Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
дългоо4аквания финален фрагман - хахах, пак ни хвърлиха в духовата музика
СЕФТЕ

# 61

И да кажа нещо за сплотеното семейство,щото от мен тръгна като възможна тема за семинара-аз мисля,че обърках се вече Керим ли,Енгин ли,заигра важна роля в хармоничния баланс на брака ми-милото може на спокойствие да си гледа кеф му мач,кеф му формула,волейбол,бридж и всякакви други спортни мероприятия.Досега в такива ситуации от мен се искаше да съм по-тиха от водата и по-ниска от тревата.Да,ама не,да затвориш устата на даскалица е мисия невъзможна...А сега рахат,все едно ме няма-кеф ми серийка,кеф ми фрагманче,а най-често във форума при вас.И това ако не е идилия...А пък в тия жеги като му пожелая и Бог да го дари със спокойствие, беззвучната му въздишка на облекчение кънти в ушите ми.Така че дори и да имам резерви към каузата на филма,съм щастлива от ролята му в щастливия ни сребърен юбилей.А пък как ми се издига любимия в очите като ми поднесе диня или джанки,завърти мусака или салатка с ракийка,просто не е истина.Ей тва си е направо бонус!
Мили момичета,чао до после,че много ме разсейвате... Joy

Дани, разсмяла си ме до сълзи!  smile3508 smile3508  bouquet

# 62
А може би  Фатмагюл ще разбере, че е бременна на рождения си ден а Рахми ще и разкаже нейното раждане.

# 63
  • Стара Загора
Тези черно-бели кадри,липсата на Керим и покъртителната музика  -още съм настръхнала,добре че прочетох Димана и Даниела,че да се успокоя, какво ми мина през ума ooooh! ooooh! ooooh!.

# 64

Честита нова тема дами !
Мариянка благодарности за анкетата !

За  новия трейлър -  не зная по какъв начин - но са смесили двете раждания на бебето Фатмагюл / има името на бащата и майката и датата 08.06 /  и на майката Фатмагюл / раждането на Енисе /
Освен тези очевидни факти - аз забелязвам нещо друго първия кадър със бягащата по коридора сестра - е - нЕма такива сестри сега / ходим без касинки защипани с фиби ?! много отдавна ; и никой вече не носи така наречените престилки - всички сме с туника и панталон / - това е в миналото. Но каква ще е презумпцията да "омешат" двете раждания - не смея да гадая - може би всяка раждаща жена търси инстинктивно помощ от родната си майка - природен закон.

# 65
Боровинка и ви ми липсвате много за това ще гледам всеки свободен момент да съм с вас Hug.
Колкото до фрагмента и според мен това е спомен на Рахми ,но е много хубав и натъжаващ заради това че идва края на филма.
Но аз се надявам и след това да сме всички заедно в тази и в други теми .

# 66
" Напъни моето момиче, напъни, точно така, много добре, хайде Севим още малко...честито имаш момиче Севим.колко е красива...- съдбата и да е красива...честито..да има хубава карма, да се срещне с хубави хора.... как я кръстихте таткото?......Фатмагюл..."​ ?
Това е превело едно момиче от фейса на Енгин БГ

# 67
Тези черно-бели кадри,липсата на Керим и покъртителната музика  -още съм настръхнала,добре че прочетох Димана и Даниела,че да се успокоя, какво ми мина през ума ooooh! ooooh! ooooh!.

И мен това ме уплаши  Thinking.. И дано тия двете сценаристки не ни изненадат с "хубав и дълъг" финал с нечия ненужна смърт  Crossing Arms

# 68
Относно това секси ли е Енгли или не е секси, моето мнение е, че той не е клиширано секси, но има много сексапил в него. Висок, строен, привлекателен, с мъжкарско излъчване,  страхотна коса, дълги пръсти ,  плътни устни, прекрасни, топли, дълбоки , кафеви очи, супер секси глас, убийствен поглед, неустоимо сладка усмивка. Енгин  си има всичко и най-вече страхотен чар. Ако това не влиза в рамките на секси мъж , ок, аз нямам нищо против, нека Енгин е себе си пък дори и да не е секси. На мен ми харесва точно такъв .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Heart Eyes

# 69
  • Стара Загора
poli68531 ,мерси за  споделения превод    bouquet.Значи това наистина ще е спомен на Рахми.Отдъхнах си малко  Whistling,че така се бях шашнала...

# 70
Относно това секси ли е Енгли или не е секси, моето мнение е, че той не е клиширано секси, но има много сексапил в него. Висок, строен, привлекателен, с мъжкарско излъчване,  страхотна коса, дълги пръсти ,  плътни устни, прекрасни, топли, дълбоки , кафеви очи, супер секси глас, убийствен поглед, неустоимо сладка усмивка. Енгин  си има всичко и най-вече страхотен чар. Ако това не влиза в рамките на секси мъж , ок, аз нямам нищо против, нека Енгин е себе си пък дори и да не е секси. На мен ми харесва точно такъв .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Heart Eyes
+1  Peace

# 71
Споко,момичета,всичко ще е наред.Абе просто трябва да е наред!

# 72
poli68531 ,мерси за  споделения превод    bouquet.Значи това наистина ще е спомен на Рахми.Отдъхнах си малко  Whistling,че така се бях шашнала...
Hug

# 73
Едно е ясно -на финала ще тичат акушерки,ще реват татковци,ще плачат бебета и ние барабар с тях без да знаем защо... Wink

# 74
  • На изток от рая...
Знаех си, че ще се упокоя малко като ви изчета...
Явно е така, аз в офиса гледам без звук, само картина и изобщо не се замислих, че това може да е раждането на Фатма.

Може би Рахми си спомня това, защото трябва да се раздели със сестра си, а може и нещо друго да е... не искам да гадая.

Споко,момичета,всичко ще е наред.Абе просто трябва да е наред!

Ха, дано!

Общи условия

Активация на акаунт