Отговори
# 150
Съншайн, честитооооо! Страхотна новина! И аз като Дидолинката- два пъти се върнах, помисли че имаш сърбеж на езика, после бременна, та да видя! Аз пък тая нощ сънувах бременна жена!  Rolling Eyes Изобщо не се сетих да попитам дали не е някоя мама от тук! И то ето ти новина! Лека да ти е до края  Wink

Хеленче, мен ли питаш за 90 дневната, така съм я "улабила". Точно за лятото качих един килограм и сега си стои просто "отлично" с бански. Ама като седнем вечер на тераската - винце, мезенце и ми се хапва! А докато четях отчетната  за диетата - момичетат съветваха да се изчала стриктно почивката.

Ани2,  Hug много пол.енергия от мен.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 22:18 от А н и

# 151
Честити рождени дни на Макси и Пламен. Да са живи и здрави!

Съншайн, ха честито. Лека бременност ти пожелавам. Ей че хубаво......

А като говорите за кърмене - аз вече спрях с цеденето. Постепенно и бавно му дойде края, Марти го преживя вече  Mr. Green  Година и 2 месеца смятам, че е достатъчно. Исках много повече, но и на това съм супер доволна.

Ани2, оздравявай, че в тия жеги хич не е приятно човек да е болен. /не че някога е приятно да се боледува/.

Ичка, супер си прекарвате май на почивката, така като гледам снимки.  Hug

Накри, страхотна украса сте имали на РД на Софи.

Зверче, бързо оздравяване на Крис.

Та май дойде ред аз да се похваля /не съм бременна/. Днес най-накрая разписахме договора с Бюрото по труда - за детегледачката. Поне финансово ще ми поолекне вече, че все пак си е разход. Не остана време да си разпиша новия договор на работа, но съм с нова длъжност - зам главен счетоводител  Grinning Сега остана да намеря време за дипломната си работа и всичко ще се нареди, но нещо все не ми стига денонощието.

Хайде лека от мен.

# 152
Честити рождени дни на Макси и Пламен!
Благодаря на всички за милите думи. Hug Heart Eyes
Съншайн, честито! Ей на това му се вика новина! Laughing Браво, много се радвам за теб. Аз и трето искам, но никога не бих го направила. Embarassed Тоест много го искам, но просто нямам сили 3 самичка да гледам, но де да знам след 10 години как ще го мисля. Да аз съм ''русата'', Крис на 20 го родих, София на 22 еее 100 пъти да се върна нищо не бих сменила. Супер е да си имат малка разлика или тоест и тримата да си имаме малка разлика.
Ани да у нас е. Wink Детски център или ресторант живот и здраве на Крисито РД, тъй като е зимата. Peace
Партито мина супер снимки имаше само до 20:00 защото после Софито заспа. Embarassed Много се радва детето, игра, яде...10 деца бяха от 18:00 до 20:00, а ние големите, около 20тина бяхме, хубаво си искарахме до към 01:00. Всичко на топ. С рокля и токчета издържах 30 мин. Embarassed и веднага навлякох късите панталонки, че трябваше да се тича. Косата като на фолк певица ми я направиха  ooooh!, но нищо пак можеше и по зле.
Ето прическата:

И ето нивече преоблечени със Софи след има няма 30 мин. hahaha:

# 153
Честити рождени дни на всички от последните дни!!! newsm59

Съншайн, честито и лека бременност ти желая!!! Hug Братовчедка ми забременя докато кърмеше и спря чак като почна да й зацапва и се притесни за плода, но иначе не е имала проблеми. Peace Ама Ани2 го е обяснила по-детайлно, де.
Ани, Дидолинка, то и аз първо за сърбеж помислих, защото нали разни болести се обсъждаха по-нагоре Simple Smile но то било по-хубаво нещо Simple Smile Ани, а ако ме сънуваш да ми кажеш - нали сме се разбрали?

Зверче, горкият Крисчо - дано бързо да минават тия странни афти.
Ани2, бързо да се оправяте и вие!

