Отговори
# 255
  • софия
Ичка, свещитчките са може би Вомитусхил или Вомитускюр, има на капки, те са хомеопатични,  но са ви ги дали на свещички за да не ги повърне, пробвай капките миришат на спирт. Давай лечебна Хумана или мляко, киселото няма да и подейства добре. Гледай да не се обезводни  Praynig Hug
Чинче, много гадно за падането представям си как си се изплашила.

# 256
Здравейте,милички!
Нямах компютър,кабела се прецака,та чак сега купих нов.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! newsm59
Гледам,че и болнички има?Ичка - Вомитусхил,да.Пробвай да стоплиш свещичката в ръката си за малко,да омекне и тогава с лек натиск да я сложиш.
Бътърфлай, Панцеф е ново поколение АБ.Добър е,но по моя преценка е силен.Бързо оздравяване!

При нас едно и също... аааа Надето проходи  dance Какво ти прохождане,направо спринтира  Laughing Много смешно,защото стана изведнъж...гледаше как кака й си играе с една топка и както ме държеше,хукна след нея... още обаче е нестабилна и на няколко пъти щеше сериозно да се нарани,старая се да я пазя,но... май ще ни трябват освен наколенки,и каска  Mr. Green
Та такива работи... утре ще чета подробно,лека нощ на всички!

# 257
  • София
Честит Рожден ден на Ивко, Евелин, Мони, Борко и Стефко!!
Ана, честита годишина! Бъдете много щастливи!

# 258
На Ивко, Евелин, Мони, Борко и Стефко- много щастие, безгрижно детство и късмет!

АНИ2, бъдете все така свързани, допълващи се и щастливи!

ИЧКА, много ми е мъчно...

# 259
Добро утро.
Хелън, Чин  Hug Всички ми липсвате, но не ми стига времето. Йоана продължава да се буди по 2 пъти на нощ да яде и не се наспивам. Вече и Марти взе да става поне единия път през ноща, та и той сутрин е крив. Да идва отпуската, че малко поне на море да ходим.

Ире, честит рожденик. Снощи си мислех, че трябва да вляза да ти пиша и .... съм заспала. Да е жив и здрав усмИВКО   bouquet
Гледам, че и други рожденици е имало, да са живи и здрави всички.

Ани2, честита ви годишнина. Все така чаровни, усмихнати и обичащи да сте   bouquet  bouquet  bouquet

# 260
Добро утро!

Дидолинке, честито прохождане на Надето!

Ани2, Никола все още суче през нощта като новороден през 1-2 часа и никаква пауза не прави. Това нормално ли е? Да предприема ли някакви действия да намаля това сукане?

Има ли бременна мама, която още не се е похвалила тук?  Wink

# 261
Добро утро!

Интересно Ани,тази нощ сънувах,че съм бременна и казвах на Чин... но не би,не съм аз със сигурност  Wink Дали наистина има някой,който не се е похвалил още?

п.с Ичка,насилвай да яде неща,които обича,нещо бисквитка например... много кофти като всички се натръшкат и няма кой да помага.Случвало ми се е с каката.Бързо да оздравявате,стискам палци!  Hug

# 262
Добро утро, Дидолинке,честито ходещо човеченце! Hug Майка ми също се разболя и си отиде ,за да не става по-зле Дара!Тя с 300 зора изяде малко кус-кус ,нищичко не иска да хапва!Бузките ги няма,памперса й е голям! Уффф и аз съм зле! Плаче ми се като си гледам детенцето така отпуснато и болничко! Деска ,дано скоро да дойде и моренцето! Hug Хубав ден!

# 263
  • София
Добро утро!

ичка, съчувствам ти Confused  И Лора беше така и то доста дълго време...Обаче открих, че искаше да яде попара, и й предлагах сутрин, обед, вечер + кърма.  Сега пак не иска да яде друго освен каши и попара, но поне хапва нещо.

дидолинка, честити ходещи крачета на сладкото Наде Heart Eyes

# 264
  • софия
Здравейте,
Ичка, миличката Hug дано се оправите по бързо Praynig, егати и вируса щом и майка ти се е разболяла ooooh!
Ани как се наспиваш с това нощно сукане ooooh!
Дидолинке, честито проходило детенце.
Деска Hug
На Мона също са и големи папмперсите и панталоните и висят, дали е отслабнала или просто се е издължила трябва да проверя. Колко сухара слагате в попарата, аз още 2.Ама вечер по площадките като се почне едно просене на храна и солети, бисквити, няма спиране много се дразня, като чели не е гладна.И не винаги е с чисти ръце и ми е мн. гадно.
Дани си идва в Събота вече нямам търпение така ми липсва.
А за бремената мама дано има някоя която иска бебче, като си говорим май трябва да сложа спирала.
 Heart Eyes

# 265
  • София
Ичка, много неприятно!! Оправяйте се! Аз нямам опит със стомаши проблеми, ама все си мисля, че трябва хубаво оводняване начесто и по малко. Може би от лечебните млека. На моя приятелка детенцето беше така и тя даваше от лечебното мляко на Хумана. Кисело мляко не знам дали да даваш. Пробиотик е, ама... Има едни електролитни прачета в аптеките. Хидратин алфа. Те се дават много често и по малко.

Дидолинке, честити крачета! Айде да търкулваш питката вече.
Малка Ралка вече тича по двора и става все по-стабилна.

Сега се сетих за кухнята детската и да ви кажа скъсах се да готвя тук. Слагам в бурканчета, стерилизирам и така... Ще видим дали ще направя разнообразно меню.

Ана и Ралка се скъсва да суче. Непрекъснато ме дърпа за блузата. А на септември не знам какво ще правим. Някак не ми се искаше да махам нощното кърмене, но пък тя почна да настоява и през деня. Може би й оказа влияние смяната на мястото. Тя за разлика от Саша е чувствителна на промени.

За бременните.. Ани, направо пиши на таз дето си сънувала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз не съм от кандидатките, но с удоволствие ще проследя всички бременни в темата  Sunglasses

# 266
Ани, може пък и да има  smile3534  кажи какво си сънувала!!!

Камен е 82см (+4см, ама май грешно го измери) и 9700гр (+450)

# 267
  • София
Здравейте  Simple Smile

Честит рожден ден с малко закъснение на Камен, Стефан, Борис, Евелин, Мони и Ивко!

Ани2, честита годишнина! Бъдете здрави и влюбени!

Дидолинке, честити ходещи крачета!
Чин, и на вас честити ходещи крачета!
Май и още някое детенце беше проходило, ама не се сещам кое.

Ичка, много ти съчувствам, бързо оздравяване и на двете ви  Hug
Притесняват ме много тези вируси, по морето май не пропускат, но няма да се настройвам предварително.

Ние в събота заминаваме на море, предишния ден ще пътуваме до моите родители и оттам към морето. Още не съм взела памперс гащи, чудя се в магазини като Хиполенд и Комсед дали ще има?

Бременните мами, разказвайте как се чувствате, става ли ви лошо или втория път е по-леко, растат ли коремчетата вече, тя скоро май беше и ранната фетална морфология  Simple Smile

И Виктор заслабна видимо, защото от поне две седмици много ми отказва храна. Но той има терен за това, на годинката беше 11.300 на 80 см. След морето явно ще остане да му бият ваксината, която предишния месец отложихме като се разболя.
И аз да се присъединя към изморените мами. Добре, че от днес мъжа ми е отпуска, че ме отмени сутринта и се понаспах. Обаче това ставане по 2-3 пъти на нощ много ме мъчи... Наскоро говорих с една майка, чието дете е спряло да се буди чак след последния зъб, към 2 години и половина..

Хихи, Шуши, пожелавам ти от сърце  Simple Smile Praynig

Приятен ден на всички.

# 268
Здравейте и от мен
Шуши,браво за мерките...височък си е Каменчо,на кг също е добре HugИнтересно ми е....малко тъпо,че ти задавам такъв въпрос Embarassed,но понеже искаш бебче.....работите ли по въпроса с МТ или просто се надяваш да стане случайно?
Ники вместо да започне да гълта като хората все му се повдига от най-малкото парченце.Дъвче уж,но не достатъчно-усети ли нещо по-големко през гърлото и край-в най-добрия случай му се повдига,а в по-лошия връща всичко....като тази сутрин  TiredНе е болен,подозирам,че трети зъб е на път,но за повдигането едва ли той е причина newsm78Едва ли има други деца като него.....Поне в нашата тема не съм чувала такива оплаквания!В безизходица съм и май ще ми се налага да пасирам манджичките от по-горната група на ДК,че от месец вече трябваше да е на нея,а още си яде бебешките пасирани пюренца..... Crossing Arms
Цвети,и аз слагам 2 сухара и като гледам няма изгледи скоро да ги увеличим.... Thinking

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 14:20 от iani87

# 269
Цвети, ми не се наспивам.  Rolling Eyes И тая сутрин както е станал от 6ч  Tired , по някога поне спи до 8, естествено пак със сукане, но поне и аз дремя покрай него. Иван не е сукал така, затова се чудя има ли начин да се понамали, но без да отбивам.

А за съня, ми сънувах себе си!(и аз като Дидолинка)  Laughing Но понеже не съм и си викам да не би някоя мама да има новина. Шуши, ако си ти сега е момента да си признаеш.

Аз след малко започвам да правя компоти от кайсии. Майка дойде да гледа децата. Ще направя и няколко бурканчета за Никола почти без захар.

Ичка , много неприятно с тези болести. А щом и подкрепление нямаш....лоша работа. Бързичко да оздравявате и двечките.

Общи условия

Активация на акаунт