Отговори
# 165
Здравейте,
оставих малката да спи на басейна с татко й , а аз малко да почина и да си взема душ!
Деска ,днес ни е последен ден и наистина си изкарахме страхотно! Hug Честито за повишението и много се радвам за детегледачката ,нека ви олекне финансово! Hug
Накри,ама мноооого си ми сладка! И изобщо не си като фолкпевица Laughing Аз принципно харесвам всякакви букли иии такива преси ретро -бе падам си по буклички ! LaughingА за децата само мога да ти кажа БРАВО МОМИЧЕ!!! Hug
Болничките да оздравяват!
Хубав ден ! Ставам да се оправям!

# 166
  • София
Хоупфул, страхотна новина, пожелавам ти безпроблемна бременност и здрави бебенце на финала Hug Praynig

Крис днес е добре, от снощи няма температура, днес вече даже и хапва по малко, вилнее и така Laughing

Навънка каква е жега, не се живее просто...дано на морето да е по прохладно Laughing

Деска, супер си ти, година и 2 месеца цедене, браво Hug

Накри, страхотни сте Heart Eyes Hug

Отивам да събирам прането, че терасата вече е в сянка Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 17:18 от Zzvercheto

# 167
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ ПЛАМЕН
ВЧЕРА ДЕТСКОТО ПАРТИ МИНА ДОБРЕ АМА ВЕЧЕРТА БЯХ КАТО ПРИПАДНАЛА ТОЛКОВА БЯХ УМОРЕНА, В НЕДЕЛЯ ПРЕДСТОИ ВТОРА ЧАСТ РОЖДЕН ДЕН И КРЪЩАНЕ ТАКА ЧЕ СЪБИРАМ СИЛИ ДОБРЕ ЧЕ ЩЕ Е НА ЗАВЕДЕНИЕ.
хОУПФУЛ СТРАХОТНА НОВИНА НАИСТИНА ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕЧЕ НА ФИНАЛА
НА БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.

# 168
  • София
Хоупфул, честито, много се радвам за теб!  Лека бременност Hug
Аз съм чувала, че носенето на детето не е проблем, защото това е тежест, с която тялото ти е свикнало.  Моя близка носеше 3-годишната си дъщеря почти постоянно, дори с големия корем в 9-ти месец.  Надявам се, че всичко ще е наред Hug

# 169
Хоупфууууул Hug Hug Hug, страхотна новина! Честито  bouquet. Много много лека бременност ти желая и страхотно бебоче на финала Hug. Дано да е такова каквото ти искаш Peace. Ех че готино Heart Eyes
Моя приятелка също не спря да си вдига и носи каката, до като бременееше с второто, 1 и 1/2 г. им е разликата.

Пао, малко пауза от рожденици, на 26-и Камен ще открие новият сезон Mr. Green

Дес, честито повишение  bouquet, също и за гледачката  bouquet, а най-вече за цеденето   bouquet. Аз се цедих един месец - егати тормоза, а ти 14, жеУезна си newsm20

# 170
ВЕСЕЛИ КУПОНИ,ТОРТИ И БОНБОНИ-ДНЕС И НАшТА ДЪЩЕРИЧКА ЩЕ ДУХНЕ ПЪРВАТА СВЕЩИЧКА!!!  ura smile3510  ura

ЕДНА МАЛКА ПОЧЕРПКА ЗА РОЖДЕНИЧКАТА НИ! newsm38 cook
ПОЖЕЛАВАМ СИ САМО ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! Praynig

Много се вълнувам момичета Simple Smile аз нали се тюхках ,че не мога да поръчам хубава торта,но намерихме една сладкарница- невероятно Crazyи поръчахме страхотна торта.Подобна е като на Накри Hug , но с пеперуди Simple Smile Остава ми сутринта само да направя тарта де кесо или иначе казано  чийзкейк  и бебешката мини тортичка-мисля да е съвсем обикновена с кисело мляко бисквитки и плодове...

Днес  има ли други рожденици newsm78
Абе момичета,защо не върнете списъка Rolling Eyes много е кофти така..може да изключите имената на мамите примерно ,поне да знаем кое детенце кога е Rolling Eyes

Честит Рожден Ден на всички фъстъчета,които пропуснах тези дни! Heart Eyes Hug

Хоупфул-страхотна новина !Много се радвам! Hug Heart Eyes Лека бременност и на финала едно пухкаво и здраво бебче ти желая от сърце! Hug

Деска-Честито повишение!  bouquet За цеденето ти си знаеш,че си супер мама Heart Eyes Аз издържах само 2 месеца Embarassed

Накри -прекрасни сте! Hug

Дидолинка,Хеберлея-много хубави торти сте измайсторили!  bouquet Мен хич не ме бива Rolling Eyes

Болничките да оздравяват! Hug

Прегръщам ви всички Hug  и ставам да надувам балони  Grinning имам още 3 торби Mr. Green ...малко май прекалихме с украсата  Joy

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 03:01 от @ALEKS@

# 171
Алекс, Честит Рожден ден на Али! Да расте умна, красива и винаги засмяна госпожица  bouquet
Списък има във фейсбук, но вашият РД го няма, сега ще ви добавя.

# 172
  • София
Честит Рожден Ден на Александра!!! Да расте умна и красива младата госпожица с прекрасно име Heart Eyes!!
Алекс, прекрасен празник пожелавам на семейството ти! Hug
И като надуваш балоните да пееш
http://www.youtube.com/watch?v=JGRHm01t7lw
  Crazy

# 173
Честит рожден ден на Алекс! Да расте щастлива и да радва всички около себе си!

Аз ще ходя днес до работа, някаква декларация трябвало да се попълни във връзка  с майчинството!

# 174
Честит рожден ден на Александра! Много здрава, красива, умна и щастлива да расте!

Ние оцеляхме  Mr. Green Не съм се качвала на кантара, но съм свалила някое и друго кило по трудния начин Simple Smile Вчера щом баща ми излезе да ми купи вомитусхил, значи много зле съм изглеждала. Спомних си първите месеци на бременностите ми  Simple Smile Снощи хапнах малко и днес вече съм пушка. Явор е още  поразхлабен, но поне не е повръщал вчера. Кофтито беше, че от обезводняването и липсата на храна и млякото ми беше намаляло доста, та Явор ми си сърдеше, дано сега се оправят нещата, а и той да поиска нещо друго, освен вода и кърма.
Звечрченце, браво на детенце!
Деска, няма да ти казвам, че си герой, ти си го знаеш! Честито повишение и браво за детегледачката!
Хоупфулче, трудничко е наистина да не се вдига детето, макар да си зависи и от темперамента му. Румен като виден мързел беше на почти четири години, като забременях с Явор, а все молеше някой да го поноси, като походим повече (но вече поне се разбираше де). Други са по-подвижни, но това също значи тичане. Пожелавам ти безпроблемна бременност, тогава вдигането не е страшно.
Ваче, аз имам чувството, че без допълнителните гуми съвсем ще се стресне, но ще го пробвам. Много си ми е страхлив човекът...

# 175
  • софия
Здравейте,
Хоупфул лека и безпроблемна бременност ти желая от сърце Heart Eyes
Анн2, радвам се че сте по добре HugДани също много го е страх и кара с помощни, засега не го насилвам ще им дойде времето.
Браво и да Крисчо да се оправя да не ядосва мама за морето Hug
Деска радвам се за добрите новини покрай вас.
Днес пратих Дани на море на лагер с мама, толкова ми е сдухано 10 дни  без него, но ще му е по добре отколкото по градинките тук да го извеждам и на мен ми се ходи някъде, но Тони има работа.
Хубав ден на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 14:15 от tzvetihc

# 176
  • София
Ана, радвам се, че сте по-добре! Hug Hug Hug
За колелото... ох, не знам какво да те посъветвам тогава... ако го е страх пък.. На мен Саша винаги ми е била смела до безразсъдство, така че изобщо не я е било страх и подкара изведнъж. Ама преди това 1 г. се мъчи с помощни и колелото не върви и това е!

# 177
Здравейте!

Много съжалявам,че пропуснахме доста рождени дни,но около Краси и покрай чистенето и последния изпит сили не ми оставаха.За сега приключих и чак на есен имам да вземам един и практика да карам,но тя ще е към зимата мисля  Thinking

Честит рожден ден на всички пораснали сладури и сладурани!Да са много здрави,много усмихнати,палави и да носят много радост на своите родители!  Hug  bouquet

Ние сме на рд на две прекрасни мацки,но моя човек заспа преди 20мин и сега се чудя как да го пренеса в количката,за да не закъсняваме много  Thinking

Хоупфул честито!Бъди много здрава и лека бременност ти пожелавам!  Hug

Деска  Hug Ти си нашият герой!

Не съм чела много от изминалата седмица,но довечера ще наваксам като преспя Краси.

Хубав ден!

# 178
Добър вечер
Ама много пусто тук.....От следобед никой не е писал newsm78
Честит рожден ден на Александра!Да расте здрава,щастлива,усмихната и да радва много мама и тати! Hug
Алекс,как 3 торби-ще останеш без въздух Whistling

# 179
Привет!

МАКСИ, мило момче, бъди все така весело и щуро Simple Smile ШУНЧИ, дръж се, мила!

ХЕБЕРЛЕА, като видях с какъв апетит хапва Оги Simple Smile съм сигурна, че тортата е била великолепна!

ВАЧЕ, днес и Женка ми се обади с проблем като твоя, хич не им се връзвай!

Честит ден-ден на Плами и Алекс!

СЪНШАЙН, честито, това е страхотно Simple Smile

НАКРИ, страхотна си!

ДЕСКА, ха честито и на теб!

АНИ2, ЗВЕРЧЕ, дано вече сте здравички!

Общи условия

Активация на акаунт