Омесих питката за прощъпулника и довечера ще разберем какъв ще става малчо като порастне

Аз повече няма да споря,но пък не е ли малко странно,че само когато Накри се изкаже някак крайно и се създава спор.Наистина последните два спора в нашата темичка са точно благодарение на нея!Да-всеки има право на мнение,но като виждаш,че толкова хора не ти споделят виждането недей поне да спориш чак така разпалено.....Спирам!
Аз пък това искам да го подчертая в обратния смисъл. Доста други се изказват крайно вкл. аз ама не стават такива скандали
Яни, не мисля, че ако аз например съм единствена с дадено мнение ще си замълча. Като цяло вижданията ми не се определят от броя на подкрепящите ги и аз лично ако съм сама с мнението си срещу много, го защитавам доста ожесточено. Така компенсирам бройката отсреща
Така, момичета! Случва се да поспорим, да се поскараме, после всичко си продължава нормално.
Аз няма какво повече да кажа по въпроса.
Днес се връщаме за малко в София, после пак на хлад

Нямам мног време да пиша, че Малка Ралка снощи заспа в 18:00 и таз сутрин кукна в 6
Ани, точно заради Сашата питам. При нея се очертава възможност брекети. Сега е с шини, но още има да сменя зъби преди да се вземе решение. Челюстта нараства и не се знае колко ще се отвори. Абе тя си бута с езика и това е. Друго не мести зъбите, а езика й. Може ли да седи по-грубо заради лепилото, налои се лепят плочките или аз бъркам? Въпроса е да не се образувта кариеси на тия места. А има ли брекети, които да са по-незабележими, защото смятай, че на Саша като й кажеш брекети тя разбира " Грозната Бети"

Я се върни назад и се опресни паметта кой започна с обидите.
Пореден път ти казвам да не навлизаш в толкова лични неща - дом, деца и т.н., защото наистина ще стана груба.
Чакахме някакъв преглед,аз да не би да съм пропуснала? 
Не се наемам да гадая дали съдържат "нерегламентирани" съставки, но официално обявените са предостатъчни, за да ме откажат... за огрмно мое съжаление. Та това ми е мнението - има си описано съдържание, а всеки сам си го чете и преценява дали е подходящо за възрастни хора, за деца и др.
Иначе може и да има нещо вярно в написаното, но то е предимно за БГ соковете, които аз не купувам никога. Не смятам, че немците биха си позволили да лъжат в съдържанието на стоките си и затова купувам от техните 100% и е факт, че след отваряне бързо се развалят за разлика от нашенските. Естествено най-хубавият сок си остава този, който излиза от сокоизстисквачката ми