Отговори
# 285
Привет.
Честит имен ден на всички празнуващи!

Ичка, дано скоро се пооправи положението при вас, че хич не са приятни такива моменти.

Чин, и аз много сънувах, чак не можех да се наспивам от сънуване.

Ани, бягай на морето, хич не го мисли.

Ваче, прати хладинка и към Русе, ще изпукаме тук. Щом почнах да пускам климатика, а бях решила първите няколко години на Йо да са без климатик  Embarassed За мрънкането на Ралка - период е, ще мине. После идва по-страшен и така до сватбата. След това половинките им да се оправят с тях  Mr. Green (сега се сещам, че баба много се притесняваше Марти да не ме върне обратно  Laughing)

Шуши, и аз да питам, какво ще стане в сряда? Ако е това което си мисля, и аз стискам палци.

Аз днес съм много уморена. Вчера Йоана направо ме изпробва колко мога да я търпя да реве и да се тръшка, ама май излязах по-упорита. Баща й нещо я научи на ръце и в количката е абсурд да я сложа (само на гледачката не се тръшка). Та от парка до вкъщи се е возила права с гръб към движението, това щото успя да се измъкне от коланите, които са стегнати до дупка и крещя през цялото време. Успокои се едва като се прибрахме. За капак малко по-късно вечерта изхвърча от дивана както бях до нея. Това й е първото падане и сигурно се случи, за да видя, че има по-голяма беда от това да си поносиш детето 20-тина минути вместо да ти се тръшка. После си се наревах и аз и нито спах като хората, нито днес съм в кондиция. Та наоплаквах ви се, ама ми се насъбира.

# 286
  • София
(сега се сещам, че баба много се притесняваше Марти да не ме върне обратно  Laughing)

При теб е минало само с притесненията, а при мен Ники към десетата година се опита да ме върне на майка ми, обаче тя го парира... "Ааа, гаранцията отдавна изтече!" Crossing Arms Mr. Green Аз присъствах на разговора както се досещате и се почувствах като в небрано лозе, хахаххаха, после си казах, че всеки си заслужава съдбата имайки предвид Ники  Twisted Evil

За тръшкането само така.. никакво носене. Събрало ти се е много и затова си си помислила това за падането. Не прави моята грешка. На Овена трябва да се покажат правилата абсолютно категорично! Не го ли направиш после няма да можеш да я надприказваш в доводите й защо това и онова. Сега само реве, а после като порасне ще почне и да философства. Crazy

# 287
Здравейте.

Деси, Ваче... а с телците как е ?  Laughing Аз имам един овен в нас и е много трудно, на моменти невъзможно, но това теле... днес така ми се тръшка в колата. Оставих го да си реве обаче и така 20 мин. на отиване, 20 мин. на връщане. Мислех, че ще забрави, ама нъцки.  Rolling Eyes Разрани си устата чак от мачкане и дране, но не се измори и не спря.  Confused Честно казано не ми издържат много нервите. За сега само му се каня, че ще го набия като порасне, но на моменти ми иде да го затворя някъде и да изляза.

Ичка, време е да минава вече.  Hug

Криси, така е по-добре, отколкото да обречеш едно дете. Аз съм твърдо против абортите, но понякога така е по-добре. За себе си и на този етап от живота си не бих направила.

Яна, всеки ден е празник, когато сте заедно. Като се съберете може 2-ри рожден ден да му направите. Не се притеснявай за зъбите. На Нико сега му избиха резците, но около 2-3 месеца след 2-рите. Нико също много се страхуваше и въобще не се пускаше, но някак изведнъж тръгна. Сега ако не се е изправил сам не тръгва. Ако го държа и ходи въобще не се пуска, напротив-търси ме.

# 288
Честит имен ден на Камен и на всички други именици!   bouquet
Всички деца май са кривундели,според мен е от периода... вчера напр. лягаме на обяд да спим,онова човече не заспива и това си е,татко й я пляска леко по дупето,тя се смее и започва сама да се пляска.Той пляска по-силно - пак смях.Накрая се скарах сериозно,явно усети тона и направи муцунка за рев,накриви се и заспа.Смятам,че е където мине номера.
Аз днес взех каишката  и се чувствам по-добре,определено ми е по-удобно и не ме е страх,че ще падне като върви.Останах без кръст вече...

Ире,да минава Т,от ваксината е,нали? Аз смятам да изчакам след лятото...
Ваче,и мен ме връщат непрекъснато,ма никой не ме ще  Mr. Green
За сънищата,на мен ми влияят много емоции,разговори итн през деня,та общо взето сънувам все неща,за които съм мислила...

Ани,приятно изкарване на морето!

хуабва вечер!

# 289
  • София
Здравейте, да ви питам един спешен въпрос - откъде купувате памперс гащи? Не успях да намеря в кварталните магазини и Комсед.

Приятна вечер  Hug

# 290
  • София
Мейдънли, я виж в големите хипермаркети на Либеро или на Пуфис Wink

Чинче с телец имам опит като дете, т.е. родител ми е.. баща ми. Много тежък характер. Майка ми е Овен. Изобщо не искам да продължавам  Tired Като цяло рогатите са .. кофти работа  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 291
Здравейте, да ви питам един спешен въпрос - откъде купувате памперс гащи? Не успях да намеря в кварталните магазини и Комсед.

Приятна вечер  Hug

Мейдънли, предполагам че говориш за тези за плуване. Аз още не съм взела и мисля първо в ДМ да проверя, би трябвало да има поне на Бейбилав.

# 292
Здравейте,честито на празнуващите днес. Почерпете се и за мое здраве...

# 293
Привет Simple Smile

Изгорих закуската Sad((

ЧИН- и тук, миличка, ти желая всичко най-прекрасно Simple Smile

ИРЕ, как е Ивко, на Дара откакто давам шуслеровите соли предварително най по-леко понася ваксините (знаете, че бях много против тях, не ги рекламирам, споделям).

На всички останали- много прегръдки  Hug Hug Hug

# 294
Здравейте,
Чинче,да си жива и здрава ,мнооого щастлива с твоите мъже !!!  И най-хубавия подарък тази година ще получиш!!! Hug
Кити,карай за закуската !!! Hug
Снощи РД на детенцето беше супер,Дара се забавлява ,но продължават сополите и неяденето!
Аз се храня ,но ме боли стомахът ! Много гаден вирус! Пазете се !
Хубав ден на всички!

# 295
Чинче, честит Ден Ден  ura. Имаш си прекрасните подаръци, желая ти само много да те радват, да са ти здрави и винаги засмяни Hug. Мъжлето днес хубаво да те поглези Wink

Честит Първи Рожден ден и на последния рожденик Косето bigdance2
Закриваме сезона Mr. Green

Тази ваксина ми разби фантазиите, до сега такава реакция не беше правил ooooh!. Всеки път вдигаше Т, но сега си мислех че вече е по-голям, по-силен и леко ще мине, а то в пъти по-тежко ooooh!. Вечерта вдигна 39о, скимти жално, всичко изредихме, свалихме я до 38 и си легна. Към 5ч го чух пак да скимти, пипам го - гори, пак 39 Cry. Сега последно беше само 37.2 Confused. Възможно ли е да развие вируса от ваксината Confused?

# 296
Ире,това е възможно най-тежката от всички ваксини,аз затова ще я отложа за след лято,тъй като и без друго Надя трудно ги понася.По принцип всичко е възможно,но недей си пълни главата с мухи,не мисли такива неща.Дръж го на хладно само,повечко течности  Hug ще мине...

Чинче, ЧРД!   bouquet Желая ти здраве най-вече,много семейно и лично щастие и сбъдване на най-съкровените мечти  Wink

Ичка,вече взех да се притеснявам,Дара съвсем ли нищо не яде???Ако трябва я заведи на лекар пак! И Надя след боледуването си беше страааашно злояда,с 300 зора по малко хапваше,а и тя слабичка,та се бях ошашкала,но полека-лека възвърна апетита.Дано и вие да се оравите бързо!

# 297
Дидолинка,днес хапна малко бананова каша и малко сварени макарони със захар тип звездички ,това е ! По-късно ще й дам кайсия и бананче или пъпеш ! За манджа не може и дума да става ,киселото мляко се плюе,само като види лъжицата и започва да пищи!
Пищи от зъби ,давайм й нурофен ,защото мнооого я боли ,милото ми детенце!!!
Не знам нито вече какво да й давам ,нито какво да си мисля.Лекарката ми казва ,докато не избият така ще е ,което не ми прави живота по-лек !
Ирето,и аз се замислям за тази ваксина .....!!!

# 298
  • София
Чинче, ЧРД! Жива и здрава бъди! Много щастлива и обичана! Подаръка.. по-късно ще си получиш... Hug Hug Hug

Ире, коя е таз ваксина? Не е ли пневмококовата? Ако е тя бива ли такива реакции на 3-ти или 4-ти прием  newsm78 А ако е тройната, защо сега? Rolling Eyes
Може ли изобщо да не е реакция от ваксината, а да е някой от многобройните вируси върлуващи напоследък. Рали така вдигна Т без нищо. Да развие болестта.. ами възможно е принципно да има симптомите, примерно на тройната да получи обрив, но пневмокока причинява отити. И ако е последния прием няма логика, защото организма би трябвало да е изработил антитела вече.

Ичка, съчувствам ти... Hug

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 14:34 от Vache

# 299
Чин,честит рожден ден!Желая ти много здраве,спокойствие и да те слушат и глезят мъжете ти!Хубав празник!  bouquet

Честит рожден ден и на Косьо!Жив и здрав и щастливи игри
!

Ире,тази ваксина май на всички се отразява зле,и Краси беше с висока температура след ваксината,дано днес е по добре Ивко.

Ичка,много е неприятно това с не яденето,Краси и той от няколко дни отказва кисело мляко и той така като види лъжичката с мляко и почва да пищи и върти главата,а го обожаваше.Брат му след едно боледуване и лечение с АБ отказа да яде манджи и това  до сега..... вече повече от година  ooooh!,не знам на яслата какво ще го правят с това неговото никакво ядене.

Ние надвечер тръгваме към Шумен,остана още малко багаж да стегна,но първо е ред на кафето  Mr. Green
Все се каня да пиша,че и аз правих 90-дневната и доста добър резултат има.Нямам кантар, но минимум 15-20 съм свалила и дрехите ми са  с поне 15-20 см. широки,ама и аз нито се претеглих нито см измерих като я почнах/Сега съм в почивка и пак ще я повторя.За сега устисквам на правилата на почивката да видим.Хелън май беше питала нещо,но ми се изпари сега какво точно  Embarassed

За тръшкането не ми се говори,Краси е добре за сега..обаче батко му направо ми тества издръжливостта на нервната система Twisted Evil

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт