМ, КАКВОЩЕ КАЖЕТЕ???

# 257
Честит четвъртък!

Заразяващо щастливи.  newsm78

# 258
Честит четвъртък. По бързо да идва 21часа

# 259
  • Враца
Добро утро на всички в най-хубавия ден от седмицата - четвъртък! Laughing

И рано-рано един интересен коментар от фен на филма:

Цитат
Славена Стойкова · Водещ коментатор
Един дълбок реверанс към сценаристите и актьорите! Прекрасен замисъл и още по-прекрасно изпълнение!
Успели са да сътворят една красива приказка - истински мехлем за душата. По-скептичните ще кажат "Има ли такава любов?" или че в живота реалността е друга, но всъщност филмът е ценен точно с това, че от една страна звучи реалистично, а от друга - ни потапя в романтика. Ще цитирам един голям наш писател "Това е приказка, разбираш ли...Слушаш, слушаш и се забравяш... И току виж, че чудноватото почва да ти се чини истина, потънеш в него и отидеш. Затова има приказки, затова са ги хората измислили. И песните са затова... да те измъкнат от истината, за да разбереш, че си човек." Изводът се налага от само себе си - магията на филма е в красивите човешки взаимоотношения, към каквито всички ние, макар че не всички си го признаваме, се стремим. Да поискаш прошка, да целунеш ръка на родителите си, да кажеш на човека до теб, че го цениш - колко от нас го правят? Или да погледнеш негодника смело в очите? Да воюваш за правдата! Не, живеем в общество от дребни душици! А децата ни - те гледат от нас!

И двата главни персонажа са събирателни образи на промените в турското общество - мисля, че много български мъже ще намразят образа на Керим - той просто срива представите на мъжете за "мъжкарство" - според които "истинският" мъж трябва да седи пред телевизора, да подвиква на жена си за салатата, да си хвърля мръсните чорапи навсякъде и в никакъв случай да не се "размеква". Да, ама не! Оказа се, че жените мнооого добре знаят какво искат - уважение, подкрепа и ...нежност! Затова се появиха "енгинките" - в образа на Керим те видяха всичко това, а то не е толкова невъзможно, скъпи мъже - просто помагайте на жените си в домакинството, къпете се често и също толкова често им казвайте, че ги обичате! Иначе рискувате жените ви да започнат да търсят своя "Енгин"!

# 260
Добро да е утрото, момичета, прохладен и бързо отминаващ денят! Ние си знаем! Hug Hug

Скрит текст:

Пак съм изтървала купона ooooh! ooooh!......както напоследък ми се случва! И аз ще стегна багажа за семинара, но не се знае, знае ли се Joy Joy Много горещи точки сте предвидили за него  - ще се пукна ако не мога да присъствам, защото и аз имам няколко въпроса да задам там в ефир... ноооо ако само присъствам Joy Joy Joy

