Малка Ралка не лапа мухи, ми ми изяжда сладоледа...
Чинче не визирах само теб, с Накри също се "заядох" ако така предпочитате да го разбирате
Ти сега да не вземеш да се засегнеш
Ти сега да не вземеш да се засегнеш
Крис не сяда във възторг да си яде супата, но я изяжда, защото знае че така трябва и няма такова нещо да стиска зъби.
Примерно (не казвам че е твоя случай), съм виждала майки, които просто ги мързи да се занимават и се утешават с думите ''ми защо да го тормозя детето като не е гладно''. Измислят се начини, танцуваш, пееш, залъгваш го и яде, така докато си му стане навик.
Определено е засягащо да кажеш - моите ядат, щото съм ги научила, намеква, че неядящите са ненаучени и майките са провал едва ли не.
В момента си мълчат въпросните майки, но силно предполагам, че се спукват от смях вкъщи.
). Чакам с нетърпение да свърши днешния ден и съм в отпуска за седмица.
), но има още пъпки. Поради тази причина бабата през деня я държи без памперс и я слага на гърнето. Далеч съм от мисълта, че ще се научи, но поне да се оправи пустото му дупе.
Иначе е доста изтормозяващо през 30 мин.
Определено е засягащо да кажеш - моите ядат, щото съм ги научила, намеква, че неядящите са ненаучени и майките са провал едва ли не.
В момента си мълчат въпросните майки, но силно предполагам, че се спукват от смях вкъщи.
И с предния пост на Шунка пак съм съгласна 
Провал не може да е майка на едногодишно, което не яде, защото има време да му създаде определени навици на начин на хранене, то от тази възраст горе долу се почва. Никой не мога да накарам да се чувства провал, ако той самия не се чувства.
Защо мен не могат да ме накарат да се чувствам лоша майка, че давам примерно зрънчо. Защото си е тяхно мнение, уважавам го, но аз го мисля по друг начин. Просто са различни начини на виждане и ако някой не го вижда като мен, следователно и никога не би се засегнал, защото според него греша. 

и т.н. еми не знам, но според мен това са неща, които остават за цял живот, ако си такъв на 3,4,5 такъв оставаш и на 20,30, 40.
Може и един ден как казва Шунка да съжалявам за думите си, но ще правя всичко по силите ми всичко да не отиде на вятъра.

Радвай се,че ядат и не се ядосвай като ти кажат,че ти е лесно понеже децата ти са ящни,свиркай си и се радвай,че не ти е до главата такова като моето......
),силно се съмнявам,че не си храни детето от мързел или защото не й се занимава,просто поддържа другата страна и има друго виждане за нещата.
Да я разнищим,както трябва.
А това сравнение гърне-ядене няма какво да кажа, за мен няма нищо общо и гърнето не е необходимо като яденето.