Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Нианта,оправих си поста,но следващия път като се включи неподготвен,ще има изяждане с парцалите!  Thinking Thinking Thinking
Хайде от мен за настроение:
Скрит текст:

# 271
oma, благодаря за удоволствието, което ми достави с този вълшебен клип! 

Интересно ми бе да прочета поста на Dobro_mir. Това за краката и аз го забелязах, но не в този контекст. Нали знаете колко много харесвам Берен? Това не ми пречи обаче да забележа целулит по краката и или пък някои особености като например странна походка или пък този странен начин на поставяне на краката. И, Dobro_mir, не е от много консумация на брак, колкото и на всички да ни се иска. Още в първи сезон когато прегръщаше Рахми в сцената, когато той се срина след заминаването на Мукадес стойката е същата. Повече ме заинтригуваха формулите ти. Нищо не разбрах, но ще си отделя 30 мин. в обедната почивка в търсене на вярното решение. Господ да ме дари със спокойствие!  Praynig

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 09:55 от Cruela

# 272
 Cruela
Цитат
или пък някои особености като например странна походка или пък този странен начин на поставяне на краката.

Това е стойка и походка на човек който се е занимавал с балет.Доколкото знам Берен Саат се е занимавала.Прасците й също са като на балерина.[/b]

# 273
Миленка,аз съм танцувала спортни танци и все още заставам с десен крак напред и ляв крак зад него! Навика си е навик! Peace
Затова и походката й може да е странна,но е продиктувана от навика! Hug

# 274
# 275
Това е стойка и походка на човек който се е занимавал с балет.Доколкото знам Берен Саат се е занимавала.Прасците й също са като на балерина.

Милена Попова , моля те ползвай емотикони!  Praynig Не разбирам това ирония ли е, майтап ли, или е сериозно?!  Thinking  Peace

Сериозно е! Но ти не се притеснявай,аз харесвам твоите постове  Hug и нито те иронизирам,нито се заяждам,просто поясних за Добромир  Laughing

# 276
Миленка,аз съм танцувала спортни танци и все още заставам с десен крак напред и ляв крак зад него! Навика си е навик! Peace
Затова и походката й може да е странна,но е продиктувана от навика! Hug

Hug Аз също!

# 277
Милена Попова , харесването ни е взаимно.  Peace
За да не стават недоразумения си изтрих поста, но ти кога успя да го хванеш?

# 278
   wavey  здравейте в нашия четвъртък  Hug

Малчева,ти вчера що не изплю камъчето още сутринта,а чакаше да отида на

работа,а   Crossing Arms  Желая ти много здраве и любов,миличка,макар и със закъснение  newsm51

Cruela ,и аз мила не разбрах математическата формула на Добри,но ще я

разкостим,спокойно   smile3521  

Тази къща на брега на Босфора е от Перла-домът на Шадоолу.....много е готина....

Славена Стойкова не е ли нашата Славена  newsm12  аз мисля,че този коментар тя го направи и в нашия форум  newsm78  newsm78  newsm78  

Довечера за съжаление ще бъда на тръстиката и няма да мога да гледам епизодчето  

smile3511    smile3514  но след 12 ще се насладя на репортажите ви

smile3521

# 279
Милена Попова , харесването ни е взаимно.  Peace
За да не стават недоразумения си изтрих поста, но ти кога успя да го хванеш?

Joy  Joy  Joy Успях!

# 280
Норитка,ами като се сетих в 13.00,докато слушах радио,какво да направя... ooooh! ooooh! ooooh!
Голяма съм блейка,тоя филм ми изяде главата  ooooh! ooooh! ooooh!
Миленка,взимам те за агент 009

# 281
Агент 008

Цитат

За мен е чест! lovekiss

# 282
  • Разград
La la la love BE

# 283
Норитка,ами като се сетих в 13.00,докато слушах радио,какво да направя... ooooh! ooooh! ooooh!
Голяма съм блейка,тоя филм ми изяде главата  ooooh! ooooh! ooooh!

Малчева,не си блейка  newsm51  

просто сериалът беше страхотен  smile3521  може ли някой ,с ръка на сърце да каже,че

е гледал друг такъв сериал,който така да е влязъл под кожата на зрителя,който го е карал да зарязва домакинската си работа,за да седне пред компа на дискусия и споделяне на своите мисли и чувства,да бяга от работа  Joy  Joy  Joy заради поредния епизод,да живее 2 години със своите герои,с тяхната болка,мечти,копнежи...Въпреки своите недостатъци,аз мисля,че ние се насладихме на едно страхотно произведение на изкуството,което дълго няма да забравим,пък и намерихме тук страхотни приятели...   Hug  Hug  Hug  

Айде стига съм писала,че много ще се разчувствам и може и да ревна по някое време  

smile3521    

# 284
Първо по темата. Както знаете от тук винаги трябва да започваме. Чакам с нетърпение дългоочакваната серия за дългоочаквания процес, на който ще се случат само предвидени неща и нищо неочаквано. И бебе ще се роди най-очаквано, и прошка ще се даде – също очаквано. Дано все пак в серията ни покажат и нещо неочаквано. И аз не знам какво, newsm78 newsm78 newsm78но може пък да ни изненадат с нещо.

Добри ни посети!
Добри, мойто мимче, защо докато си седяхме само двамата нощеска на балкона не сподели с мен терзанията си, а виждам, че пак занимаваш цялата аудитория. Нейсе. Отново опит за хумор, отново неуспешен., но ти не се предавай – не вярвам много, но би могло да се получи.
Виждам, че въображението ти доста е поработило. Къде ни показаха тези страстни сцени  в серията?  Аз не ги видях.  Леко съм притеснена, за жена ти. Ако и в живота страстите ти са като тия дето ги видя във филма, сигурен ли си, че жена ти не е девствена? Ааа, не - ти имаш деца? Провери ли дали са от тебе? Защото те деца от въображаем секс не стават. И ако любовният ти живот е като моето ламборджини (аз нямам ламборджини), вместо да висиш нощем по балконите, стой си в леглото.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 10:36 от fantasya

Общи условия

Активация на акаунт