Ома Hug  bouquet cтрахотен клип, отново  Peace

Вале Hug  bouquet пиян Керим....ние два пъти повече Joy Joy

Скрит текст:
Здравейте дами.Направо нямате изчитене.Здраво сте спамали в последните 6 дни.Загубих повече от 6 часа в последните 2 дни за да ви изчета по диагонала,но пак не смогнах и се отказах.Серията я изгледах едва в неделя,на запис по тв-то и въпреки,че не близнах и грам алкохол си признавам,че учудващо за мен много ми хареса?!?Не знам какъв ви е проблема и защо не сте видяли,това което видях аз?!? newsm78
Толкова много секс и страст не съм гледал в скоро време!?!Или не сте си настроили прокситата на комповете и не сте махнали филтрите за малки деца,или не сте си платили за частния частния canal D,а сте гледали фри версията?!?Ами те още от началото се награбиха в тази АВА и с малки изключения си изкараха в леглото.Едва ли залавянето на Ердоан ги провокира към секса.Фатмата си беше наясно за какво са там,а Керим,само чакаше сигнала!?!Въпреки,че съм отявлен природозащитник се радвам,че не си губиха времето и не излязоха да се разхождат сред природата,защото определено нямаха вид на преяли!?!На мен ми направи впечатление една подсказка-все по разкрачената Фатма в прогресивна градация!?! Thinking При сервирането на вечерята краката и бяха в доста интересна позиция,след това на другата сутрин когато "изгони" Керим в банята и седна на фотьойла,когато се заяждаше с Кристин на закуска и искаше да я попита най-вероятно "Ти мен уважаваш ли ме???"за да и обере едрата плява,и най-накрая,в кухнята на Розата,когато прегръщаше брат си!?!Не ми се вярва,това положение на краката да е от изменение на структурата на таза в резултат на бремеността?!? Мисля си,че с това сценаристките и режисьорката ни подсказаха за здравия секс,който много от вас недоволните, а претендиращи за развинтено въображение не видяха!!! Hug Grinning
Относно това постижение 11/14 и сметките,които сте направили,си мисля,че то отдавна е в историята. newsm78 Ако използваме формулата:1ГС=(ц+п+б)+СС+Д решението е 65мин.Да
приемем за престой 21 часа и ако махнем 2 вечеря и 2 часа сън за презареждане на батериите,остават 17 часа/на 1.05 и резултата на нашите за тези 17 часа е 15.69 или 15 ГС и 1 МС, !?! Grinning Mr. Green Grinning
Не знам защо,но си мисля,че Керим вътрешно се изкефи на появата на Кристин и въпреки,че се правеше на умряла лисица вечерта на масата,и въртеше очите като Бен Търпин при прослувутата му игра на билярд, максимално се възползва от положението да даде допълнителни стимули на Фатмата да му доказва колко много го обича вечерта!?!На сутринта най-после прояви характер и не каза на Фатмете тамам,когато го пращаше да се къпе и да бърза,а си прочете вестника като нормален мъж и след това едва отреагира, и се съгласи с леко небрежна усмивка!!! Simple Smile
Това деление при вас на два лагера определено ме провокира да се замисля,аз на кого
симпатизирам?!? След кратък размисъл реших,да остана по-средата,като онзи виц за "пуцаджията инжинерите и директора"  не взимайки страна.Определено не се вписвам в нито една от двете групи.От това което успях да прочета не мога да не отбележа и някой страхотни попадения които ми доставиха истинско удоволствие !?!Признавам си,че ми харесаха едно две неща,като това със връщането на цветовете и последния розов цвят на Хриси_сз,както и поезията на Морско бризче и Евелин,ако се не лъжа?!?
Относно финалът много е вероятно след подсказката с камиона,Керим да претърпи катастрофа и да остане в инвалидна количка,а съпругата му да се грижи за него и да се бори за
възстановяването му.Както върви с писането на книгата в съавторство с журналистката,Нобеловата награда за литература за 2012 е ясна и Фатмето ще я грабне от раз!?!От това по неочакван финал надали ще успеят да измислят?!?    Hug Simple Smile
Желая ви много положителни емоции в четвъртък и хубав и непрекъсващ нет.На тези които гледат по тв-то ,да гледат платената версия на частния канал Д!?!Така по-добре ще видите това което искате да видите и бленувате в поредната серия!?! Thinking
При мен на телевизора по време на рекламите ми се включваше автоматично PRIVATE и там видях една латино Фатма не 4 месеца по-късно,а цели 10 години напред!!!Тази засукана леко мургава кака с роза в косата,двоен дифузьор и камшик в ръцете,беше вързала с белезници някакви реплики на Мустафа и Керим от младите им години и след като ги напляска здраво направи с тях такива неща,че направо не е за разправяне!?!Ужас!!! Stop Naughty Simple Smile
Като казах кака,се сетих за тази с ника с  развинтеното въображение!?!Щях да и пиша нещо,ама и без да пиша,тя си знае!!! Grinning Peace

п.п. На другата кака от Русе искам да поясня : 10,а не 7!?! Hug  Simple Smile Изненадах се от факта,че Фатма в своето развитие много бързо е приела марксистко-ленинската идеята за частната собственост- "от тук до тук е мое"!?!Беше много сладка,как бранеше територията си като
бременна тигрица усещайки подсъзнателно,че носи в себе си новото начало!!! Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Отдавна не съм се смяла така. Задълбочен анализ в малките часове на деня! atwork

Добро утро на всички в най-очаквания ден от седмицата.

И аз   Joy Joy

Скрит текст:
Честит четвъртък!

Заразяващо щастливи.  newsm78

Аз лично, не мога да го възприема Embarassed, но момичето си знае.......Но съм и оптимист, че ще бъде заменен.... Praynig Praynig

Марта Hug  bouquet Прекрасен анализ на сънищата на Фатмагюл! Peace

Мирето Hug  bouquet

Малчева  Hug  bouquetсъс закъснение Честито! Бъдете здрави и все така влюбени до дълбока старост! Много щастие и поводи за празнуване! Peace Peace Peace
Скрит текст:

Пожелавам Ви безброй такива вечери!
Фиеста

Жак Превер

И чашите бяха опразнени,
и бутилката – с гърло разбито,
и вратата беше заключена,
а леглото – широко открито.
И безброй звезди от стъкло
ни предсказваха щастие в тая
като в приказка великолепна,
отдавна неметена стая.
И аз бях мъртвопиян
и с бумтящо от радост сърце,
а ти беше пияна и жива,
и гола във мойте ръце…

Със сигурност съм изтървала някой пост и муцка, но сега се връщам     -  доколко, обаче ще успея да Ви изчета....... Praynig Embarassed

# 261
# 262
# 263

Тези снимки ги пускам ей така, за отскок към тръстиката - които са на нея днес! По бързо да я отсечете, че довечера емоции ни чакат!  Peace Peace Peace

# 264
Добромире,както казва моят братовчед,който е от 11 години във Ванкувър:"Елеее,голям си ДЪЖД!
А за позицията на краката-ти на 12 часа ли ходиш след кекс? newsm78

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 09:25 от Агент 008

# 265
Добро утро в най-чакания ден от седмицата! Hug
Зареждам ви с кафе и добро настроение!
Добри, wavey

Скрит текст:

# 266
Добро утро дами!Добро утро Добромир!

Днес всички сме доволни и е четвъртък,и Добромир е писал!

Аз понеже съм фен на творчеството на Добромир много внимателно го изчетох.Само Добромир е имал преведена серия в неделя,а ние имахме във вторник.Благодаря му,че ме е чел.Аз и още една съфорумка реагирахме за положението на краката на Фатмаюг.

Цитат
п.п. На другата кака от Русе искам да поясня : 10,а не 7!?

Както обичам да казвам:Който не вярва да провери! Който не разбира какво е 10,а не 7 това е часовата разлика между България и Фриско![/b]

# 267
Привет wavey lovekiss Честит ни четвъртък Party Party Party предпоследен newsm45

# 268

Тези снимки ги пускам ей така, за отскок към тръстиката - които са на нея днес! По бързо да я отсечете, че довечера емоции ни чакат!  Peace Peace Peace
Тази снимка я обожавам .Благодаря Гони  ама хич не съм сигурна че ще я отксека.Както е тръгнало от миналата седмица все по-голяма става и аз  все тук уж само да хвърля поглед а пък се отнасям и  Rolling Eyes

# 269
Добро Утро! Честито четвъртък! /отказвам да повярвам, че е предпоследен и аз като щрауса си заравям главата в пясъка  Laughing/
Малчева, що се обесняваш джанъм, поста на Добри е откровено провокативен, не му се връзвай! Той това чака!  Hug
Тактиката на Миленка е железна!  thumbsup

Иначе Добри е направил опит да напише нещо в стил Хенри Милър, но не му се получи добре /според мен/.

Много ми хареса коментара на Славена Стойкова за приказката. Точно такива чувства ми минават и на мен през главата и сърцето, ама къде ти да ги хвана и да ги подредя така смислено!  yes

Желая на всички да имате хубав ден и много усмивки Hug

Общи условия

Активация на акаунт