Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства- 7

• 43 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
И като заговорихме за евтини добри попадения - новите спирали на Голдън Роуз за страхотни. Тези, които имитират опаковката на Мейбълинския Колосал  Laughing Сестра ми си купи и трите и ми ги даде нови новенички за тестове и съм много впечатлена. Досега не съм пробвала спирала на Голдън Роуз и не знам другите им как са, но тези и трите са чудесни  Peace

Аз тези не съм ги пробвала, но зимата се излъгах да си купя ето тази, понеже в темата "мързеливи красавици" много я хвалеха. Вярно, струваше 3.50лв, но на мен лично ми беше много долнопробна.  Confused Уж ми беше за резервна, но след 3 слагания я изхвърлих.  newsm25

Скрит текст:

# 466
Toзи бронзант на Флормар ще се окаже голям колкото скинфиниша Wonder Woman Simple Smile
И той е в мега размер

# 467
На снимката ми за евтиния грим съм тръгнала за работа, нощна смяна. Грима ми издържа докато не го сваля.
На първа смяна излизам в 5 сутринта и мога да го сваля в 22. Не е мръднало нищо.
Затова 1 път ви питах дали не е много наклепано с разни бази и т.н
Не знам ,лицето ли ми е такова или грижите които полагам за него, но не смятам да давам луди пари за бази и ФДТ от по 50-60 лв при положение, че и тези за 10 лв са ми ок.
И не ми е скалъпен грима просто ей така.

# 468
Някоя пробвала ли е да си направи домашна база за сенки  Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=AYcGm7S6jcY&feature=related
Аз имам един коректор на Риммел, който ми идва тъмен за под очите и мисля да пробвам с него да видя какво ще се получи  Sunglasses

# 469
Яяяяя,каква казвате е тази кофа бронзант?  Laughing
Направо се подпалиха и моите сандали Joy

Дайте сега във финикийски знаци  Mr. Green

# 470
На снимката ми за евтиния грим съм тръгнала за работа, нощна смяна. Грима ми издържа докато не го сваля.
На първа смяна излизам в 5 сутринта и мога да го сваля в 22. Не е мръднало нищо.
Затова 1 път ви питах дали не е много наклепано с разни бази и т.н
Не знам ,лицето ли ми е такова или грижите които полагам за него, но не смятам да давам луди пари за бази и ФДТ от по 50-60 лв при положение, че и тези за 10 лв са ми ок.
И не ми е скалъпен грима просто ей така.

Elg, защо се засягаш за грима?  newsm78 Аз се разрових назад и не видях никой да е казал нищо лошо, даже напротив. Имаше похвали.  Wink И според мен изглежда много добре. И си лично твой избор колко пари да даваш за продукти, така че щом си доволна от твоите, всичко е ок  Peace  Но всеки си има предпочитания, свикнал е с разни неща и това, че повечето не можем да докараме грим за под 30лв, не е повод ти да се обиждаш.  Peace А относно това дали е наклепано с бази, не. Доскоро и аз не ползвах бази, но откакто започнах и свикнах с тях, сега не мога да се откажа. Да оставим факта, че даже ми е по-лесно нанасянето и преливането на цветовете.  Wink

Аз досега не се бях замисляла колко излиза като си сложа всичко и тегля чертата. Без ФДТ и червило например ми излезе 40лв, с тях ще отиде към 90лв. НО все пак тези пари не се дават за 1 грим, а за продукти, с които могат да се направят много гримове. Поне при мен е така. Пък и не давам парите накуп, така че не ги усещам чак толкова.  Grinning

Имам едно друго предложение, което е в духа на грима за 30лв, но в него могат да се включат всички. То е следното: всеки да изготви списък с 10 любими продукти и 10, от които не е доволен. Предлагам да ги напише, да обясни защо ги харесва или не, да приложи снимки и ако знае и цена. По този начин мисля, че ще обменим полезна информация за всякакви продукти без да си налагаме ограничения от ценови клас. Така може част от продуктите да са по-евтини, а други по-скъпи.  Wink Какво мислите и бихте ли се включили?  Mr. Green

# 471
  • в 1001-та нощ
Някоя пробвала ли е да си направи домашна база за сенки  Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=AYcGm7S6jcY&feature=related
Аз имам един коректор на Риммел, който ми идва тъмен за под очите и мисля да пробвам с него да видя какво ще се получи  Sunglasses

на мен клепачите са ми по-тъмни и базата, която поллзвам ги прави по-светли, т.е сенките са ми на по-светла основа

базата за сенки ползвам и за коректор на петънца  Peace но за под очи не я ползвам  Blush

споделям за своята разбира се  Peace

Banana_Moon  Peace ще помисля с какво да се включа  Peace

# 472
Banana_Moon
хич не се засягам
просто ми е странно как може да се каже, че грима за 30 лв ( с евтини неща) е скалъпен.

# 473
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моят грим може и да се докара за под 30 лв, понеже не ползвам ни основа, ни пудра Laughing. А сенките и спиралите са ми от средния клас, не са от най-скъпите.

# 474
И моите клепачи са по-тъмни и по-мазни някакси ,затова си слагам ФДт и на тях  Laughing Това ми е един вид база.Без ФДТ нищо не се задържа,а и не ми изглежда завършено  Peace Специална база не ползвам,но това за мен пак си е някаква основа.

Elg ....аз лично не смятам,че е скалъпен такъв грим.Моите са за много под 30 лв.Само заради по-скъпия ФДТ-24лв и спирала за 10,които използвам в момента надвишава,но не съм била цял живот с тях  Laughing
Със спирала ГР и ФДТ на Импала примерно става 15-тина лв и пак е супер и съм ходила така години наред с имиджа за перфектна визия и най-вече грим  Wink .

# 475
  • София
не, не, не мисля, че някой има нещо лошо предвид в тази тема. Просто наистина аз ФДТ не съм намирала за под 10 лева, който да ми пасва при цялото ми желание. преди 10 години си бях купила един ФДТ на Орифлейм от младежката им серия за 7,90, който ме удовлетворяваше, то преди 10 години слагах ФДт на високосна, а преди около 5-6 години промениха младежката серия и заедно с това ФДТ, съответно така приключи и моята връзка с евтините ФДТ.

С най - светлия тон на Есенс например приличам на варосана с леко жълта боя. Изобщо не попива в моята кожа. изчезват ми всичките лунички и ставам като мръсно платно.

От др. страна ФДТ го порзвам и за клепачите като база. Базите си личат на моите клепачи все едно съм със сенки.

# 476
Banana_Moon
хич не се засягам
просто ми е странно как може да се каже, че грима за 30 лв ( с евтини неща) е скалъпен.

Ели, не си прочела хубаво коментарите  Wink Идеята беше, че за да се вмести бюджета от 30лв, ще трябва ад се правят компромиси, които попринцип не правиш с НАЛИЧНИТЕ продукти  Wink Аз, ако трябва да се гримирам, не мога да са вместя, след като само ФДТ и пудрата са ми по 30лв всяко. Което означава, че трябва да ги заменя с коректори и други подобни по-евтини продукти. При мен определено ще се получи скалъпен грим и няма да е нещо, което ще ми хареса и бих носила с удоволствие. Другия вариант е специално заради това да си купя нещо евтино, което също няма смисъл. Както каза МисНели, идеята на такъв грим и да се препоръчат евтини продукти, които могат да постигнат крайния ефект и на по-скъпия грим. Аз с моите продукти не мога да го направя. Няма смисъл и да купувам евтини неща, само заради едната снимка, защото не мога да кажа че това, което съм избрала да купя е наистина добро - като не съм го съпоставила с нищо друго от този клас. Така, че никой не е казал, че трябва да даваш луди пари. Просто в тази ситуация, повечето момичета не могат да се отзоват.

Моята база /на АртДеко/ не е цветна. Всъщност има лееек бял нюанс, но не мисля че се забелязва и влияе по някакъв начи нна цвета на сенките. А и някои бази, които съм виждала изглеждат доста тъмни в бурканчето. Та ще пробвам още днес и утре ще гримирам едното око с домашната, а другото с АртДеко  Wink

# 477

Имам едно друго предложение, което е в духа на грима за 30лв, но в него могат да се включат всички. То е следното: всеки да изготви списък с 10 любими продукти и 10, от които не е доволен. Предлагам да ги напише, да обясни защо ги харесва или не, да приложи снимки и ако знае и цена. По този начин мисля, че ще обменим полезна информация за всякакви продукти без да си налагаме ограничения от ценови клас. Така може част от продуктите да са по-евтини, а други по-скъпи.  Wink Какво мислите и бихте ли се включили?  Mr. Green

Чудесна идея! Особено ми допада идеята за 10-те любими продукта. Ако се реализира, с удоволствие ще се включа.

# 478
  • в 1001-та нощ

10 продукта, които харесвам

1. сенки МАС - имам 13 броя, харесва ми, че са много пигментирани и трайни, 1 прилагане на клепача е достатъчно и сенките на Лореал L'Oreal Infallible Eyeshadow
Скрит текст:
2. ружове МАС - имам 2 бр, същата причина
3. база за сенки bellapierre - 25 лв - много икономичен продукт, леко лепава и не течна, нанасям като гъст крем с пръст, ползвам и като коректор за петънца
Скрит текст:
4. пигменти bellapierre - имам около 10 бр, цена за 1 бр 25 лв
5. спирала ysl mascara volume effet faux cils - мисля, че беше около 60 лв; за моите мигли е идеална
Скрит текст:
6. течна очна линия с много фина четка Мейбълин
7. четки bellapierre и e.l.f
8. база за грим clarins instant smooth perfecting touch мисля, че цената е около 60 лв
Скрит текст:
9. пудри - матираща прозрачна на Кларинс, на Ben Nye и бронзираща пудра на e.l.f.
Скрит текст:
10. bb крем на skin 79 диамантен - за празнични поводи - лицето искри много интересно  Blush

Продукти, които не харесвам

1. руж на ИСЛ - много слабо пигментиран
2. белия шоколад - не го усещам никак, може би кожата ми е светла
3. сенки Avon - много слабо пигментирани
4. четки за грим от Джъмбо - груби, като метли

Може би има и още, за които не се сещам в момента  Rolling Eyes

Дайте акъл, моля  Praynig Praynig Praynig  Embarassed как да го ползвам този бял шоколад, че да се види Embarassed с мокра четка не съм пробвала, но  Rolling Eyes едва ли това е ключът към палатката  Embarassed Heart Eyes

# 479
Момичета, дайте моля ви сигурен доставчик на оригинални продукти на МАК. Искам да си поръчам MAC Prep+ Prime, но нищо на света не може да ме накара да отида до мола на Цариградско в тези жеги.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт