Отговори
# 585
  • Sofia
Здравейте!

Днес отпратихме децата с нашите на село Wink и си купихме климатик най-накрая! Нямам търпение да го инсталират, но ще трябва да почакаме още десетина дни. Не се живее иначе и не се спи.

Малкият разбойник е станал 78 см (+2) и 9200 (+200 гр) - това в сравнение с преди 3 месеца. Биха му ваксината за шарките, а тази, която се слага на годинка, ще я сложат септември. Сегашната била по-важна, така че сменихме реда.

Кити, за днес ли говориш в парка или утре? Ако е днес - май няма да стане, защото много късно ще ни докарат децата - към 9-10 вечерта.

# 586
Здравейте.

Тук е страшна жега, не се диша направо. На терсата термометъра показваше 43 градуса  Crazy. Малкият е по едни гащички, цял ден е без памперс, ама той и без това вече рядко пишка. Не знам днес дали изобщо ще излезем, такъв мор е  ooooh! Tired

Деси, мисля ви и вас в Русе, там е още по-страшно. Дано сте някъде на хладничко  Hug

Офффф, толкова ми е жега, че забравих какво щях да пиша  Rolling Eyes.

Направихме прощъпулника, Алекс хвана диска за компютър (програмист) и после транспортир ( инженер). Бяхме си само двамата с ММ.

# 587
Привет.

Ели, и тук е адска жега. От вчера сутринта не сме излизали. Седим на климатик, че иначе няма как. Снощи го спряз през ноща, в резултат и тримата се събудихме криви, щото не се бяхме наспали.

Аз иначе ви чета, но нямам нещо желание да пиша. Ядосана съм..... на работата на Марти. Не стига, че все работи, никой не му плаща извънредния труд, а той днес пак е хукнал да оправя някаква авария  Crossing Arms

# 588
Сега разбирам, че днес е бил доста горещ ден - от вас , по новините сега го съобщават. Аз сутринта изпекох ръжени хлебчета и банички със сирене, докато ММ беше за малко на работа. И си мислех като се завърне да ходим някъде на пикник в гората. Само че той предложи да отпрашваме към Варна и сега баничките и хлебчетата ми останаха. Прекарахме деня в детския кът в Морската. Е, не че и там не беше жега де. Дори Иван сега е с лека Т от претопляне. Искахме да сложим Никола да скача с бънджитата, но нямало толкова малки колани. А детето толкова се радва като скача по трамплина.

# 589
Kiti, много мило, че ни мислиш, ама ние с Хоупфул май рядко влизаме и то повече в новата ни отчетна... Wink макар че Хоуп и от там поизчезна, де. Не знам за нея, но на мен все ми е лошо, свят ми се вие, кръвното пада, повдига ми се от какво ли не и най-лошото, че включително от вода. Точно като след тежко преяждане с тежко препиване - все едно съм изпила бутилка ракия и ми се вие свят и ми се драйфа едновременно и от водата става още по-зле  hahaha Ето какво става като човек не пие алкохол почти 2г. Whistling
Честита ти счетоводителка-икономистка!  HugГледах клипчето ей сега - и добър апетит има милата, чудна е Simple Smile

Шунче, и ние в сряда чакаме монтаж на климатик, че аз по няколко пъти на ден имам усещане, че ще се мре. Изобщо не очаквах да ми е толкова зле иначе да сме го поръчали по-рано.

Хелън, честит ти инженер-програмист Simple Smile Добре се е ориентирал Simple Smile

Ани, браво на геройчето, че му се размина ужилването!

Мамо звярке, стискам палци!

За всички, които пропускам  Hug Hug Hug

# 590
Тук съм, тук съм Simple Smile

Кити  Hug

В интерес на истината, понеже работата ми е на компютър така или иначе, честичко проверявам какво пишете, но не винаги на мен самата ми се пише. А и нещо тези дни никаква я няма юнската дружинка, не сме много активни в жегата като цяло. От онзи ден - 1 страничка само!! Това не е било.
В отчетната също влизам чат пат.
Ккаво да ви кажа, при нас нищо ново, освен че бебо прояде крем супи и съм много доволна. Онзи ден карфиолена с картоф, вчера моркови със сладки картофи и обикновени. Слагам му вътре и сирене и сухар и лапа с удоволствие, а и ние с ММ. Правя обща, с малко морска или хималайска сол и задължително подправки - и къри слагам, и разни други аромати, но по съвсем малко разбира се. Та тъй. Това си е цял пробив.
А и аз съм много доволна от супите, чудесно ми действат, макар че е горещо.

Айде докато дребното спи да посвърша нещо.

Да не забравя - Шунка честит ви климатик. Друго си е Simple Smile

пп. Шуши, много гадно, че се чувстваш зле. Аз както и предния път съм само отпаднала, но вече сякаш и това се разкарва, не е както беше в 7-8 г.с. Не знам какво да ти препоръчам, сладоледче ..??

# 591
Здравейте..

Ичка, видях снимките. Супер е със слънчевата вода. И аз мисля да сложа на Нико днес на терасата.

Накри, аз правих бисквитена торта, но не бях въобще в настроение като я правих и я правих с някакъв нов крем, та не ми се получи въобще. Не остана де... Simple Smile

Кити, благодаря, че питаш. Сега ще разкажа подробно.

Бюти, на мен чехъл да ми пренарежда вече не ми трябва, нали си имам Нико, той си вършее и за нея.. Simple Smile

Днес бях на БХС, бебчето вече си отговаря на седмиците и не върви напред или иначе казано на 12г.с и 6 дни. В тази връзка, Ани, не с Шуши не сме в една отчетна... за щастие/жалост. Този път съм решила да го давам по-леко, да не се вманиачавам и да не пиша много в отчетните. Всичко е наред за сега, ще разбера резултата от БХС след 3 дни. Не мога да кажа, че цъфтя и връзвам, не ми се повръща, но кръвното ми е 85/55, едвам гледам, а за капак климатика на колата днес избуши на светофара. Едни пушаци, едни чудесии, едни ревове от страна на Никола..абе красота Simple Smile
Това е от нас. Липсват ми много мами, ама явно така ще е лятото.

# 592
  • София
Аз днес трябваше да замина за Бургас с брат ми. Ама Саша се разповръща по нощите. Сутринта вдигна Т. Тя не страда от такива болести и ми е странно. Сега е добре. Ще видим как ще продължи. В Бургас са другите ми племенници. Идеята беше да съберем децата, че се виждат един път годишно, а ние да останем там до края на август. Ама сега ще закъснеем в 2 дни, че не ми се ще всички да се оповръщат  Twisted Evil

# 593
Здравейте,
Чинчее,да идеално й беше ,по -късно и аз се изкъпах със слънчева вода-направо беше вряла!! LaughingИ аз бях с такова ниско кръвно,а и сега съм,много е кофти ,какво ли не правих! Браво за суперските новини за бебоче !!! Щях да напиша инстиктивно бебочка!!! Laughing Hug
Ваче,дано се разминете и да не е от летните грипове или вируси ,че са ужасни! Hug
Утре сме на ваксина и ми е свито на душичката ,тъкмо прояде ,дано я понесе горе-долу добре!
Хелънче,Кити ,Чинчеее,браво за питките ,и на мен ми се прави ,ама Дара е голямоооо шубенцее и не иска да се пусне и това е!
Бременните мами ,стягайте се ,ейййй Heart Eyes
На мен и днес ми е много жега ,мисля ,ако Дара е добре ,тази седмица по женски да излезнем с приятелки вечер,ама не искам да си правя планове ,ако стане ок ,ако не здраве да е!
Ани,дано Иван е добре вече! Hug
Деската ,ми с право се ядосваш за работата на МТ! #2gunfire
Става ,че гърнето пищи вече  Laughing Чао и хубав ден ,мамчета Heart Eyes

# 594
Да добавя.

Ваче, бързо оздравяване на Саша. Летен вирус ли ще е това?

Деси, и аз много се ядосвам ама не ми се коментира, особено пред него- излиза, че го ограничавам. Аз не виждам нищо ограничаващо в това да имам против мъжа ми да ходи всеки месец по няколко пъти командировка и да се спуква от път, когато са 3-ма отг. оператори. Както и да е... няма да коментирам повече, че агенти бол...

Ичка, аз си направих питката, която си правя по принцип. Не ми се рискуваше. Дара ще си се пусне, когато е готова. Да не казвам голяма дума, но Нико се пусна късно, но за сметка на това е много внимателен и до сега не е падал опасно.  Praynig
Пол не ми казаха.  Wink Дали защото не бях при тази докторка, която с Нико ми правеше ФМ, тази каза, че е рано  и не вижда, а  с Нико ми казаха на първата фетална.

Шунч, честит климатик. Не издавай къде живееш обаче, че да не ти се изтърси цяла група юнки без климатици.
Ние имахме само в стаята на Никола и миналата година спасявахме положението с него, но сега се оказа, че ремонта му струва колкото един нов и направо си го демонтираха заради изолацията.

# 595
ЧИнче не са ти казали пол,щото при момите късно се вижда  Hug А дано! Радвам се,че всичко върви по план и си ОК.

Ваче,нещо я е лепнало,вирус със сигурност,щом има и Т. Бързо да се оправяте и дим към морето  Hug

И ние правихме прощъпулник,НАдето хвана химикал,след това награби една флейта и черпака  Laughing Ще я видим тая работа...

Ох,при нас е горещо и не се диша,а уж морски бриз си имаме,представям си при вас какво е... дано да се разхлади,както го дават.

Наистина е много пусто тук тези дни.
А Шуши,Хоуп, кога са ви термините на вас? Чин е януари,а вие?  baby_neutral

# 596
Чин, браво! Хубави новини!! Преди малко те сънувах, докато си спахме следобедния сън. Нещо около чехъла ти се въртя сънят ми.
Дидолинка, аз съм в началото на февруари.

# 597
  • София
Ваче, бързо оздравяване на Саша. Летен вирус ли ще е това?

Мии, на такова прилича  Confused Доста деца наоколо са болни. Саша за трети път в живота си повръща та ми е малко непозната история. Да видим Рали да не се разболее. Ако е ротавирус не би трябвало. Давам вит. С и така...
Дидолинке ще имаш писател/журналист-музикант-кулинар, всичко това в комбинация.  Hug

Кити, сега като излизаме от къщата, а някой стои с Рали заключва вратата  Mr. Green А тя пък е като след битка  Crazy Цялата е изподрана по ръцете, муцуната, защото се вре къде ли не и се търкаля праз глава по целия двор. Почнала е да тича, много стабилна е за 1 месец. Иска да се катери навсякъде. Яде каквото й падне и каквото й дадем. Кюфтета, кебапчета, мляко, баници, тутманици, нагъва сухи пасти ако яде някой. Цели праскови яде, ама излязоха пчелите заради цъфналата липа в съседния двор и ме е страх да не я нажилят с тия плодове  Confused Понякога рита топка с децата Wink

# 598
Ваче, бързо да се оправя малка Ралка. Hug
Бременните и на тях бързо да отминава гаденето и всичко друго, та да се наслаждават повече на този период. Heart Eyes

Аз днес цял ден се опитвам фигури от фондани да правя, но Crazy. Лепи този фондан, остава по ръцете, хич не става като тесто. Едвам една обувка спретнах, но и тя не стана хубава. #Cussing out Искам на прощапулника аз да и приготвя питката и тортата (за да се почувствам и аз майка поне на един празник  Embarassed) и за питката ок, но тортата не знам дали ще стане. Sad Блатовете и крема ми излизат вкусни, само този фондан дет ми е много течен и лепкав иначе на вкус е хубав. Помагайте  Praynig Слагам 150 мл вода да се ври с 70 гр масло и като заври сипвам 150 гр брашно, като изстине замесвам с 500 гр пудра захар. Не сложих сместа в хладилника, може и там да ми е грешката. newsm78

# 599
  • София
ехоо, добър вечер..аз пак се затрих, скокнахме до Банско за почивните дни, че много жега в София. Там беше ок, ходихме на басейн, Крисчо се къпа с пояса в големия басейн, много беше готин.
Само че, съвсем отказа яденето, нищо не иска, какво ли не пробвах вече, днес едни зеленчуци (готвени от мен) ги правих на пюре, после на супа, цели парчета, нищо не иска...яде по някой плод чат пат и хляб...купих от детския пастет, не го иска...нищо не иска...дано да е период...
Та така около нас Rolling Eyes
Ваче, дано Саша бързо да се оправи и да отивате към морето Hug
Радвам се за бременните и развитието на бебетата, много е вълнуващо Heart Eyes И аз искам пак, ама трябва да се върна на работа за известно време поне Rolling Eyes
Охх пак стана 11...лягам, съжалявам че накратко пиша, ама няма много и какво, а и всички са се изпокрили от форума Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт