Отговори
# 195
Здравейте.

Не съм чела.
Искам да се извиня и да честитя всички изминали рождени дни на патерици. Да са ни живи и здрави дечицата и да растат много усмихнати и щастливи.

Ние днес се прибрахме. Прекарахме много спокойно и хубаво. Нико си има 6-ти зъб и проходи точно на 1г. и 1 месец. Все още предпочита да пълзи, но е доста стабилен и стартира направо с 10-тина крачки. Ще кача снимки от морето по-късно в групата.

За мен.. все същата, ще живея... някой ден. Simple Smile

Връщам се да чета, т.е довечера ще чета.  Heart Eyes

п.с Съншайн, добре дошла в клуба... Simple Smile

# 196
  • Sofia
Здравейте!
Честито на дечицата в последните дни! Живи и здрави да растат!  bouquet

Ние насглобихме мебелите (т.е. АЗ bowuu) и днес за пръв път ще спим тук. Обаче е ужасна жега, малчо направо полудя от рев, по 2-3 часа нон-стоп дране, идваше ми да си тегля ножа.
А празнувахме рождения му ден и прощъпулник правихме. Еколог (или пък пътешественик) ще бъде, хвана картата на България, изобщо не дочака да търкулна питката! Crazy  Mr. Green
И аз правих питката-слънце, не знам Вачената ли е, защото мъж ми я копирал от някоя тема, но сигурно е нейната. Много гот стана, особено при положение, че я правих в полеви условия за ултра кратко време, без точилка и без схемата за рязането. Но пък е вкууусна. 

# 197
Момичета,Благодаря ви за прекрасните пожелания за Алекс!  bouquet

Ваче- Hug  ама така съм се смяла с тези балони.... Тази песен стана хита на деня! Joy  и Александра много я хареса и накрая вика пу -пу -пу Joy вместо пук де Simple Smile

Яни- виж без въздух не останах ,ама имам мускулна треска на дясната ръка Joy Иначе си имат помпичка към тях в торбата за такиви като мен дето се самозабравят в покупките  Joy

Хоупфул-Честити ти рожденици!Да са ти живи и здрави мъжете!  bouquet

Честит Рожден Ден и на Дани!Нека расте здрав и силен! Hug Heart Eyes

# 198
  • София
опа, ето ме и мен набързо.
Ние пътуваме  в момента към морето, сутринта така се стреснах как заваля в София, но колкото повече се доближаваме до морето, толкова по топло и слънчево става Mr. Green
Малчо спи за сега и добре пътуваме, да видим до кога Mr. Green

Честит рожден ден на Дани, да е жив и здрав Hug Hug

Чин-че браво на Нико, на Гръцка земя Hug И крисчо

Хоупфул, да са ти живи и здрави мъжете, много да те слушат Hug

Хайде, хубав ден от мен, и ако не пиша от морето, до след седмица Hug

# 199
Честит рожден ден на Дани от вчера. Да расте весел и здрав!  bouquet
Съншайн, ЧРД и на твоите мъже Simple Smile

Зверче, хубаво да си изкарате и да си починете!

Шунка, честит ти еколог Simple Smile браво и за мебелите - как изкарахте нощта?

Чин, честити ходещи крачета на Никонче  Hug

Ние решихме да правим РД на 3 пъти, за да не става голямо меле и да може да се видим с всички, а и не ми се занимаваше с търсене на клуб. И аз съм нещо с ниско кръвно и нямам сили да организирам грандиозни работи. Вторник ще е за баби, събота за моите приятелки, а неделя за приятелите на ММ (ако можем условно да ги разделим така) Simple Smile Купихме вчера украса от Джъмбо. Искаме да му изберем триколка, но те са толкова различни, че не можем да решим коя  newsm78

# 200
  • София
Здравейте!
Шунче, честито вече в новия дом  Hug

Чинче, добре се завърнала!

Ние като Зверчето трбваше днес да пътуваме. Т.е. трябваше още вчера да замина с децата за Копрвщица, но не успях да събера багажа. Таааа отложих за днес. Багаша е натрупан на камари в коридора. Нощес взех Ралче както обикновено да суче и установих, че е много гореща. Не й мерих Т, но сутринта криво ляво под мишницата беше 38. Взех да се чудя дали да тръгвам. Там е хладно, има педиатри и докато се чудехме и маехме тя вдигна над 38,5. Дадох панадол, сега спи. Ще видим какво ще стане. Утре ще скокна до лекарката, но ми се иска да заминем. Иначе нищо друго й няма, явно си е вирусно. Бутнах й един осцилококцинум, но може би ще започна с Енгистол, защото според мен действа по-добре. А утре ще каже лекарката дали може да заминем.

Та така....

# 201
Ееее, Ваче, бързо да й минава на прекрасна Ралка!
М-г, честит рожден ден на Дани на патеричка! Много здрав и щастлив да расте! И весело на морето!
Хоупфулче, честити ти рожденици и на теб! да те слушат и радват!
Чин, браво на Нико!
Шунче, а честито новодомство! А Макс е пътешественик от съвсем малък Simple Smile!
Аз снощи бях на годишнина от завършването на университета. Хубаво си прекарахме, а Стефан се представи като отличен мой заместник Simple Smile
Хубав ден и лек път на всички!

# 202
Здравейте!
Ние тъкмо се завръщаме от морето. Още не сме разтоварили багажа, но бързам да седна тук, че два дни без нет, не знам как издържах.  Mr. Green А по край нас от хотелите е пълно с безжичен, но ни един не мога да хвана.
Много хубави си изкарахме (благодаря на всички за пожеланията), на Иван естествено не му стигна. А Никола беше страшно впечатлен. Пясъка, морето, басейна - все нови емоции и реагираше много интересно. На пясъка се занимава кротко, но във водата е голям смях и голямо пляскане.
ООО, установих че вече не мога да се пека без горнище и тази година ще си имам солидна разлика. Никола само като си ги види и ми налита.  Laughing

Пао, аз го обувах на пясъка с едни памперс-гащи за плуване и с един стар бански на батко му. Но сега на връщане му купих вече собствен. Бански слагам че да не му се пълни дупето с пясък. А днес на басейна си беше голичък.

Честит рожден ден на всички рожденици през укенда! Бъдете живи и здрави!

Съншайн, успешен старт на новата работа. Сподели каква е тя, ако не е тайна!  Wink

Чин, честити първи крачки на Нико.

Шунче, браво бе, много сте бързи! Кога си взехте новото жилище, кога напазарувахте мебелите, че ги и сглобихте.  Crazy Peace

Зверче, весело изкарване на морето!

Ваче, дано утре Рали да е по добре и не провалите планове си!

# 203
Здравейте!
Нямам време да се включа адекватно...
Ваче,пиши как е Раличка.Дано е бързо вирусче и да ви се размине леко  Hug
Зверче,приятно изкарване!
Шуши,триколка и аз искам да взема,пробвали сме на едни приятели тяхната и Надя много й се кефи,но те са ръснали 240лв.Аз толкоз няма да дам,та съм в чуденка каква да е...  Thinking

Пао, ние сме с отворени сандалки  Peace Според мен са й много удобни,не й излизат пръстчетата,нр си ги удря,с висока петичка са,аз съм доволна.

Ани,и аз установих,че вече няма да се пека без горнище,само че аз заради гравитацията  Laughing

Шунче,честито - здраве и късмет в новото жилище!

Надя е на плажа голичка,има си бански,но не я държа с него...
Икакво беше друго..... много ми се спи,та ще ви пожелая лека нощ!

# 204
Добро утро
Днес кафето е от мен:

Днес няма рожденици,но затова пък утре.... Crazy
Момичета,да ви питам,тези които вече пуснахте изследванията на годинка,които се правят-първата урина ли трябва да е или няма значение?

# 205
Добро утро!
Яни,благодаря за кафето...малката пак се кукна в 6,цял ден се разхождаме,когато не се разхождаме се мъчим да вървим,когато не вървим - се носим. Вече наистина не издържам,боли ме кръста,спи ми сеее  Tired  Tired Днес е много топло,даже преди малко ми се стори,че има температура,но сега заспа и се изпоти,явно е прегряла.

Яни,по принцип 1ва урина,да,ама то няма как да е 1ва,почти всички пишкат през нощта  Peace

# 206
Здравейте.

Аз още не съм пускала изследвания на Нико и ваксината не съм била.

Ани2, в този ред на мисли... Явор как я понесе и оздравяхте ли вече? Между другото те сънувах, силно се надявам януари да си ми в огромна помощ и този път да се справя успешно.....наумила съм си, че трябва да се получи...   Hug

Пао, аз не съм го оставяла гол на плажа. Много духаше, беше или с памперс, или с бански, а нагоре или с риза или с ликра за сърфисти. Беше топло, но на него определено му харесваше така, защото пясъка много го дразнеше, а и вятъра си беше гаден.

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 11:06 от chin

# 207
Привет.
Не съм писала отдавна, но хвърлям по едно око тук.
Ние събота и неделя се разходихме до морето. Йоанката е голяма фенка на водата, не можем да я извадим от там. То не съм и очаквала друго, каквато си ми е жаба.
Правихме и прощъпулник, взе си книга и почна да я разлиства. Другите неща дори не ги погледна.

Това от нас набързичко, довечера ще гледам да се разпиша подобаващо, че сега имам доста работа.

# 208
  • софия
Здравейте,
Ваче как е Ралка Praynig
Зверче весело моренце.
Деска честити ходещи крачета на Йо
Анн2, спомням си как свекърите ти се скатаха миналата година и на взеха бате на море, дано тази годин се реваншират.
Шунче пренесахте ли се, то е голяма хамалогия но после си струва.
Дидолинка съчувствам ти миличка и за мен този период беше труден, но Симона ме пощади и проходи на 10м.После е по лесно Hug
Мона май е алергична към ухапване от комари такива плюшки и стават ooooh! колкото 10 стотинки червени огромни Sad, дано не я сърбят имам среща с една кожна лекарка да ми даде да я мажа с нещо.
Много топлоооооооо
 Hug

# 209
Ехе много е пусто напоследък тук...

Ние сме добре,ще правя прощапулник на Краси в сряда.Иначе той продължава да плаче сутрин на сън и си мисля,че някой зъб е почнал да избива пак,но ще видим като излезе.

Много благородно завиждам за моренцата Simple Smile

Честити ходещи крачета вече официално на Йо!  Hug

Твети нямаш ли някой крем за след ухапване? Ние в къщи сме с машинка Райд,но само нощем я пускаме,не че мен не ме хапе всичко което мини покрай мен,но поне Краси и Мимо не ги закачат.

Имам един въпрос-някоя от вас учи ли момченцето си да пиша извън памперса?Много ми се иска денем да го науча да ми показва по някакъв начин и да не му спарва дупето памперса.Пробвам с гърне,но като го види и го вдига да го бие в пода,а сядане в него-абсурд! Пробвах докато се събуди да ходим в 00 и му виках:"пиш пиш",резултата е изпишкване,но след като го оставя.Като е мокър ми казва "а...а" и сочи,че е мокър.

Отивам да простра поредната пералня и да се стягаме полека лека за разходка.Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт