Отговори
# 210
Аз държа Йосиф по гащи. Ужасно топло ми е и ми е жал да се спарва с памперс.
Ако сме около блока с кучето пак е с гащи. И през деня спи по гащи...
Има доста попадения в гърнето или тоалетната, но се събира и пране... Сега поне е топло и съхне бързо и не ми пречи. Но той от месеци си ака само в тоалетната - сега най-много да се напишка.
Сега от време на време промрънка и си дърпа гащите - тогава го водя в wc + след сън.

# 211
Тина, аз не го уча да пишка, но следобед като сме у нас (както сега) е без памперс. Като се напиша и го сменям. Обикновено изкарва около час, което е ОК.

Яни, не знам коя е първата урина, но като се събуди, направих му тоалет, сложих колектора и докато аз се приготвя вече имаше малко събрана урина.

Цвети, много неприятно. За след ухапване от комар и аз нямам идея какво се ползва. Ако имате споделяйте.
За след плаж ползвам термална вода, ако имате по добро решение също може да споделите.

# 212
Здравейте,
Деска,честити ходещи крачета на Йо! Hug
Зверче,приятно изкарване на моренцето! Hug
Чинче,честито ходещо човече и добре дошла!  bouquet
Искам да ви питам за прощъпулник на друго бебе сме канени и се чудя носели се някакъв подарък! newsm78
Ани,браво за приятното изкарване на моренцето! Hug
Ваче,щом не пишеш сигурно пътувате Peace и Ралка е добре най-вероятно! Peace
Хубав следобед!

# 213
Ичка,аз като съм ходила на прощапулник само съм носила подарък. Предполагам че майката ще се зарадва.

# 214
За след охапване има кремчета на Чико. Аз си мислех, че са защитни, но се оказа, че са за след охапване, а защитата е спрей или рол-он. Аз обаче ползвам Фенистил- и за него и за нас.

# 215
За прощъпулник аз подарявам евро монетка. Да е здрав като желязото/това е според обичая/ и да обиколи държавите където се ползва монетката. Нещо такова.
Иначе подарък винаги Simple Smile

# 216
Здравейте и от мен!
В тая жега вечер не ми се спи, а сутрин едва ставаме и докато излезем, вече е станало топло  Confused
Дано малко поразхлади, че...
Дидолинка, как е Надя? Дано само ти се е сторила топла...
Цвет, Румен го хапят много гадините, винаги след това пъпките са огромни и мажа с Фенистил, а ако са разранени и с Цикатридина или спирт.
Тина, и аз го държа Явор по гащи вкъщи. От време на време пробвам дали ще пикае на гърнето, сега пишка доста по-нарядко, въпреки че пие много вода и отделно цокането.
Чинче, мина. Днес вече акитата са си съвсем ОК и не съм давала Ентерол. След ваксината ми вдигна еднократно температура вечерта, както обикновено при него, на другия ден вече нямаше нищо. Тези дни трябва да го водя да му вземат кръв, че нали един месец пи Малтофер за ХБ, да видим има ли ефект. Надявам се сънят да е бил хубав, а аз този път някакси съм спокойна за твоето кърмене. Дано да ми се оправдае усещането  Hug Как е Нико след морето?
Яни, взех средната от първата сутрешна урина, т.е. като почна да пишка (прав над един леген), не сложих колекторчето съвсем веднага.
Хубава вечер, аз пак почвам да умувам Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 00:00 от Ана2

# 217
  • София
Вече сме по предназачение. Бяхме на доктор. Вирус е и така.. сега сме на хлад Grinning Утре ще пиша повече Wink

# 218
Ваче, бързо да минава на Малка Ралка.

Ани2, дано...  Hug Стискам палци за ХБ.

Шунче, много сте бързи, треска вие, но пък хубава...Ех, как ми се иска и на мен.. тези моменти създават нерви, но пък и много уют. Някак си хората се сближават в такива моменти..

Нико е добре след морето. Там пълзя по пясъка и сега крачетата му са малко ощърбени.

Искам да попитам кога се прави точно прощъпупника ?  ( с "Ъ" или с "А" се пише всъщност?  newsm78) Трябва ли да е проходил стабилно. Аз мисля след моя рожден ден да го направя... с приятелки и дечица. Питката не мисля да е сладкаа, а моята си. Не знам колко предмета се слагат обаче и има ли някакви други неща, които не зная?  Thinking

# 219
Ваче гушки за малка Ралка и бързо да оздравява. Hug
За прощапълник и аз нищо не знаех, даже с Крисито го направихме 2 месеца след като проходи  Embarassed, защото разбрах от другите в януарската тема. Embarassed Сега сме си в БГ и сме малко по навътре в нещата, та горе долу знем как се прави, само да проходи де. Rolling Eyes
Много гадно така като ходи на пръсти, и хем я натискам надолу, хем обувки твърди слагам, но тя не та не и пак на пръсти като балерина. ooooh!
Утре сутрин ще и взимат кръв, че тя досега никога не е правила изследвания, Крисито и той, и на обяд са готови резултатите, та ММ вече 4 пъти звъня, все едно кой знае какво ще правят. ooooh!
То тук не е темата, но аз все пак да си питам ако някой знае нещо за това Азто, тоест проблема когато детето не използва ''Аз'', ми си казва името тоест примерно ''Криси иска вода'', вместо ''Аз искам вода'', до каква възраст е нормално? newsm78