Деси, браво за бюрото и честито за новата длъжност Simple Smile да ти носи добри доходи и хубави емоции (макар, че в тази дейност има доста ядове, но все пак)

Накри, много сте хубави и тримата! Чудесно е, че си млада майка, на мен младостта много ми липсва сега и се изморявам лесно Simple Smile

При нас всичко върви добре и с лятно настроение. Камен като не е кисел е много добър и изпълнителен. Яде си от кухнята без проблем и пак започна да си по цяла нощ, но и много тича навън и се изморява. Намерихме се с още 2 юнчета в кварталното паркче и + Борката на Моника сме общо 4, но май ще намерим и още скоро.
Камен се кефи яко на пързалки от всякакъв вид, включително тези спираловидните. Опитва се да се качва на камиончетата дето се бутат с крака, но успява само назад да ги задвижи и това е.

# 154
Шуши, а бе такава си ми мераклийка да те сънувам, че и аз се чудя вече защо не ми се явяваш на сън!  Laughing Непременно ще разкажа съня с най големи подробности, само да ми се присъниш.  Wink

Накри, давай още снимки ако има. Не мога да ти се нагледам, пу пу! А туй за малката разлика много ми хареса ( де и аз да бях толкова смела на 20 години), а после в групата на възрастните до 1ч си се включила!  Wink Heart Eyes

# 155
  • Sofia
Много ви благодаря за милите пожелания! И честито и тук на Пламен!  Hug
Малко почерпкаа от мен, че снощи не пуснах

Хоупфул, честито!! Лека бременност и прекрасно бебенце накрая!

Деска, честито за повишението!

Изобщо много хубави новинки днес (като изключим болните  Sad - бързо да оздравявате!). Аз затварям вече очите, че едвам се държа.

# 156
  • София
Хелънче, не! Не може да я почваш по-рано. Трявба да си изчакаш почивката. Абе какво се стряскате толкова за един килограм. Човек няма твърдо тегло. Че извинявайте, ама кантара има отклонение 1кг. Аз не разбирам къде го виждате тоя 1 кг, освен ако теглото ви не е като на анорексичка  newsm78 Освен всичко, колкото по-малко имаш да сваляш, толкова по-тудно ги сваляш. Спазвай си стриктно почивката. Аз прецаках първия месец от втория цикъл. Но от понеделник ще бъда стриктна. Обстоятелствата ще са такива, че ще мога да съм стриктна. А и моренцето идва... Wink

Накри, голяма сладурана си! Heart Eyes

Деска, честито ти нова длъжност! Като си вземеш първата "нова" заплата да почерпиш с едни лимонови резенки.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Денонощието на кой ли му стига... И 30 часа да беше пак нямаше да стига.  Wink

# 157
nakri много сте хубави! Супер ти се е получила украсата.  Hug
Болничките да оздравяват бързичко.
А времето и на мен не ми стига. Имам и да уча тези дни, а малкото спи по 20 мин от жегата и е все кисел...
За трето... иска ми се, но ще трябва да спи в леглото на кучето   Mr. Green
А и таткото едва се даде за второто... не ми се вярва. Все пак ако вземе да стане няма да го върна  Whistling
Приятен ден на всички  Hug

# 158
Момичета, много благодаря за пожеланията..толкова сладки и искрени, страшно хубаво настроение ми донесохте Simple Smile
Кърменето ще го спра още сега, до ден-два, лекарката ми въобще не остави място за коментар да продължавам или не, каза, че е до няколко дни трябва да стане и после да видим как се развива бременността. Иначе с предната бях нон стоп с подготвителни контракции, безболезнени , но непрекъснато...(което не попречи да родя предизвикано де, дано и сега така..)

Ани2, бързо да оздравявате, много гадно е ако е летен вирус...мерси за подробното обяснение, ако има нещо ще си позволя да те тормозя на лични. Но наистина аз вече имам по един напръстник кърма, както казва ММ и то от доста време насам, така че дано няма драми..

Дидолинка, то да ти кажа и буквално ме сърби езикът, защото имам мъчителна сенна хрема и сърбеж и не знам как ще я карам, никакво лекарство не става за нея освен един спрей, който също не се препоръчва много. Ако съм на умиране ще го взема де...
Накри, наистина сте много хубави, малчовците си приличат уникално много...а за третото - наистина след години може да ви се прииска пак...:–)
Ани, хубаво това със сънищата...все такива положителни да ги сънъваш...
Шунче, много красива торта!!
Деска, година и 2 м. в твоето положение наистина е героизъм, браво...а според мен си е и достатъчно за Йо.  То и аз мислех още дълго, ама взе и доста да ми омръзва, а представям си с цедене..Честито и за подпомагането от БТ.

