Отговори
# 150
  • пак там
Благодаря, тинки!  Hug

# 151
Момичета, да споделите за козметичка в района, че моята вече ми е далече.

# 152
Циркът е на кръстовищети на Слатинска с Гео Милев.

В петък го посетихме. Децата много се забавляваха Simple Smile Но май е до днес.

# 153
  • София, под Карлсон
Момичета, да споделите за козметичка в района, че моята вече ми е далече.

аз ходя в Стилисимо, доволна съм от момичетата там.  Peace

# 154
Хайде и аз да се присъединя - много полезна темичка! До Скай сити живеем.
При д-р Хаджидимитров сме и ние в МЦ Слатина.

# 155
Pink®, благодаря!

# 156
Здравейте, търся самостоятелна квартира в района около Скай сити - Гео Милев или Слатина, може и към Плиска. Едностаен или боксониера до 300 лв за сам човек. Ако някой знае нещо, моля пишете ми на e-mail: lily_vanily@abv.bg .
Благодаря предварително!

# 157

имам въпросче- да имате идея къде в квартала има учителка по английски за деца?

Незнам дали ти върши работа, но в Парк Гео Милев има Britanica и детска школа към тях /мисля че е и детска градина/ В района има и английска детска Градина Мечо Пух + още една Джани РодаРи.
Ако не друго, вероятно биха могли да те насочат към такива учители.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 19:15 от inakaterina

# 158
  • София

имам въпросче- да имате идея къде в квартала има учителка по английски за деца?

Незнам дали ти върши работа, но в Парк Гео Милев има Britanica и детска школа към тях /мисля че е и детска градина/ В района има и английска детска Градина Мечо Пух + още една Джани РодаРи.
Ако не друго, вероятно биха могли да те насочат към такива учители.

колко голямо е детето - в бившия ми блок 61 една комшийка преподаваше ама след 1 клас

....ох аз не видях че питането е старо

# 159
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от лични лекари в Уромед? Трябва да сменяме личен лекар и не ми се иска в 22 ДКС. Иначе педиатърът ние в 22-ро и сме доволни. Благодаря!

# 160
Аз съм при Д-р Брънзалов, много съм доволна  Peace

# 161
  • София
Томова, много съм доволна. Винаги е отзивчива и като млад човек имаш възможност да те поканят по-рано от опашката с баби пред кабинета, съобразява се, че ходят младите на работа.

# 162
  • София
Благодаря ви. Още едно питане - четох в интернет разни публикации, че тази клиника в квартала работи само като посредник на други лечебни заведения - вярно ли е това? Т.е. за нормалните ежедневни неща - прегледи, рутинни изследвания, вземане на направления, успявате ли да си свършите работа на място?

# 163
Чета по интернета публикации, когато ма съвсем нищичко не знам, ходя на място и се "уточнявам със себе си".
JP-то го ползвам когато е на работа в 17 п-ка, просто така ми е удобно на мен като транспорт, но се е случвало да го ползвам и за направления в самия МЦ- стечение на обстоятелствата беше, че е сезона на летните отпуски... От сайта им можеш да разбереш какви нормални и ежедневни неща извършват и до колко на теб могат да ти бъдат в услуга.

# 164
  • Пловдив
Ayka, при кой педиатър сте?

Общи условия

Активация на акаунт