Честит имен ден на всички празнуващи!
Ичка, дано скоро се пооправи положението при вас, че хич не са приятни такива моменти.
Чин, и аз много сънувах, чак не можех да се наспивам от сънуване.
Ани, бягай на морето, хич не го мисли.
Ваче, прати хладинка и към Русе, ще изпукаме тук. Щом почнах да пускам климатика, а бях решила първите няколко години на Йо да са без климатик
Шуши, и аз да питам, какво ще стане в сряда? Ако е това което си мисля, и аз стискам палци.
Аз днес съм много уморена. Вчера Йоана направо ме изпробва колко мога да я търпя да реве и да се тръшка, ама май излязах по-упорита. Баща й нещо я научи на ръце и в количката е абсурд да я сложа (само на гледачката не се тръшка). Та от парка до вкъщи се е возила права с гръб към движението, това щото успя да се измъкне от коланите, които са стегнати до дупка и крещя през цялото време. Успокои се едва като се прибрахме. За капак малко по-късно вечерта изхвърча от дивана както бях до нея. Това й е първото падане и сигурно се случи, за да видя, че има по-голяма беда от това да си поносиш детето 20-тина минути вместо да ти се тръшка. После си се наревах и аз и нито спах като хората, нито днес съм в кондиция. Та наоплаквах ви се, ама ми се насъбира.

Като цяло рогатите са .. кофти работа

((
. Имаш си прекрасните подаръци, желая ти само много да те радват, да са ти здрави и винаги засмяни 
. Всеки път вдигаше Т, но сега си мислех че вече е по-голям, по-силен и леко ще мине, а то в пъти по-тежко
. Сега последно беше само 37.2
А ако е тройната, защо сега?