Отговори
# 270
Яни, при нас случайни работи няма, защото когато не искаме дете се предпазваме и няма как да се получи - гледаме точната дата и така Simple Smile
Ани, като дойде сряда ще видим, защото има някакъв проблем и да не прибързвам... след прегледа ще кажа и дано да има нещо за хвалене, а не за оплакване.

# 271
Здравейте.

Мейдънли, много хубаво да си прекарате на морето.

Дидолинка, честито прохождане на Надето.  Hug

Ичка, как сте днес?

Шуши, то и ние се пазихме и то не с "пааай се"! Съдбата си знае работата обаче. Когато трябва, тогава. За инфо- Никола 2 години го чаках, така, че знам какво е и да си от едната и от другата страна. Неплануваните деца не са по-малко искани от плануваните, а плановете често ни се объркват, просто за да ни се покаже, че друг разполага с живота ни. Това във връзка с това как жени, които "не искат" деца забременяват и обратното. Няма нищо несправедливо в това...  Peace
П.С. Сори за лиричното отклонение, отдавна ми се искаше да го кажа.

Нико е 10. 600 и е висок  отново 78см. Simple Smile 3-ти месец Simple Smile
От нас толкова, за премеждията ми днес ще пиша в групата.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 22:14 от chin

# 272
Шуши, дано да има повод за хвалене. Стискам палци.  Peace В съня ми бебето беше момченце.

# 273
Еее,Ани,ама ти и роди ли  Crazy
Аз само сънувах,че съм бременна,че братовчедка ми,снаха ми(която в действителност е) - всички сме бременни,казах на Чинче и тя много се радваше,пък на мен хич не ми беше весело  Laughing Бе,супер шантав сън.
Честити крачета и на Нико  Hug

Шуши,айде,чакаме хубави новини!

Аз пък да се похваля,че Надето май вече мина 8 кила ,не съм я мерила,но според мен е качила 300гр .Толкова много яде,че понякога се плаша.Яде храна като за възрастен,не намачкана дори и то в стабилни количества.Вече попари не правя,не ги харесва,но пък закусва топла закуска(защото рано-рано към 7 сме с количката навън  Laughing) с кисело мляко,или кус кус,ей такива...

Мейдънли,приятно изкарване на морето!

Ичка ,как сте?

# 274
Дидолинке, не успях да родя, понеже като разбрах че ще имам трето момче и направих аборт!  Rolling Eyes  Laughing Laughing Laughing

# 275
 Joy Joy Joy Joy  Hug Знаех си,има нещо гнило...

# 276
Ееее, Ани, тъкмо реших да си заплюя, че си синувала мен като каза момче и ти да ме попариш с такъв финал... ooooh!
Дидолинке, браво на Надето как хубаво си хапва Simple Smile Тя колко зъбчета има вече?
Честити ходещи крачета (все забравям да го напиша Crazy)
Чин, точно така си е.

Днес е петровден и Каменчето има имен ден Simple Smile Наздраве Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 09:46 от Шуши-

# 277
Честито на всички именници днес.
Днес моят брат и най-добрата ми прияттелка имат именни дни.   bouquet

Аз пък сънувам много кошмари, вчера едно разчленяване на кости, преди няколко дни сънувах видрички и лисички как ме гонят.  Rolling Eyes

# 278
  • София
             Здравейте!!!

Ние се завърнахме от вилата ни снощи и цяла сутрин се опитвам да наваксам последните 10-на дни.

Честити рождени дни на всички дечица, които съм пропуснала. Да са живи и здрави и само хубави неща да ги съпътстват в живота им  bouquet

Честито и на всички проходили крачета.

Честит имен ден на Камен!!! Да е жив и здрав като името си!

На всички болнички пожелавам бързо преборване с вирусите и настинките.

Съншайн, честито. Дано бременноста ти да е безпроблемна и лека, и дано крайния резултат да е такъв, какъвто ти искаш.  Grinning

Благодаря на всички, които се сетихте за рождения ден на Монката Heart Eyes Ние го отбелязахме съвсем кротичко, там на селото ни. Имаше само две дечица с баба им... малко домашно направена торта... и така. Единственото за което съжалявам, е че не можахме да се съберем дори семейството. Каката ни е на състезание и лагер, а таткото си беше в София, че си имаше работа Sad Живот и здраве догодина се надявам да организирам едно весело детско парти, на което и Мони да се забавлява.
Иначе при нас нещата са си съвсем в реда на нещата. Мони е все по-стабилен като го държа за ръка и непрекъснато ме тормози да правим тегели из къщата или двора, но го е страх като се усети, че си махам ръката, заковава се на едно место и после тупва по дупе Laughing Със зъбите си е все още само с долните две. Чета, че Ивчо на Ирето вече има шест Shocked, а си спомням, че първия му изби доста след нас. Но когато, тогава. Може би в следствие на жегите и зъбите доста си намали апетита и отказва вече пюрета в които има парченца. Едва едва изяжда 120-150 гр.
Сега ще водя Мони и баткото на консултация и ваксини, а после ще събирам багажа за морето, че и нас ни огря тази година да топнем дупетата в морето. Утре заминаваме  Grinning
За сега толкоз. Отивам да чета във фейса. Пожелавам ви лек ден.

П.п.- Чинче, не знам дали има нещо общо, но и аз като забременях последния път беше така. Може би е нещо свързано с хормоните...

# 279
Здравейте,
почерпете се ,че ММ днес ми е именник ,а вчера свеки беше рожденничка!
Нещо не мога да ви пусна почерпка ,няма нищо!
Днес ходихме с Дара на църква да си запалим свещ,за пръв път си поплаках ,много ми е мъчно за детенце -уж е живичка и по-добре ,но не иска грам храна ,нищичко ,какво ли не опитах!
Снощи пищя час от зъби ,но още не са избили .Днес сме на РД ,а аз нямам грам настроение ,просто това не е моето дете !Притеснява ме колко време ще продължи този период!
Извинете ме ,чета ви, на не помня.
Чинче,прочетох ,много неприятно ,дано сега си по-добре! Hug
Шуши,дано стане това ,което искате! Стискам палци!
Дидолинка,много много се радвам ,че Надето си хапва така добре.Дара всеки я хвалеше ,че си хапва ,но ето го момента ,в който спря!
Хубав ден!

# 280
Добър ден Simple Smile

Честит имен ден на всички именници.

Леле, Ичка, ама Дара още ли е без зъби... Милата душичка, голяма мъка е при вас, значи  ooooh!. Дано поне като избият първите после да е по-лесно  Praynig Оздравявайте бързичко, ще видиш, че после Дара ще навакса  Hug

Янаваси, и аз се чудех къде се загуби Wink. Хубаво да си изкарате на морето.

Дидолинке, браво на Надето. Алекс мина 11-те кила  Embarassed с цели 300 грама вече, но е висок 79 см.

Мейдънли, и на вас весело изкарване.

Ваче, благородно завиждам за мястото, на което се намирате. Искам и аз на хладно  Flutter

Иначе новото около нас е, че Алекс се опитва да прави няколко крачки - между мен  баща му. Но засега прави само по две и залита. Рано ли е за прощапулник? Аз знам, че не трябва да е проходил напълно когато се прави.

# 281
Здравейте!
Честит имен ден на всички именници!

Нямам търпение да се похвала.Днес имаше извънредно класиране и Андон най-сетне е приет на ясла от август или началото на септември,живот и здраве и Краси ще го вземат само да тръгне брат му.Колко го чаках този момент,дано всичко е наред,че директорката е малко крива.

Ичка,дано скоро се стабилизирате и да те зарадва поне с 2,3 зъба милинката Дара.

Чин, Hug.Много добре си го написала.И аз като не исках и бях по-млада стана въпреки пазене и имам аборт зад гърба си,но по добре така отколкото в неправилното време с неправилния човек  Peace.Мъчно ми е, че трябваше да се случи така,но така е трябвало да стане за да прекратя една обречена връзка.....
Шуши,стискам палци
Хубав ден!

# 282
Здравейте!

ММ днес пак ме изненада. Звънна ми към 15ч да ми предложи да заминаваме пак към Слънчев бряг днес. А аз се бях нарамила с един сак и отивах на фитнес. А бе много ми е кофти така да се пренастройвам в последния момент, но пък и да не изтърва морето, хайде завих обратно. Пуснах една пералня, почти стегнах багажа и след малко поемаме пак. Други планове имах за уикенда, но нищо, а за тази вечер Ивко ни беше организирал пикник, но и той отпада.

Шуши, съня наистина не е от най веселите, аз и затова не го разказах целия, но с Дидолинка се разприказвахме и го довърших до край. А ти момченце ли искаш пак да е? Изненада ме.  Laughing Обикновено всеки иска да "ги нашари".

Честит празник на всички именници днес! Да са ви живи и здрави имената!

Криси, много хубава новина.

# 283
Благодаря ви много за всички пожелания за моето малко голямо момче Hug

Честит Имен ден на Камен Tada
За РД му пожелах сестричка, но сега ще се коригирам и ще му пожелая (и) братче Mr. Green Hug. Ще чакаме в сряда да се похвалиш fingerscrossed

Честито и на всички останали именници  bouquet

Криси, много се радвам за вас Hug. Честито  bouquet

Ичка, пуу тази ваша болест, пък и зъбки. Много положителна енергия и сила ти пращам Hug, давай й любими неща за хапване, дано бързо се върне тоето момиче Praynig

Ние днес ходихме на консултация и ваксина, и сега моето момче спи с температура Confused. Порастнал е с 1 см (вече 74) и само 100 гр, йеее Party Laughing

Дидолинка, Хелън, честити ходещи крачета  bouquet

Весело моренце на всички заминаващи   grinning039
Янаваси, на 18 април му излезнаха два зъба и от тогава на умерени интервали още четири, като последния беше няколко дни преди РД.

# 284
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Hug

Ани, аз два пъти писах и после трих, ама сега ще го напиша пак. По принцип да сънуваш, че си бременна означава проблем. Бременността е бреме, проблемите също.Ти си разрешила явно твоя проблем  Wink

Шуши, какво трябва да стане в сряда?

Малка Ралка е голям кривундел напоследък. Зъби ли я мъчат, адаптация ли е, ама има моменти на такова мрънкане яко, че не ми издържат нервичките.. Tired

Общи условия

Активация на акаунт