Отговори
# 510
  • София
Добър вечер Simple Smile

Днес имам чувството, че беше по-горещо от всякога - направо не се диша  Cry
Благодаря ви момичета за отговорите за аптечката при пътуване  Hug Hug Hug Вече купих всичко и съм подготвена Simple Smile.

Имам друго питане. От един месец на сам Ади иска само да е гушната, да се разнасяме. Ако я оставя на земята вдига ръчички и пищи, реве и посинява чак, за да я гушна. Отказва да се занимава нещо сама /да си играе или да си чопли нещо/. Дори и в количката като е е намерила начин да се измъква и излиза сама, за да я нося. Според вас период ли е това поведение? При вас има ли такива изпълнения? Чувставам се вече срастнала за нея  Rolling Eyes

Приятна вечер  Simple Smile

# 511
  • София
Стефи, и Крис има такива периоди, но аз го взимам за малко, разсейвам го и пак го пускам на земята или в количката и т.н. Не го нося повече от 2-3 мин, за да не свиква Mr. Green
Лека от мен Hug

# 512
Стефи, и Нико е така. Не знам дали е период, ама е вечно залепен за мен, ако не го взема почва да се тръшка. Не мога да го разсея за момент и да го оставя.
Да стои в количката вече е почти невъзможно, а пусна ли го предпочита да пълзи, вместо да ходи.
За аптечката вече са ти казали, не прочетох Фенистил за след ухапвания, ако не си си взела, можеш да си купиш, при нас имаше голям ефект, а и имахме огромна нужда от него.

Лека нощ, благодаря за стиснатите палци. Утре ще уведомя дали са свършили работа Simple Smile

# 513
  • София
Здравейте!
Ние все още сме на вилата, тук е доста по-прохладно от София, макар че последните дни си беше доста топло и при нас.  Лорчето вече е с тен, въпреки огромните ми усилия да я опазя, бузките й дори поизгоряха, а я мажа с 50 фактор непрекъснато.
Иначе да ви кажа започна да хапва малко повече и по-разнообразни неща, явно тези периоди преминават, макар че определено не се храни, както беше преди "кризата".

Ичка,честито дългоочаквано зъбче! Дано следващите излизат бързо и неусетно!

Не знам с какво друго покрай нас да ви занимавам, затова желая лека и спокойна, но най-вече прохладна вечер на всички!

# 514
  • София
Силве! Hug Hug Hug

Ваче,шини на Сашата за разширяване на захапката ли ще слагате? И Ани не е сменила още всички зъби,но при нея ще трябва за събиране,че има разтояние между двата предни.

Дидолинке, тя шината има възможност да се коригира на ширина, Идеята, обаче е да й пречи на езика, който бута зъбите. Има една преграда надолу. Не е много удобно, но това е целта. Отделно тряба да прави упрежнения, което тя не прави и аз ще трябва да се заема сериозно да я гърча Rolling Eyes
Саша също не е сменила всичко, затова ще е продължителен процеса. Искат да е сменила и четвъртите, а тя не е, може би затова и шината не се натяга. Ще видим наесен., Сега трябва да я носи повече от 12 часа на ден.
А при Ани как ще коригитат зъбите? Как ше свият челюстта? Голямо ли е разстоянието?

Рексдалия, супер щом не е толкова рисково за кариеси. Абе както и да се гледа трябва да се спазва идеална хигиена.

Ичка, честито зъбче!! Hug

Ани, стига бе!!! Като на Бети... Няма да инвестираме в най-евтините значи.. Mr. Green То не е сигурно, че ще се лагат брекети. Още е много ранод а се каже, но ни преудпреди лекарката, че това е вариант. Тя дъгата и да се вижда не е проблем според мен, защото сега и шините се виждат теловете. Саша не се притеснява, така че... Но сини брекети като на  Бети.. брррр... Crazy

# 515
Добро утро!
Чин, стиснати палци за днес Hug
Ичка,честито ви първо зъбче!

От три дена все се каня да пиша и все се отказвам и сега няма да го направя,да не подхващам пак темата за "злоядите" деца, че си имам едно "злоядо"на 2.6г. и едно "всеядно" на 1.1г.  Mr. Green.Баща им каза, че средно статистически се хранят добре  Laughing

То от толкова спорове,забравих другите теми,ще се включа друг път по-адекватно,че нещо май не ми стигна кафето....
Хубав и по-прохладен ден,колкото е възможно де!