# 220
Здравейтеее Hug
Чета ви когато мога, но не стигам да пиша. Малкото зверче постоянно тича наоколо и се чуди каква беля да ми спретне, а види ли ме на компа веднага го гаси от копчето ooooh!. Преди малко девер ми извади копчетата и ги премести на задната страна на кутията, има надежда Laughing

Честито на всички рожденици от последните дни  bouquet

Чинче, честити ходещи крачета на Нико running. За прощъпулника - аз така си му казвам, но понеже го видях на едно място написано с А проверих и се оказа, че правилното е прощЪпАлник Crazy Laughing. Аз реших съвсем спонтанно кога да го направим, беше сряда, а видях в Иво едно желание за ходене и малко повече смелост, и наистина от този ден рязко задобря. Предмети си слагаш каквито ти дойде на ум, само трябва да са непознати за него и да не са лъскави. Наричаш си ги предварително кой предмет на каква професия отговаря.
Ичка, за подарък предполагам, че щом отиваш на гости трябва да се носи. Аз никого не каних, събрахме се тези, които сме си тук, търкулнахме питата, хапнахме, пийнахме и кой от къде е.

Ваче, бързо да преборите вируса Praynig Hug

За ухапаното от комар - и на мен ми стават страшни плюски, мажа се с фенистил. Не помага веднага, пак сърби, но поне минават по-бързо от колкото без нищо Rolling Eyes. На Бочко също има някакво кремче за след ухапване. Малечко не реагира така остро като мен, на него му стават само червени петънца.

За плажа ще взема памперси за плуване, те също са цветни и шарени като новите на Пуфис. Банският не ми е вариант защото моят мъж още си ака в гащите и ще станеее Whistling Sick. На плаж само сутрин и късен следобед обилно намазан и скрит под чадъра (ако го удържим там Whistling)

Надявам се вече с преместените он/офф копчета да пиша повече, а и само да мине рожденият ден, че постоянно го мисля Rolling Eyes. Затварят ми се очите, човека вади 6-и зъб, спокоен е, но твърде ранобуден Tired.
Лека нощ и спящи бебоци  bouquet

# 221
Добро утро!

Олее, какво време е днес! Малко ще се разхладим!  Simple Smile
Чин, за прощъпулника - измисляш си няколко професии, които предпочиташ да поеме момчето ти и наричаш за всяка една по един предмет. До към 10тина предмета са достатъчни. Може и да не е проходил стабилно и пак да го направите.

Накри, Иван мисля че до към 3 годишен някъде използваше името си за да каже нещо за себе си. Не съм запомнила точно, но като тръгна на градина вече мисля че не говореше така. Мисля че е нормално за малките деца да се възприемат в трето лице.

Благодаря че ме подсетихте за фенистила. Имам, но забравих!  Simple Smile

# 222
Добро утро,
по това време Камен вече беше роден (още в 3:59 ако трябва да сме точни). Ето и почерпката по този хубав повод

Чин, ето една кратка статия за прощъпулника http://www.purvite7.bg/articles/view/72/proshtapulnik.html?rc=22

Нямам много време да чета и да пиша, защото ме чака доста подготовка за довечера, така че ви желая хубав прохладен ден и до скоро Simple Smile

# 223
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден на Камен!  Да расте здрав и силен, много весел и игрив  bouquet  Шуши, честит празник, много радости да ти носи малкия юнак!  bouquet

Ние се готвим за кръщене в неделя, което ще направим в Говедарци.  След това мисля да останем с Лора за седмица на вилата, че вече ми се гади от жегата, прахоляка и шума в София Sick

чин, и аз сега обмислям прощъпулника, мисля да го направя след кръщенето, така и така ще сме събрали близките.  Шуши, благодаря и аз за статията, сега ще погледна дали има нещо интересно и ново.

Сигурно има и какво още да добавя, но бързам докато Лора спи да си взема душ и да си оправя къщата.  Хубав ден, насладете се на прохладата днес.

# 224
Шушии,честит ти рожденик!Да е жив и здрав Камен,прекрасно детство му желая.  bouquet

Бюти,така ми се приидва с вас... В града през лятото е много подтискащо наистина.Хубаво да заредите батериите.

Чин,след твоя рд ще е перфектно,той ще задобрее до тогава със сигурност.Супер морски снимки,много слънчеви.На Марто банския е подобен на екипа на Нико за сърф Simple Smile .. не съвсем де,по-бебешки е (има някаква картинка) и е прилепнал съвсем.Не се бях замисляла,че за вятър ще ни свърши перфектна работа,на момента ще преценя как да плажува : )

Ире,ама под бански боксерки си представям,че има памперс бански  newsm78 .... Много бански станаха,много нещо : )))

Ани2,мерси за отговора за ядките.Точно смлени орехи имах предвид,защото за нас таратора го правя с тях и искам вече да спра да отделям.

Днес водих Мартин на консултация,за годинката чукна 9ката ,че даже и 200гр отгоре  Laughing и 75см.Утре ще пускам изследванията и след две седмици ваксината.Педиатърката каза,че вече може да яде всичко,само с ядките да внимаваме,както каза и Ани2, да не се задави.
Мартин има голяма рана на челото,ожули се на един цимент.Като проходи толкова не е падал,а сега всеки ден има рев.Опитва се да тича и направо ме побърква,колко пъти му се разминава на косъм,не мога да ги преброя.

Тук беше супер,но до обяд,после обичайния задух. Crazy
Дано следобед пак да разхлади,хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт