Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства- 7

• 43 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И на мен много ми допадна  Heart Eyes

# 421
  • София
Чоки, гримът ти много ми харесва!  Heart Eyes

# 422
  • В къЩи.
Polly,би ли споделила повече за ФДТ? С каква кожа си?

# 423
Polly,би ли споделила повече за ФДТ? С каква кожа си?
Ами аз съм с нормална кожа, много съм доволна от този фон дьо тен Simple Smile
Изключително дълготраен, не си променя цвета, прави кожата видимо по свежа и има много фини дребни блестящи частички, които деликатно озаряват кожата

Взех го на промоция 13 лв, иначе е 20. Simple Smile

# 424
Няколко готини идеи Flutter

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 425
  • в 1001-та нощ
аз  Mr. Green въпреки, че не харесвам такива цветове - първия вариант - много ми хареса - скрит текст 1 и 2  Mr. Green

# 426
  • Варна
Мерси, Бети! Heart Eyes

И аз с молба към MissNellie - ако може и на мен малко разяснение какъв тип очи имам и какво гримиране би било най-подходящо. Praynig

Благодаря за идеите! На мен това много ми хареса, ще го пробвам.

# 427
http://multiply.com/mu/bokemono/image/1/photos/4/600x600/14/P105 … mp;nmid=417009982
http://multiply.com/mu/bokemono/image/2/photos/4/500x500/15/P105 … mp;nmid=417009982
От мен- зелен грим за ден 3 от 30-дневното предизвикателство. Утре ще пусна снимки и инфо в блога ми. Grinning

# 428
Здравейте, мами! Искам да попитам как да прикривам с грим торбичките под очите ? По рождение имам силно изразени такива и ми прави впечатление, че като се гримирам се подчертават. Някакъв съвет ? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/292275_3412 … _2066967459_n.jpg

Трудно. Коректор за изравняване на зоната, поставен не само под очите, а под формата на триъгълник с една страна долната линия на клепача и друга страна носа. Половин тон по-светъл от лицето. Отгоре финно смляна пудра с озаряващ ефект.

започва да ми става интересно и в тема:"Най-скъпият грим, който можете да си направите със средствата, с които разполагате"  Mr. Green

с тези 30 лв е много ограничаващо  Blush

Смисъла на предизвикателството до 30 лв е да се види кои по-евтини продукти всъщност си струват. Реално погледнато, в ниския клас има доста по-голям процент неуспешни продукти, особено в някой категории, което обаче не значи че всичко в този клас не става. С едно такова предизвикателство се слага акцент на този клас и дават идеи за продукти, които наистина стават за да не се налага отсяване, или от друга страна как продукт, който не е особено добър  да се използва така, че това да не личи.
Какъв е замисъла на най-скъпия ни грим?

chockolina абсолютно класическо потънало око, deep-set. На първа стр. в скрития текст има клипчета и съвети, преди няколко стр също пак писах за потънало око.

# 429
  • в 1001-та нощ
аз като че ли не усетих тази идея тук, обаче, като че ли повечето момичета "издирваха" най-евтините си продукти, само, за да се вместят в лимита, а не защото са супер попадения  Rolling Eyes поне с такова впечатление останах от коментарите кое и защо са ползвали  Peace едва ли всеки разполага с всякакъв тип хем много евтини, хем много успешни продукти  newsm78

предполагам, ако условието беше да се включи много любим и успешен евтин продукт - би било по-пълноценно

а идеята за скъпия грим е - именно да няма ограничение в цената, нямам предвид надцакване - чий грим е по-скъп ...а да се ползват продукти, които са по-скъпи, не така масови и за мен ще е интересно да видя грима  Peace

# 430
Какъв е замисъла на най-скъпия ни грим?
Според мен такъв няма, а може и да има - като например да се изфукаме  Laughing

На мен идеята за грим до 30лв ми харесва много, но наистина не всеки би могъл да се включи. При мен доста неща, които ги има в България и биха могли да се използват за този грим не се продават.

# 431
  • София
За мен идеята на 30левовия грим е да се демонстрира, че не е нужно да се хвърлят стотици левове за грим за да изглеждаш добре и че може да се получат чудесни резултати и с нещо по-евтино  Peace
Друг е въпросът, че има такива като мен, които колкото и да се напъват, и с евтино, и със скъпо, все не им се получава съвсем  Laughing

# 432
Moга да изредя доста евтини продукти, които са много добри и по нищо не отстъпват на скъпите марки. Знаете колко ви надувах главата за ружовете на Катрис или бронзантите на Есенс например  Grinning Blush
Със сигурност мога да накупя разни неща за 30 лв. и да се гримирам с тях. Но нито ще остана доволна от крайният резултат, нито "творението ми" ще издържи минималните за мене 8 часа.
А аз като не съм напълно доволна от нещо, не мога да го препоръчам. Независимо дали е евтино или скъпо.

# 433
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жаки, благодаря за инфото за играта, може и да успея да се вместя между участничките  bouquet

Между друготo newsm23 да споделя, че открих едни инглотски сенки, които ми се видяха много подобни на скинфиниша Porcelain Pink
Скрит текст:
Другият път ще си запиша номера
Ще стане страшен хайлайтер от тях Peace
Розовите ми сенки на "Ив Роше" са абсолютно същите и като текстура, и като цвят. Много любими Heart Eyes

# 434
  • София
 Направих арабската принцеса преди малко  Mr. Green Освен това се амбицирах да покрия и другото предизвикателство - 30 левовото  Laughing Та се получи бедна арабска принцеса, разполагаща с 30лв за грим, но разчитаща на това, че само очите ѝ се виждат и няма нужда от ФДТ и руж  hahaha
Много съм доволна от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт