Отговори
# 135
  • София
Хеберлеа, стархотна е тортата! И мечо е прекрасен  Hug Но още по-прекрасни са Оги и Бела  Grinning Хубаво сте си изкарали на лунапарка. Аз много обичам тия блъскащите се колички  Sunglasses

# 136
Честит рожден ден на Макс и Пламен! Да са живи и здрави дечица!  Heart Eyes

Хеберлеа, тортата е много , ама много сладурска! Оги е щастлив

# 137
Момичета карате ме да се изчервявам..то резултата е доста скромен този път, но след красотите които видях...едва ли ще мирясъм и скоро дано и аз да мога да покажа нещичко по-така.

Ваче - Оги за първи път се повози, но определено му хареса  Simple Smile Peace И първата рана на колянце си направи - но се държа много мъжки. Пак почвам да броя първите пъти...да присъстваш в живота на някого когато прави първата си стъпка, първата усмивка, първото обелено колянце и да получиш първата мокра лепкава целувка - е няма нещо по-вълнуващо на този свят...  Heart Eyes Особено когато знаеш, че няма да има други първи пъти...Както казва една реклама децата порастват само веднъж...

ПаО - все забравям да ти пиша - и ние обичаме като вас да пътуваме, та определено разчитах на идейки от теб! С каката доста обикаляхме, но с малчо поради ред причини пътуваме по-малко, много ми е труден той на път. Но сме решили и на палатка да ги водим това лято за 1-2 дни : ) Но май ще трябва да си купуваме нова 4местна палатка!  Sunglasses Последните години не сме ходили по бг море, дали е останал някакъв къмпинг читав?  newsm78 Не ми се иска да пътуваме за да ходим на плаж...с две деца това си е изпитание, което в жегите едва ли може да се нарече почивка. Но още не сме водили Бела на море в бг (ходи с баба си) и много ми се иска, че догодина не се знае къде ще сме...

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:04 от heberlea

# 138
Накри, забравих да пиша, че от снимките личи че РД е бил много весел. Украсата е страхотна. Браво на теб. А този хубав двор у вас ли е или на заведение. Искам и аз такъв.  Wink

# 139
  • София
Честит рожден ден на Макс и Пламен Hug Да са много здрави, засмени, обичани, игриви Hug

Крисчо е с някакъв странен вирус с афти в гърлото...вчера вдигна повече температура и днес го водихме, лекарката каза че повече бебета го карат. Хубавото е , че уж минава от само себе си за 3-4 дни, и няма нужда от лекарства. Само витамин Ц и калциев глюконат, и за температура де панадол...
но пък не иска да яде нищо, разбира се....
дано бързо да мине, че уж в неделя на море отиваме Praynig

Браво на всички за домашните торти, аз освен чийзкейк, друго не мога да правя Mr. Green

изчезвам, че дребното се разбужда Hug

# 140
Момичета,
как сте в горещото време? ТУк малко подухва, но все пак си е жежко...
И на всичко отгоре моето мъниче не иска да заспива и не иска....от 2 часа го мъча...очите му се затварят, но не ще и не ще///

Момичета, от известно време ме сърби езикът и не мога да не ви кажа - ние чакаме второ бебе..в момента съм 7 г.с. ...малко раничко е, но не мога да се сдържа да не споделя с вас...
Видяхме плодно сакче със ембрионче вече, след седмица се надяваме да чуем и сърчицето... Praynig

В момента през главата ми минават само 2 мисли - трябва да спра кърменето според лекарката ми до ден -два...което уж няма да е трудно, но да видим...И втората е какво да правя с вдигането на малчо - той много е свикнал да го гушкат...а и като съм сама с него япросто няма как да не го вдигам..той не ходи още...
Съвети от майките с близки по възраст деца ще са ми повече от добре дошли..
Ани 2 - ако имаш възможност да ме посъветваш как ще се стече идването на кърма, и въобще кърменето на второто , в случай че сега спра да кърмя малчо..нали не би следвало да има проблем после“?

Да не пропусна да честитя на днешните рожденици Макси и Пламен!!!!!
Нека са живи и здрав и растат силни и умни, и разбира се, палави!!

По темите много не съм чела, но виждам, че тортата на Ваче е станала вече прословута...Ваче, не съм гледала снимки, но ми текат лигите, а и си представям какво творение е!!! Браво на теб, Браво!!

Накри, ти си русичката в центъра на снимката нали?  Много си сладка, пу пу.

Ох , айде после пак, че хем умът ми е другаде, хем малчо вилнее по пода...

# 141
hopeful_sunshine - честито!  Hug Лека бременност и здраво бебче като му дойде времето. Дано Ани2 се включи със съвети за кърменето. До колкото знам не е задължително да спираш.
Стискам палци всичко да мине леко и гушкането на малчо не е проблем.
Ех, колко се зарадвах  Heart Eyes

# 142
  • София
hopeful_sunshine, ехаааа.. честито! Много ми харесват такива новини в темата! Hug Hug Hug

Всичко ще е наред! Ще чуете и сърчице  Hug

# 143
Честито,Хоупфул..........Много готино ми стана....Лека бременност и красив финал ти желая Hug

# 144
Влизам да ви почета и отново страхотно новини!!! Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКС И ПЛАМЕН!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕКРАСНИТЕ ПОРАСТНАЛИ МОМЧЕТА! Hug Heart Eyes  bouquet Съншайн Heart Eyes Hug  bouquet Честито мила ,всичко ще е наред ! Ох,много се зарадвах! Hug Дидолинка,Аркутино е на 10км. след Созопол и почти толкова преди Приморско!Много е спокойно и е супер за семейства с деца!Пълно е с деца ! Днес си намерихме компанийка от едно Пловдивско семейство с близанчета на 1.4г. Страхотни са! Хеберлеа,значи аз не мога да ти помогна в избора !Тук е много спокойно и уединено ,наблизо е до Созопол за вечерни разходки ,плажът е наблизо ,но ние си харесваме да сме с в големи хотели с басейни .Оказа се ,че изборът на Ол инклузив дори за хора с дете на 1г. е супер важен-тази седмица Дара е яла абсолютно от общата храна в ресторанта ,разбира се подбирам й ,но е страхотно голям изборът-прекрасни супи,разнообразни чисти меса ,много плодове ,мюсли и кремчета за десерт.Да ти кажа честно ако имахме достатъчно парички сигурно щяхме все по 4-5 звездни хотели да почиваме.За мен е много важно да е чисто и на ниво -баня ,стаи ,всекидневно почистване.Разбира се аз и малко професионално изкривяване имам ,но просто нашето семейство сме си такива. Embarassed И не на последно място да отбележа ,че си купихме почивката за това място още януари ! Хелънче,ама много е сладък Алексче и наистина все едно е много по-голямо дете! Heart Eyes Накрииии,ееее наистина си уникална ,страхотни снимки ,прекрасна рожденничка , а украсата е уауууууууууууууууууу!!!!  bouquet  Heart Eyes Хубав ден ,ставам да се стягаме за разходка !  bouquet

# 145
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Макси и Пламен!!

Ваче, ето:http://bambini.bg/
На мен не ми искаха акт също щото вземахме само за две седмици, иначе си искат.

Суншайн , Честито, Дано всичко мине много леко и само с положителни емоции!

# 146
Здравейте!
Прочетох още преди прекрасната новина на Хоупфулчето, но нямах сили да пиша. Хвана ни някакъв вирус с повръщане, аз имам и температура. Яворче цял ден реве, че му давам течности начесто и по малко, че иначе ги връща с апломб. Румен засега се държи, дано го подмине!
Хоупфулче, честито!!! Мнооооого се радвам.  За кърменето - вие се кърмите два пъти в денонощието, така че не би трябвало да е проблем да спреш кърмата  за няколко дни - най-напред може да даваш веднъж един-два-три дни, докато се урегулира. Сега млякото ти така или иначе ще намалее заради хормоните, ще стане по-солено, вероятно гърдите ти ще станат по-чувствителни, така че отбиването няма да е трудно.
Има майки, които не отбиват веднага при следваща бременност, но така или иначе много често големите деца се отказват по някое време. При нормална бременност кърменето от време на време не е проблем, затова не е нужно днес точно да спреш - може да си го планираш за няколко дни. Ако обаче имаш контракции, има двуплодна бременност и въобще какъвто и да е риск за бременността, добре е да се прекрати възможно най-бързо.
Когато решиш да спреш, не използвай стегнати сутиени, можеш да изцеждаш малко само в случай на напрягане на гърдите, за да не се получи запушване. Можеш да пиеш Лецитин превантивно 1200 мл. Щом си бременна, не е добре да пиеш билки за спиране на млякото. А коластрата ще си дойде с времето - тялото си се приготвя за новото бебе.
Да честитя рождения ден на Макси и Плами! Щастливо детство им желая! Шунч, Краси, много да ви радват!

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 22:04 от Ана2

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ И ПЛАМЕН!  nbirthday nbirthday ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ХЛАПЕТА!
Хоуп, стигнах до "сърби ме езика" и Надя се разрева,помислих ,че буквално те сърби  Mr. Green Пък то каква била работата,сега дочетох  Hug Желая ти лека безпроблемнаа бременност,старай се да не го вдигаш много много,поне в началото,въпреки че е почти невъзможно  newsm78

Ани2,къде пък го лепнахте вируса?Защо не му вземеш Вомитусхил супозитории,много ли повръща?Бързичко да оздравявате!

Ичка, Hug да,знам къде е Аркутино,аз просто не разбрах в коя част на черноморието сте!Щом си имате и компанийка,супер!

Зверче,да нямате херп ангина? Тя е с подобни на афти мехурчета по гърлото и се лекува без АБ.Да ви минава и на вас!

Сигурно пропускам и друго,но Надя става непоносим характер,не знам при вас как е,но тя е страхотен инат,какво ще правя не знам...  Shocked Сега глътнах един хап,че ще ми се спука главата...

# 148
  • София
Даги, мерси! Видях и двете кухни. Ще избера като ида там в Бургас  Hug

Ана, ужас! Стискам палци за бързо възстановяване! Hug Hug

# 149
Здравейте, момичета  Hug

Хоупфул, ех, каква прекрасна новина  Hug Дано всичко е наред и да се чувстваш добре  Hug

Честито и на рождениците - Макс и Пламен - да са ни живи и здрави, весели и засмяни  Mr. Green (чак и рима докарах  Laughing )

Зверче, Ани2 - всичките да оздравявате  Hug

Хаберлеа, абе страхотна е тортата, аз много обичам бързите, но вкусни рецепти. Ще те питам за рецептата ( когато ме обхване музата, обаче Wink ) Много хубави деца имаш  Heart Eyes

Ани, Ваче - да ви питам нещо. Става въпрос за 90 дневната диета. Аз вече я завъртях един път, отслабнах 9 кг. Ама искам още около 4-5, сега уж съм в почивка, не я спазвам много, защото покрай РД и кръщенето не успявам. Въртя си дин, два кг нагоре-надолу и се чудя - мога ли да я започна по-рано, т.е преди да е минала 3 - месечната почивка? Или да спазвам по-стрикно почивката? Дайте съвет  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт