Ваче, добре че Ралка не е тръгнала надолу по стълбите. Никола вече и това упражнение направи, не помня вече писах ли и за това.
Порастнало е и вече прилича на човече повече. Много беше свитичко, но пак изпреварва по размери, а по размер на главата пък - съвсем! Като се сетя предния път с тази пуста голяма глава какво "дебнене" беше колко ще порасте - за нормалното раждане - представям си от сега...
Живо и здраво само 
. Успял е да изкъпе, нахрани и приспи малкия
. Аз се прибрах в 5 сутринта и той не се беше събуждал. А аз изкарах невероятно - какво да ви кажа, да сбъднеш своя мечта е незаменимо 
. Радвам се, че й се е върнал апетита.

ще успееш и с практиката, не се съмнявам 
. Силвето и тя се загуби...
Много си миличка - да ти кажа пак то.кова много ми се съб,а от всичко, че не ми се пише
- дано се оп,ави, чее не знам как ще я ка,ам
Нещо не ми се пише,но то няма и какво май
Все така сме си ние.....Не може да гълта Ники,чакаме четвъртото зъбче и долу-горе това е в общи линии.....Жегааа,чак не се търпи!
Ние днес цял ден в мола, пустош голяма, я имаше 10,20 човека, я не. Явно всички са по морета, планини, басейни...
Поне едно е сигурно, че не запарват толкова. Да лошото е че ще падне бая пране, но пък ако се вземат повече чифта... 
) Нико в началото си взе питката и викаше "Ам-ам", после обаче реши, че елиминира предметите един по един, та накрая си взе фотоапарата, а след това модното списание.
Явно крушата няма да падне по-далеч от дървото, пък знае ли човек.. 
2 страхотни професии двамата са избрали. 
За гърдите не знам какво да ти кажа, този проблем никога не го е имало при мен, но си представям болката, бързо да минава. 
), но май ме разбрахте.
Както и да е в понеделник ще взема 2 чифта да ги пробвам, пък ако ми харесат ще взема повече. 
На Крис не съм правила. но в нета видях сумати торти за прощапулник. 

Браво на вас,много сте смели!Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финала!
) ,влиза в чужди басейнчета,видя от едно детенце,че застава наведено надолу(като щраус)и яде пясък и сега го повтаря и изобщо е много щура!Правихме изследванията на една година бяха супер,висока е вече 80см,и 9700г,манекенката ми тя.Яде всичко и по много 

Чудесна питка, мамче и страхотна професия за малкия мъж, браво
И нашата педиатърка така постъпва, не се бой и тревожи!
Много да я намачкаш! Весела лудница!
и аз в момента съм малко бясна на ММ по тоя повод.........
Чудя се кога ли ще ми скрие нещо важно
Една торта никога не може да бъде излишна 

Да си изкарате добре!