# 159
Съншайн, дописвам се за вдигането на тежко - еми няма как да ти се размине.  Rolling EyesПокрай мен са 2 примера с породени деца и гледам, че първото дете е нон стоп на ръце през цялата бременност. Явно няма как просто. Твърдят, че са заякнали и не им тежи - то верно, че си правим мускули без да усетим Simple Smile

# 160
Здравейте!
Честито на порасналите дечица днес и през изминалите 3 дена!Не изброявам поименно да не пропусна някой!
Почнах да чета и като стигнах до Съншайн и спрях за да пиша  Mr. Green.Честито и лека бременност.Аз не отбих Андон веднага като разбрах че съм бремена.Той беше на 9 месеца.Продължих до годинката и го отбих.Кърмих го тогава само 2 пъти на денонощие,не виждам причина, ако е нормална бременността да го отбиваш.Радвам се за вас,много е хубаво дечицата да са с малка разлика и така са си другарчета в играта като поотраснат...е и е трудничко де.
Ще чета и дописвам после,че ме дърпат да ставам  Mr. Green

# 161
Здравейте!

Днес водихме Никола да му вземат кръв и урина. Изобщо не плака. Аз се изумих дори, като знам аз и Иван какви сме ревльовци.

Деси, поздравления и от мен за дългото цедене! Просто шапка ти свалям. И за повишението честито, колко скоро дойде след завръщането ти на работа. Това си е доста похвално.

# 162
Съншайн - чудесни новини! Леко бременеене и да си родиш зсраво и прекрансо бебче  Hug

Ани - дано скоро се оправи детенце! Praynig
И Оги имаше тази сутрин разстройство, но се надявам да е от тиквената крем супичка

Деска - честито повишение! А за дългото изцеждане мога да изкажа само искрените си адмирации! Евала!  PeaceСамо който е цедил знае какво е...

вече не помня какво друго исках да пиша...толкова ми се спи, а долу са решили да правят ремонт  #2gunfire Боже, кога ще започне да спи това моето детенце...Ходя като сумнамбул и вече ме е страх да се погледна в огледалото...

# 163
Охх не ме оставят на мира двамцата..та да допиша
Деска,честито ти повишение и от мен.Шапка ти свалям за цеденето   bouquet
Ваче,браво за тортата, Хеберлеа браво и на теб!

Съншайн,много се развълнувах като прочетох.Питай каквото те интересува,аз ще се радвам да съм полезна.Иначе заповядай тук:  :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593745.0
Аз си вдигах Андон без проблеми,е накрая в 8,9-я ми беше трудно.За кърменто на второто,нямах проблеми само кърмата ми слезе на 3-я ден,иначе с баткото веднага си тръгна.

Гледам за уменията сте си говорили,аз няма да изброявам какво може и прави Краси,то няма как да не ги сравняваме,аз също двете деца си ги сравнявам нали ми е и прясно още и са суууупер различни,да не кажа че Краси ми се вижда гениален сравнен с батко му на неговата възраст Mr. Green
Ние ги водихме на плаж събота и неделя за по 1-1,30ч. ,не бяха много изкефени от водата,а Андон и от пясъка,стоя със сандалите,пречеше му като му лепне по него,изобщо цирк бяхме на плажа  Mr. Green

пак ме дърпат....съжалявам че малко хаотично се включвам

# 164
Хоупфул,най-прекрасната новина.Много лека бременност ти желая,послушен батко : ))))) и може би една госпожица,м? : ))) Честито!  Hug
Деска,браво за повишението.Честито!
Хаберлеа,на морето не ходим на къмпинг,освен на плаж за през деня няколко пъти и не знам къде е читаво.Обикновено сме голяма компания и наемаме цяла вила,но знам,че и стаи има много в разни кокетни къщурки на тези места,които ти казах.
Ама имаме морски местни тук,включете се,де!Малко инфо от кухнята,моля?! Simple Smile  Hug

Мартин от 4-5 дена се буди като по часовник в 4ч и няма заспиване до 5 и нещо,не става поне,лежи и ме гушка.Днес случайно реших да бръкна в устата и айде нови две попълнения,всички резци са налице. Grinning Като съм свинкнала да се буди и въобще сега не се сещам,че е от зъби.Как веднъж не ги усетих навреме,едва ли снощи са избили и двата едновременно.

Днес няма ли рожденициии?

Общи условия

Активация на акаунт