# 516
А! Шуши!  Hug
(абе аз уж чета съвестно, а все съм недоразбрала  Mr. Green)

Ани, аз съм при февруарки 2013 Simple Smile

Много спорове напоследък...така не ми е интересно. Ще се включа по-натам..

# 517
  • София
Момичета, кога се включва белтъка на яйцето? И как се включва, пак ли по малко newsm78 А прясното мляко newsm78

Аз днес съм пуснала малкия гол да ходи, без памперс, без гащи Mr. Green Туко-що се изпишка вървейки по двора Mr. Green Нещо и неговото дупе се е обринало, за пръв път от както се е родил Cry и тези дни като сме в нас, мисля да си стои гол и бос Mr. Green

Крис-чо най-сетне прояде кисело мляко, правя му с бисквити и настъргани кайсии или праскови. Яде минимални количества, но все пак е разнообразие Laughing

Чин-че, стискам и аз палци за днес Hug

Хоупфул, как пък да не е интересно със спорове, аз много обичам Twisted Evil Само да няма обиди де... Rolling Eyes В споровете, често се ражда истината, но в случая се отклонихме от основната тема и решение на проблема със злоядите деца не се намери Confused

Тука от 3 дни Крис е с нов режим, става в 9, в 13 яде и ляга да спи докъм 16 (ако съм до него) и после вечерта направо ляга. Но до 13 го забавлявам с какво ли не, за да не заспи Mr. Green Сега отиваме да се къпе в басейна, там поне 30-40 мин откарва Mr. Green
Айде приятен ден от мен, доста горещ, крийте се на сянка Hug

# 518
Добър ден!
Седмицата започна и се надявам да няма повече спорове.Вярно и аз се изказах за неща,които са ме подразнили,но стига вече станахме смешни.Само едно и също коментираме последните 5-6 страници.Слагам точка и няма да коментирам нищо повече от последните дни.....

Честито зъбче на Дара! Hug

Чин макар и късно надявам се да е минало всичко,за което трябваха палчета.

Ние сме добре.Моя човек наака паркета вчера и днес като го държа без памперс,но си нося последствията-няма как.

А за бирата-искам да ви кажа,че в тази жега вечер не си спестявам биричка-две,но след като заспи дивчо,че да е на пълно спокойствие.  Peace

Пожелавам на всички един хубав и спокоен ден!   bouquet

# 519
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,банда Hug

Хеленче Hug Ето ме ,тук съм Hug Реших да се стегна и да си взема и изпитите,които ми предстоят другата година и така....луднаххххх ...8-9 изпита за има няма 2 седмици,сега чакам резултатим и се надявам октомври месец да ми разрешат да се явя на държавен изпит Hug

Иначе сме добре,Жорката расте,вече е на обща храна,много е палав и продължават да го мъчат кучешките зъбки.Ще  го водим на море в края на август месец и вече нямам търпение.

Поздрави на всички,ще ви прочета по -подробно и ще се включа пак Hug Hug Hug

# 520
Привет от морето. Голяма жега е и тук. Йоана най-накрая се престраши да ходи без да се държи за нас.

Зверче, на Йо дупето се оправи от Судокрем-а за няма и два дни. Обаче сложи ли памперс и пак се зачервява и вечно е потна до кръста чак. Затова сега ходи само с гащички и през 2 часа е на гърнето. Забелязвм, че горе долу толкова й трябват.

Чин, за Фенистила е добра идея, особено на морето има доста гадинки.

Утре се каним да оставим Йоана с баба си и дядо си, а ние с  Марти да си подарим един ден на саме, стискайте палци да не ни извикат преждевременно.

Друго не се сещам да пиша...............

# 521
Здравейте и тук. Мисля от днес вече открито да говоря за случващото се, а дано всичко е наред.

Благодаря за стиснатите палци. Накратко, имам си човече с крачета, ръчички и всички салтанати, отговарящо на 12г.с и 6 дни. По календар съм в 11г.с и 5 дни. Плацентата този път е задна, всичко изглежда наред и така. Видях бедро, което няма как да не е женско, но за сега единия доФтор каза момче, а другия каза, че просто е рано и си е  50/50 Simple Smile
Предвид завидните мерки, ще направя още тази седмица БХС, а вие стиснете палци всичко да е наред.. и да е мома, ако може.. Wink

# 522
Чинчее,честито ти и тук човече! Дано е красивичка мацка,пък ако е още един момък пак добре! Hug
Шуши и за теб  Hug
Деска,супер за моренцето ,дано си изкарате вечерта насаме! Hug
Честити вече ходещи крачета на Йоанка! Hug
Хелънче,еххх тази сбъдната мечта! Много ти се радвам!!! Hug
Зверчеее,пускай детето по гащички и ще се оправи дупето ,а и Судокремът ще помогне 100%! Hug
Много е жега ,едва след малко ще излизаме!
Днес успях да намеря и време за себе си ,боядисана съм и с кокче ,че много жега Laughing
Понеже снимахме с камера кръщенето на Дара и РД ,днес чакам диска ,готов е и после с ММ ще го гледаме !
След има няма 10 дни брат ми се прибират от Англия за месец почивка и нямам търпение да си нагушкам племенницата -тя ми е слабост ,обожавам я!
Хубава вечер!

# 523
Здравейте!

Аз тази вечер много хубаво си разпуснах. Получи ми се случайно. Иван реши че му се яде риба. Предложих да хапнем на вън, но ММ отказа. Затова му връчих Никола, обадих се на приятелка и излязохме. Децата добре си поиграха, а ние на раздумка, та чак до сега. ММ звънна след като изкъпал Никола да се прибирам да кърмя. Аз уж бързах, но нали и мохабета върви, прибрах се малко след като Никола заспал. Отървах едно кърмене!  Wink

Чин, радвам се че бебчо се развива добре.  Simple Smile Simple Smile

# 524
Стефи, това Софито го прави обикновено между много хора. Притеснява се и за момент не иска да я оставя сама, но иначе като сме си само двете си играе и хич ме не търси. На непознати се смее стига да не я доближават или не дай си боже да я пипнат. Crazy Но щом  и е притеснително я задоволявам и е гушната нон стоп, защото този период го имаше и при Крис, докато не тръгна на ДГ, тоест до близо 3 годинки. Сега ела го виж гушка и целува всички без дори да ги познава.
Иси стискам палци за изпитите. Praynig Как успявате не знам, много ви се възхищавам, едновременно и деца и изпити. Shocked Дори познавам хора, които и работят, учат, деца гледат и къща подържат, как успяват и откъде толкова сили не знам. Rolling Eyes На мен и готвенето ми идва в повече и някой път наистина оставам без сили. Embarassed
Ичка честита прическа и снимков материал да покажеш. Hug
чин радвам се че всичко е на 6, стискам палци всичко да мине като по вода до края и защо не малка сладка госпожица. Hug Аз момче исках другарче за Крис в игрите, пък по нататък и една мома, но сега с момата вкъщи съм на друго мнение, много се радвам, че с момиченце ни дари господ.  Hug
Деска един незабравим ден ти пожелавам утре с любимия. Hug Изключете телефоните, бягайте от вкъщи и няма кой да ви намери. Laughing
Ани браво за хубавата разходка и по често да имаш възможност да го правиш ти желая. Hug

Ей изядоха я тия комари Софито. #Cussing out И така и се надуват пъпките, слагам крем, но ефект няма.  Crossing Arms
Днес направи 4,5 крачки и то много пъти, цяла разходка си беше  Grinning, но как се усети, че ходи сама се хвърля на земята и същевременно се хили като ряпа. Мисля че до седмица две ще ходи вече. Скоро, скоро  и при нас сигурно ще има питка.

Общи условия

Активация на акаунт