Отговори
# 570
Момичета благодаря ви! Да ви кажа честно леко ми е притеснено, колкото и да не давам вид, защото ръката му много посиня. Сутринта беше леко синя, а сега стана още по синя. Струва ми се е нормално. Мен преди няколко години ме ухапа оса и също местото си беше променило цвета и то с дни наред. Но като е на детето ми и ми е малко по притеснено.

Ваче, добре че Ралка не е тръгнала надолу по стълбите. Никола вече и това упражнение направи, не помня вече писах ли и за това.

# 571
Момичета, здравейте!
Аз баш в най-голямата жега трябваше да се дотътря до консултацията си, но си струваше, видях си пак малчо2 Simple Smile Порастнало е и вече прилича на човече повече. Много беше свитичко, но пак изпреварва по размери, а по размер на главата пък - съвсем! Като се сетя предния път с тази пуста голяма глава какво "дебнене" беше колко ще порасте - за нормалното раждане - представям си от сега...Simple Smile Живо и здраво само Simple Smile
Но поне съм малко по-спокойна , вече 3ти преглед минавам, дано всичко е наред.

изчетох по диагонал, макар че не сте писали много.
Ани, горкото детенце, ужасно е с тия насекоми, сигурно боли/сърби. Лекарят какво казва, нормално ли е да посинее?

Ваче, а вашият случай със стълбите. Ох, изтръпнах.

Мама звярка, стискам палци да не се повтаря подобна криза. А за нещата, които изброи, че прави детенце - мисля си, че са съвсем в реда на нещата за възрастта. И моето прави толкова.

Шунка, мойто като спи оставя огроомни петна пот по чаршафи (и възглавници, че напсоледък гледа все да се гушне на възглавница). По едно време се притеснявах от какво е това потене, но то в тази жега...

Нещо пропускам, но после..

# 572
Здравейте и от нас в тия жеги  Laughing

аз се позагубих след концерта, но от тичане напред-назад много се изморявам и не смогвам да стигна дотук. Но ви чета, когато успея. За концерта - Чинче, видях, че си питала - успях да отида, но благодарение на ММ  Rolling Eyes. Затова много си го обичам  Heart Eyes. Успял е да изкъпе, нахрани и приспи малкия  bowuu. Аз се прибрах в 5 сутринта и той не се беше събуждал. А аз изкарах невероятно - какво да ви кажа, да сбъднеш своя мечта е незаменимо  Flutter

Ваче, направо настръхнах от разказа  Confused ... Радвам се, че всичко е наред.

Ичка, за свеки не става ли да е малко с памперс Дара? Или вече му се ядосва?  Wink. Радвам се, че й се е върнал апетита.

Хоупфул, чудесни новини за бебето. Нека расте, не се притеснявай за раждането, ще мине  Hug

Ани, милият Никола... Как е сега? Kaкво каза ЛЛ?

Ани2, свекърите не взеха ли Румен на море? Как сте в жегите?

Деска, и вас ви мисля в Русе с тия жеги  Rolling Eyes. Нали знам как е  Laughing. Алекс целия се е изприщил от жегата, милия... Не знам и с какво да мажа, засега с нищо, че много се поти и става мазало  Crazy

ТинаHug ще успееш и с практиката, не се съмнявам  Wink

Кити, Хаберлеа, вие как сте? Липсвате тук  Heart Eyes Heart Eyes. Силвето и тя се загуби...

Цвети, дано са добри резултатите на Мона. Момичета, вие къде виждате тези резултати от изследванията? Аз досега не съм. Даже не ми се и обажда педиатърката, а като попитам ми казва, че звъняла само ако има нещо притеснително  Rolling Eyes

Иначе за нас - мисля в събота да правим прощъпулник - Алекс прави по няколко крачки между мен и баща си, но е доста нестабилен. Около мен всички ми казват да го направя, за да се отпусне детето и да проходи стабилно. Ама се чудя дали ще хукне след питката моичкия  Thinking

# 573
Хелънче ей ме на!  Hug Много си миличка - да ти кажа пак то.кова много ми се съб,а от всичко, че не ми се пише
Клавиату,ата ми се скапа  Crossing Arms - дано се оп,ави, чее не знам как ще я ка,ам
Днес даже ми п,илоша на паза,а та се наложи да поседя 20минути и да ме обг,ижват ,азни доб,и хо,а а бях и с Оги

Да не се наканя и аз да пиши да му се невиди  Thinking

# 574
Добър ден
Бреей,че пусто тук.....Много бързо ви изчетох NaughtyНещо не ми се пише,но то няма и какво май newsm78Все така сме си ние.....Не може да гълта Ники,чакаме четвъртото зъбче и долу-горе това е в общи линии.....Жегааа,чак не се търпи!
Хеленче,страхотно е,че си сбъднала една от големите си мечти!И браво на МТ,по мъжки са се гледали значи Simple Smile
Ичка,как сте?Зъбчето показа ли се вече?

# 575
Вярно малко пусто тези дни, къде ходите по тези жеги? Grinning Ние днес цял ден в мола, пустош голяма, я имаше 10,20 човека, я не. Явно всички са по морета, планини, басейни...
Да ви питам, някой ползва ли от пелените за многократна употреба? Днес видях в Хиполенда, много сладки, памучни и ми се сториха много по добри от памперсите. newsm78 Поне едно е сигурно, че не запарват толкова. Да лошото е че ще падне бая пране, но пък ако се вземат повече чифта... newsm78
Целувки... Hug

# 576
Добро утро!

Ръката на Никола е вече много по добре. Почти не се вижда синьо. Надявам се и да не го сърби.

А мен снощи пак ме хвана моята болест - запушени канали на лявата гърда. Наду се, стана на бучки, поне вече знам какво е и не се ошашках. Но толкова зле ми беше, че едва си стоях на краката, втресе ме. Сега съм малко по добре, но още ме боли. Поне не ми е толкова лошо. Чудя се да ходя ли на лекар или ще се оправя сама.

Криси, снощи те сънувах! Сънувах че се разхождаме и си правим храна в бурканчета за децата.  Laughing Доста храна направихме.

# 577
  • София
Здравейте, не мога да чета и пиша много, че единият ми брат дойде с децата и е лудница Sunglasses

# 578
Здравейте.

Ани, радвам се, че Никола е по-добре, а за запушването ти съчувствам дълбоко. Мен ме болеше повече от секциото.

Вчера правихме прощъпулник (Ани2, кажи как е правилно да се изписва тази дума?  Hug) Нико в началото си взе питката и викаше "Ам-ам", после обаче реши, че елиминира предметите един по един, та накрая си взе фотоапарата, а след това модното списание. Simple Smile Явно крушата няма да падне по-далеч от дървото, пък знае ли човек.. Wink

Честити празници на всички с мъничко закъснение.

# 579
честито на Нико и Алекс! Hug 2 страхотни професии двамата са избрали. Wink

Ани браво на Никола, голям герой и се радвам, че всичко е наред вече. Hug За гърдите не знам какво да ти кажа, този проблем никога не го е имало при мен, но си представям болката, бързо да минава. Hug

Аз пелени гледам съм писала, пък то са гащички, но които попиват (съвсем се оплесках  ooooh!), но май ме разбрахте. Grinning Както и да е в понеделник ще взема 2 чифта да ги пробвам, пък ако ми харесат ще взема повече. Thinking

И аз се точа за питка вече... ми торта прави ли се на този прощапулник? newsm78 На Крис не съм правила. но в нета видях сумати торти за прощапулник. newsm78

