Браво на вас!Много се радвам!!!
Хайде да минава леко и гладко при всяка от вас,и без никакви грижи и проблеми!

Ваче,дано не се разболее и Ралка!А тя да оздравее бързичко,за да се присъедините към голямата група!
Ние изкарахме 5-6седм.на морето и там беше много хубаво.За съжаление през по-голямата част от времето все някой беше болен от децата.Георги изкара пневмония,сестра му-херп ангина и някакви др.леки вирусчета.За щастие сега са сравнително добре.Днес ги преглежда личната ни и ми каза,че чувала някакъв лек шум на сърцето при Жожо,така че утре съм на кардиолог с него.Стиснете едни палчета,моля ви!
Каза да не се притеснявам и мисля да я послушам пук ще видя какво ще каже д-ра утре. Ичка,изглеждаш страхотно на снимката!А Дара е пораснала,издължена...
А за памперса и съм на обратното мнение, нооо и Софи е с памперс само когато спи.
Не е акала от близо 3 седмици в памперс само на гърне, но пишкането е навсякъде, добре че пишка по 3,4 капчици, иначе...
За едните смотани 10, 20 лв дет ти взимат 2 пъти седмично са готови да ти кажат всичко...
)) Аз като ми трябва торта/питка или др. подобно, директно аутсорсвам. Хем резултатът е сигурен.