Отговори
# 120
Аха,ясно,схванах вече.
Да,страхотни торти прави Димитрана,бях хвърлила око на патето в бъчвата,но си е много сложно,по-нататък като задобрея  Laughing

Щях да ти казвам за частната кухня http://amamburgas.info/  Добри отзиви чувам,вкусно готвели,в сайта пише,че ти искат разни копия от акт за раждане итн,но една мама ми каза,че на тях не им искали нищо,те и те са от Сф и идват за през лятото само...

# 121
Иси, Хеберлеа, давайте и вашите творения да гледаме.

# 122
  • София
Честит рожден ден на порасналите дечица, да са много здрави, щастливи, засмени и игриви Hug Heart Eyes

При нас купоните свършиха, но Крис от вчера е с температура, днес тъкмо мисли, че се оправя, защото сутринта почти нямаше и в 5 часа вдигна почти 39...та се наложи да дам панадол...сега спи...иначе нищо друго му няма, нито нос, нито кашлица, нищо...само тъпата температура...е разбира се почти не иска да яде и суче много ooooh!
А уж в неделя на море ще ходим...дано да се оправи... Praynig

Ваче, едно браво и от мен за тортата, невероятна е Hug

За сравненията на децата, и аз не виждам смисъл да се прави, те са толкова различни и това, че едното прави едно, а другото друго не, освен че всява паника, с какво друго допринася...

Шунче, честита ви нова къщичка, безброй щастливи години там Hug

Май толкоз от мен, не мога да се съсредоточа, така като е болен Крисчо и направо откачам #Crazy
Лека и спокойна вечер от мен Hug

# 123
Здравейте!
Честит рожден ден на Лора, Софи, Макс и Борко! Да растат здрави и щастливи и много да радват прекрасните си майки!
Ваче, Дидолинке, чудесни творения!
Бюти, Зверче, бързо да им минава на мъниците  Hug
Иси, бързо да излиза зъбчето!
Деска, радвам се, че се разписваш!
Аз все не смогвам да се разпиша. Вчера сутринта Румен повърна два пъти, не яде нищо цял ден, само по малко чай от джоджен му давах. Днес си е добре вече де... От какво беше това чудо, не разбрах.  сега пък ходихме да  кара малко колело, но въобще не е спортна натура моят син, с помощни гуми намира колелото за изтезание... Дано като позадобрее, се запали.
Явор тези дни е все нервен вкъщи, но навън се усмихва и си се чувства добре - значи е време да сменим мястото, ама къде да идем... Ичка, чудесно да си прекарате и заради такива като нас, дето ще се докосват до морето с вашите снимки.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 20:14 от Ана2

# 124
  • София
....Ваче,а на Сашата не си ли правила такива за РД,пък може и да си казвала,но да не съм разбрала ooooh!

Тц! Не съм Wink Май само за един РД й правих торта. Понеже в повечето случаи са празнувани по клубове, а там дотмашни торти не може да се внасят. Последните 3 РД водим деца на театър или на кино и после дивеят в парка, та там пак не може торта. За у дома купуваме малка тортичка. Но за догодина живот и здраве иска торта и ще я има! Mr. Green
Всъщност такава покрита с фондан торта съм правила само един път, тоя ми е втори. Wink

# 125
Добър вечер Simple Smile

Честит рожден ден на Софи и Лора - да са живи и здрави, все така хубавки и засмяни Simple Smile

Ваче, като за втори път е повече от идеално. Чакам с нетърпение следващата да видя  Whistling

Хаберлеа и аз искам да видя тортата, запали ме Simple Smile

Ичка, прекрасни сте на снимките, личи си, че се забавлявате  Hug

Зверче, дано Крисчо не се разболява  Praynig

Ние днес подстригахме Алекс - малееее, много му отива с къса коса, сякаш изведнъж порасна  Shocked

# 126
Хеленче,мен ако питаш-подстрижеш ли бебе вече си е като голямо детенце-много се променят!Супер ти е Алексче Heart Eyes
Ваче,ти определено ще задобряваш,а щом обича овце ще можеш да й спретнеш нещо,което наистина ще запомни....Малка Ралка тая торта само на снимки ще я вижда,но е много хубава....Очите ми останаха!
Дидолинка,твоята също......как намирате време и сили за такива красоти!Но щом човек има желание и най-важното-умее,всичко се постига!Шапка ви свалям Hug  bouquet

# 127
  • Sofia
Честит рожден ден на порасналите дечица, да са много здрави,усмихнати и любознателни.

Ваче, аз взенмах от Бамбини като бяхме в Бургас, доволна съм, даже повече от ян бибиян в софия.

Въпрос, какви количества хапват децата ви. Дани напоседък завишава количеството и се чудя дали да не вземам от ДК по големи порции.Сега яде второ 210 гр + 2/3 супа (140 гр). А следобеда и вечер вече 250 не му стига. До сега давах от нашето ядене но вече ще ми е по трудно.

Какво ново при нас, открихме сезона и уикенда бяхме на морете. За мое учудване Дани не се изкефи на водата но на пясъка и басейнчето... умря от кеф.
За съжаление днес ми беше първия работен ден и все още ми е едно странно.

Лека нощ от мен, май само за това намерих сили.

# 128
  • Sofia
Честит рожден ден на порасналите дечица от вчера и днес! Живи и здрави да са!   bouquet

След около 4 часа и 40 мин. и моето малко скърцозавърче ще стане голям скърцозавър Simple Smile))) По това време миналата година в лека паника чуках на вратата на дежурната акушерка да я будя. Laughing

Взех му за утре една малка тортичка да хапнем на закуска и да си получи подаръците, че после се мятаме да боядисваме.

Днес съм труп вече, но няма много да се спи тази нощ, че закъсах с работата, трябва да я предам утре, а имам тооооолкова много още. Дано издържа. Tired

И на мен ми се искаше и тортичка, и питка да му правя на човека - за съботното гости, но мисля, че хич няма да смогна, та дори не тая надежда, че ще ми се отвори малко време. Другата година ще наваксваме. Simple Smile

# 129
Пускам снимка и лягам да спя, че съм много изморена. Утре ще разказвам, партито беше невероятно:

И тортата:

# 130
  • София
Честит Рожден Ден на Макси!! Много весели игри му пожелавам на големия скърцозавър Hug Hug Hug

Аз пък помня как ми изпрати смс-а, че тръгваш от шестия етаж към родилна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Щях да ти казвам за частната кухня http://amamburgas.info/  Добри отзиви чувам,вкусно готвели,в сайта пише,че ти искат разни копия от акт за раждане итн,но една мама ми каза,че на тях не им искали нищо,те и те са от Сф и идват за през лятото само...

Дидолинке, благодаря ти!!! Hug Hug

Накри, страхотен Рожден ден!!! Много сте красиви! Hug
Ех, тоя месец е много красив, с изобилие от торти и рожденици.  Grinning

Ана, махайте тия помощни колела на Румен  Naughty Аз съм се научила без помощни. На Саша сложихме помощни.. ами докато не ги махнахме беше живо мъчение. Сега на Рали живот и здраве хич няма да й ги слагам. Това го отчитам за голяма грешка. Все едно ако се научиш да караш триколка да се научиш и на колело. Ама не е така.. не почнеш ли да се крепиш на двете гуми няма научаване. Само се кламбичкаш насам натам и абсолютно ти се сбърква представата за равновесие.

Даги, дай ми моля те линк за Бамбини. На Ам-Ам дето Дидолинката даде пункт има точно до нас. Дай да видя и Бамбини. Аз не съм взимала от софийски частни и не мога да права сравнение. Мога да кажа за Ози само, че на мен ми бяха вкусни, защото наш познат работеше там.

# 131
Добро утро
Влизам да честитя първата годинка на Макси и Пламен!Да са ви живи и здрави,безгрижно детство и много усмивки им пожелавам!Приятно изкарване на празника!
Тортата е много готина,Накри!

# 132
Шункаа - ЧРД на порасналото ти момченце!!! да ти е жив и здрав Макси!

Накри - много красив рожден ден! Прекрасна торта и още по-прекрасна мама!

Пускам малко снимк от рожденния ден на Оги. http://heberlea.snimka.bg/holidays/rojden-den-na-ogi.684765.27588794
На 16ти си бяхме само четиримката - исках този ден да е на децата, да правим каквото те искат (купона с родата мина преди седмица). След прекрасните торти, които бяха показани, ми е много неудобно да покажа и тортичката на Оги, но пък беше правена като за него и за около 30-40 минути с фигурките. Никак не ми оставиха време малчовците да си поиграя, да не говорим че шприца ми се прецака... Но пускам специално за Хелън и Ани и за да се види, че фигурки могат да се правят и от нещо различно от фондан. Да не говорим, че излиза 1-2 левчета направата им. Използвах и едни останали тубички с боички на доктор Йоткер. На Бела за 1вия рожден ден купувахме 2 торти - но все много сладки и с тежък крем, само си близна тортичката. Сега имаше на корем за младежа  Heart Eyes

Мами и ние към началото на септември искаме да отидем на моренце за 5-6 дни, търсим идеи за приятно местенце, населено място, къмпинг, където не е шумно и пренаселено и човек може да наеме стая/бунгало с баня до 30-40 лева на вечер. А и да има къде да се храним навън, че не ми се готви...

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 11:05 от heberlea

# 133
Здравейтеее Hug

Честит Рожден ден на Макси и Плами bouquet

Яни, не ме устройваха условията на куверта в заведението, а ММ много дълго обещава колко много щял да помага Rolling Eyes, дано не съжалявам, че му повярвах Praynig. Както каза Дидолинка - скараджията да си е на мястото, а и бирата в хладилника Mr. Green, все ще се справим. Аз инак съм добра в организациите, само да има кой да ми изпълнява нарежданията Mr. Green.

Хеберлеа, много готини мече и гъбка Hug. Ето още една идея за моделиране на фигурки, аз веднъж я пробвах, направих розичка, но съм затрила снимката.
Ние ще ходим началото на юли на бунгало в Ахтопол, цените са много приятни, но след това ще мога да кажа как е Peace

Чакаме сега и тортата на Иси Hug

Накри, разкошно парти Heart Eyes

Даги, аз също взимам от 210-грамовите, месното + срединката на 1 филия за обяд, десерта за следобедна, постното + 1 срединка за вечеря.

Хелън, честита първа прическа на Алекс  bouquet. Изведнъж порастват и заприличват на големи момченца Heart Eyes. Дай снимка Party

# 134
Haberlea,такова търсим и обичаме и ние.Синеморец е първата дестинацията,точно отговаря на описаното от теб + неописуемата красота на девствени плажове.Ще разделим морската почивка ние на две,че не ми се заседява в Плвовдив много и другото място ,което сме решили е Черноморец.До него е къмпинг Градина и там ще ходим на плаж.Тук още се колебаем,защото за всеки плаж трябва да ходим с  колата и като е без бебе ок,но в случая не знам дали ми се забърква... търся още такива места ако попадна на нещо ще ти пиша.

Честит тожден ден на Макс.Жив и здрав да е.Шунка,  bouquet .

Общи условия

Активация на акаунт