# 580
Здравейте момичета!Може и да сте ни забравили вече,но цял месец нямах нет,заради ремонти у нас и само ви четях тайно през телефона! Heart Eyes
Та затова честито на всички сладури отпразнували първия си рожден ден!
Честито на всички проходили!
Честито и на бременните мамички! Hug Браво на вас,много сте смели!Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финала!
Да ви кажа и за нас :гледам да излизаме повече навън,защото Сами скучае в къщи.Ходим на плаж след 17.00 почти всеки ден и там е голяма забава.Не мога да я изкарам от водата,обожава да се цопка вътре.Обикаля целия плаж,закача се с хората(които ако не я забележат веднага се покашля,че да я видят Joy) ,влиза в чужди басейнчета,видя от едно детенце,че застава наведено надолу(като щраус)и яде пясък и сега го повтаря и изобщо е много щура!Правихме изследванията на една година бяха супер,висока е вече 80см,и 9700г,манекенката ми тя.Яде всичко и по много Laughing.Та така с отчета от мен Laughing
Vache:Наистина ужас!Сигурно много се е стреснала горката Рали Hug
А н и:Миличкия Никола!Дано да му е минало вече.А иначе аз знам,че има проблем ако мястото ухапано от пчела се втвърди изключително много и гори.
За всички много  Hug
Лека вечер!

# 581
Ние се завръщаме от един рок фест тук на платото. Отидохме най вече заради Иван. Нали се изживява като рок звезда.  Laughing Уж ми светна днес следобед, а сега пак започва да ми става лошо. Никола нещо не успява да се справи с тази гърда.

# 582
ХЕЛЪН, тук съм, миличка, гледам да оцелявам с по-малко нерви Simple Smile Чудесна питка, мамче и страхотна професия за малкия мъж, браво Simple Smile И нашата педиатърка така постъпва, не се бой и тревожи!

Да се похваля- и Дара проходи преди 2 дни, утре ще меся питка, ще докладвам...

АНИ, радвам се, че малчо е добре!

ЧИН, браво и на Нико! Ти как си?

ВАЧЕ, ужас, аз щях да превъртя, тази сладурка Рали Simple Smile Много да я намачкаш! Весела лудница!

ШУНЧИ, хайде утре вечер в градинката, а?

МАМИ на САМИ, наистина е манекенка малката госпожица- и Дара е горе-долу толкова!

ХОУПФУЛ, ШУШИ, как сте?

МАМА ЗВЯРКА, много ама, много ви стискам палци Heart Eyes

АНИ2, твоите чехли май излизаха много смрадливи #Cussing out и аз в момента съм малко бясна на ММ по тоя повод.........

Много прегръдки и целувки за всички останали!

# 583
  • София
Хайде и аз да драсна набързо, че отдавна не съм.  Ние сме в София от вчера, смятам да е за кратко и в понеделник, живот и здраве, да отпрашим за морето.  Дано всичко да е наред.

Четох малко набързо и отгоре-отгоре, извинявам се, че може да пропусна нещо съществено.

Честито на всички проходили дечица.  Радостта е голяма отначало, после отстъпва място на пълната лудница Laughing
В тази връзка, Лора обикаля из цялата къща и "шета", носи каквото може от стая с стая, намирам всевъзможни неща на всевъзможни места Crazy  Чудя се кога ли ще ми скрие нещо важно  Rolling Eyes

накри, едва ли в едновремешната традиция се включва и торта, но ако ще имаш гости и искаш да ги почерпиш - защо пък не Wink  Една торта никога не може да бъде излишна Laughing

Е, толкова от нас за днес, надявам се пак да мога да се включа скоро Hug

# 584
Здравейте,
Хелънчеее,честити ходещи крачета на Алекс! Гледах снимки ,сладък програмист ще е той Heart Eyes
Кити,честити и на вас тичкащи крачета на Дара! Heart Eyes
Бюти,браво за супер почивчицата-балканче и море,мммм!!! HugДа си изкарате добре!
Ние вчера бяхме на гости на свеки,Дара беше къпана 2 пъти със слънчева вода в един леген и супер се забавляваше!За моя учуда се напишка само веднъж ,докато спеше ,а иначе чинно на гърненцето на двора ! Laughing
Ами много ще е топло днес ,в нас климатикът от снощи не е спрял ,така че до следобед ще сме си вкъщи ,а после малко по работа с ММ.
Хубав горещ ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт