Много спорове, много нещо!
Аз явно съм от мамите 'гола вода'!!!! Моят син не иска да яде твърда храна от около година и нещо, т.е никога.....въпреки непрекъснатите ми усилия..Може да се каже, че почти само се кърмим и режимът ни е като на току що родените кърмачета. И въпреки всекидневните ми опити, Дани не признава друга храна освен цокането. Опитах всичко - с добро, с лошо.....не става и това е...оставяла съм го и цял ден гладен, пореден отчаян опит да хапне нещо.....но не и не!!!! Нито попара, нито зеленчуци, месо, готвено, кухня....нищо.....пасирано, непасирано, baby TV, правейки се на маймуна......всичкоооооо.....стиска уста, бута лъжицита и рев голям......Освен това се буди по 100 пъти на нощ и иска да цока....вода и какво ли не го залъгвах...няма да заспи ако не дам цица. Нощното му будене го дължа на не достатъчния му прием на храна. Ако си хапваше твърда храна вероятно щеше да е по-спокоен. В най-добрите си дни, е хапвал по плодово пюре и млечна каша за цял ден.....Хемоглобинът му е доста нисък - 109. Педито каза, че ако му падне под 100 да давам Малтофер...аз обаче мисля да започна да давам......няма как да му осигуря месо, ако сам не яде.
Гърнето - предлагам всеки ден.....но имаме много малко попъдения...не прави асоциация какво се прави в него.....
За ходенето - държа го за ръце и така ходи, тича даже, но сам не се пуска още!
Предстои ми и друг сериозен проблем - да го преместя да спи в неговото легло. Спи още при нас. Научихме го като имаше много силни колики като бебе...само това помагаше да се успокои...нищо друго....иначе плачеше и се давеше жестоко..."(
Вчера глътна част от гумено топче и го чаках днес да го изходи, но не е ходил по голяма нужда...та ще следя тези дни.....

. Нека да са й бели и здравички зъбчетата и все по-лесно да излизат 
. Та си мисля, че е нормално, правилно са ти казали за жегата, то и аз днес карам на диня и препечена филийка - ми не ми се яде
Както и Пеперудката и Мама Ани. Иси и тя се позагуби.
Извинявам се : )) за цветното обяснение.И според мен е заради плодовете.
Имам съмнения,че налетя на топката понеже много си играе с всякакви топчици,а и тази си е негова,но уж не я беше виждал отдавна,а си хвана нея.После посегна към ролетката и химикала