Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
И тук е времето да изкритилувам малко Енгин, че попринцип само го хвакя. Значи много сладко игра пиян, но в гласа не го докарва. Керим беше адски пиян, би следвало много да заваля като говори. . Ама то това си е трудно де.Както беше казал Слави, пиян и луд най-трудно се играе. Енгин луд изигра брилянтно. И на пиян ще го докара, убедена съм.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 211
Тъй като семинара ще се проведе през лятото, отчитайки високите температури, които се очакват, и отчитайки страхотния ълдърски стил на Мустафа Булут, една от  темите на семинара би следвало да се разисква от 22.00 часа на басейна в хотела. Темета ще бъде: "Приноса на ръцете и тяхното участие в неподражаемия ълдърски стил на.........
( имах предвид плуване , но ми засече клавиатурата)

Дрес код; розово и синьо на дребни полски цветчета
Участието е индивидуално и не предвижда придружители.
Пропуските са ограничени.
Записване - в деловодството на темата

# 212
Малко му дойде ракията ,удари го само в краката.Ама много беше насъбрал за говорене.Я виж в Ава говореше ли...

# 213
Дами, тази вечер нещо много тихо и спокойно при нас. Ами така е - серията обсъдена още в предната тема, първия трейлър - очакван и предсказуем, прощалния пък го "разкостихме" още току-що излъчен, репортерките и агентките се " отнесоха" по лични дела и документи, подозирам други отидоха да се плацикат с Мустафа Булут. Останаха само  "мълчаливите" на балкона. Нищо чудно и да заспим и да засънуваме някой или нещо.
Та като казах - да сънуваме....Фатмагюл имаше няколко интересни и показателни сънища. Както и каза Керим при последния - "...цяла вечер го мисли и накрая го сънува..." В този ред на мисли - това което занимава ума и през деня - рефлектира несъзнателно в сънищата и. И също така и истинската и реакция при събуждането.

Първият - противопостави  в съня си -  Мустафа и Керим / двамата мъже в живота и /.
Викът и "Керим не умирай " беше отговора, който гласно не можеше да изрече.
Скрит текст:

Вторият - в горската къща - там бяха насилниците облечени в "черно" и Керим отново присъстващ в съня и- но в "бяло" - разграничи го от тях  и го  оневини "Керим помогни ми"
Скрит текст:

Третият - в болницата. Сцената на лодката - много силен и важен момент за нея - даване на отговора - кога реши да се ожениш за мен ? Замяна на Мустафа с Керим в този хубав спомен. Тука имаме "Керим не ме оставяй / напускай!"
Скрит текст:

Четвъртият- пълното  приемане - спокойствието и сигурността само от това да чуваш дъха и ударите на сърцето на любимия човек до теб
Скрит текст:

Петият - страхът да не загубиш така трудно постигнатата любов. Този сън лично на мен ми е любим. Пак имаме "кошмар" но на фона на всичко преживяно до момента  - си е направо "сладък кошмар". Толкова наивно и чисто, като самата нея / току-що открила магията на любовта /
"Щеше да я целунеш - ако не бях се намесила !" Как да не се усмихнеш и щастливо да се смееш.
Скрит текст:

Мисля си, че не само цветовете в живота на Фатмагюл се върнаха, тя вече започна и да сънува цветно.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 22:57 от Марта_49

# 214
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 69

# 215
Имаше и направен клип за пияният Керим. Дали не беше на Ома?
Този клип ще трябва да се прожектира на летния семинар, като нагледен материал в отговор на въпроса:„Държи ли на пиене Керим„?
Някой може ли да го намери и публикува?
Явно тази вечер нещо ми се пие, а като отворя хладилника в него какво ли няма?:
няма бира, няма мезета и ракия няма.
Ще си гледам тогава пияният Керим.

Наздраве от мен! Wine Glass Drunk cheers

# 216

Вени, много се радвам, че се завърна и малкоооо ти завиждам за новата локация  Wink  Hug, убийствените ти колажи ще имат ли морски дъх?  Laughing
Ще има ще има... Wink

# 217
Малко му дойде ракията ,удари го само в краката.Ама много беше насъбрал за говорене.Я виж в Ава говореше ли...

Да доста говореше, а и беше сладък, така че му прощавам.  Mr. Green

# 218
  • Варна
  Здравейте , сладурки!
 Чета,че се настройвате за летен семинар. А аз се настройвам за финала на филмчето ни. Мисля, че вече направих последното си клипче за този филм. Ама само си мисля де. Незнам след последните серии дали няма да ми изригне отвътре още нещо.
           За вас     
                              ОТРАЖЕНИЯ         

# 219
# 220
# 221
Момичета така като гледам какви теми и размери ще се обсъждат на семинара, Енгин ако присъства лошо ще му стане. Нали ни е скромно момчето,  Joy Joy Joy

# 222
Имаше и направен клип за пияният Керим. Дали не беше на Ома?
Този клип ще трябва да се прожектира на летния семинар, като нагледен материал в отговор на въпроса:„Държи ли на пиене Керим„?
Някой може ли да го намери и публикува?
Явно тази вечер нещо ми се пие, а като отворя хладилника в него какво ли няма?:
няма бира, няма мезета и ракия няма.
Ще си гледам тогава пияният Керим.

Наздраве от мен! Wine Glass Drunk cheers
  Joy rotfImao rotfImbo
Марта, страхотен пост(за сънищата на Фати)

# 223
  • София
Joy Joy Joy
Малчева,кога успя да се докараш до това състояние!Супер си си така,де  Hug! Laughing Laughing Laughing

Керим пиян и на мен ми е много любим!Абе странна работа ви казвам! newsm78

# 224
  Здравейте , сладурки!
 Чета,че се настройвате за летен семинар. А аз се настройвам за финала на филмчето ни. Мисля, че вече направих последното си клипче за този филм. Ама само си мисля де. Незнам след последните серии дали няма да ми изригне отвътре още нещо.
           За вас     
                              ОТРАЖЕНИЯ         

Прекрасен е !!!Благодаря за удоволствието newsm51

Общи условия

Активация на акаунт