Чинче, много гадно за падането представям си как си се изплашила.

Какво ти прохождане,направо спринтира
Всички ми липсвате, но не ми стига времето. Йоана продължава да се буди по 2 пъти на нощ да яде и не се наспивам. Вече и Марти взе да става поне единия път през ноща, та и той сутрин е крив. Да идва отпуската, че малко поне на море да ходим.
Дали наистина има някой,който не се е похвалил още?
Майка ми също се разболя и си отиде ,за да не става по-зле Дара!Тя с 300 зора изяде малко кус-кус ,нищичко не иска да хапва!Бузките ги няма,памперса й е голям! Уффф и аз съм зле! Плаче ми се като си гледам детенцето така отпуснато и болничко! Деска ,дано скоро да дойде и моренцето!
Хубав ден!
дано се оправите по бързо
, егати и вируса щом и майка ти се е разболяла 

Интересно ми е....малко тъпо,че ти задавам такъв въпрос
Не е болен,подозирам,че трети зъб е на път,но за повдигането едва ли той е причина
Едва ли има други деца като него.....Поне в нашата тема не съм чувала такива оплаквания!В безизходица съм и май ще ми се налага да пасирам манджичките от по-горната група на ДК,че от месец вече трябваше да е на нея,а още си яде бебешките пасирани пюренца..... 

, по някога поне спи до 8, естествено пак със сукане, но поне и аз дремя покрай него. Иван не е сукал така, затова се чудя има ли начин да се понамали, но без да отбивам.