Отговори
# 555
Здравейте. Така да ме мори тази жега, направо не ми се живее.

Пао, аз още не съм му предложила да ходим с него, но според него той няма да иска. Ще каже, какво ще правите там, аз с колегите му не се познавам ей такива неща. Обмислям вариант да се прибера и при нашите за малко, та да видим. Важното е да не съм сама по цял ден с Никола, че вече не му издържам на темпото.

Иси, и аз имам доста изпити, оставих за на есен 2, та не знам какво ме чака догодина ама се надявам да се свършва вече.

Нико веднъж го оставих по стълбите да видя какво ще прави, като стигна до тях се обърна и искаше да ги слезе по дупе, ама го взех и не можа да види, че няма да стане номера.  

Току що моя чехъл се обади. Забележете часа. Казва ми : аз съм до вас да дойда ли ? Казах : ако искаш ела, той Нико спи, а тя отсече : амиии, хубаво, отивам си!  Shocked Сега сигурно ще каже, че аз не я искам...

# 556
Мама Звярка,много стиснати палци от мен,да пишеш как е минал прегледа  Praynig Hug

# 557
Мама Звярка  Hug Дано разберат какво точно има и да се справите с проблема
chin - половината време със Слав, после при вашите  Mr. Green

# 558
Здравейте!
Мама Звярка,  Praynig всичко да е наред и притесненията ти се окажат излишни! Много ти се събра...
За млякото сте говорили - според СЗО след първата година в общия случай спокойно може да се дава пълномаслено прясно мляко вместо частично адаптирано, така че това си е въпрос на избор на майката.
Явор вече е фъртуна навън, постояно в движение, катери се по катерушки, люлее люлки /не иска той да се люлее/, стълби и всякакви други предизвикателства го зоват, така че няма мира и при нас, като при повечето юнчета. Като си спомня с Румен какво спокойствие беше...
Иси,  цяла година повече си е доста, но ще се справиш!
Чинче, наистина е добре да не оставаш сама с Нико, в този период си искат доста грижи малчовците...
Деска, чудесно е, че имате малко време само за вас двамата с Марти...
Хубав ден от мене!

# 559
  • софия
Мама звярка, успех с прегледа, така както описваш детенце ми се струва съвсем в рамките на нормалното развитие, стискам палци да е нещо малко и поправимо Praynig Hug
Иси, ти си нашата гордост с изпитите, ще се справиш.
Чин идеята на Мая не е лоша, но Слав какво ще каже не знам. Rolling Eyes
Аз напоследък не се наспивам, все кошмари сънувам Confused

# 560
Еххо юнчета майчета здравейте

Най-после и аз да се доредя до компа...беше ми приятно да изчета последните няколко странички, макар и набързо и макар в някои страстите да се бяха нагорещили доста...
Нямам настроение и време да пиша дългичко, но много ми се иска да кажа:

МамаЗвярка - стиснати палчета от мен! Много си права...децата ни правят мъдри и по-добри...

Чин - браво за чудните мерки! Дано е мома - толкова е хубаво да си имаш момиченце - да плетеш плитки, да оглеждаш прекрасните кукленски рокли, обувчици и чорапки по магазините...Но пък и момченцата си имат чар макар и да са големи калпазани - моето момченце преди малко пак ме хранеше в устата с бисквитки  Heart Eyes

Вачее - ех че прелест - тревичка с роса...Докога сте по онзи край?

Хайде и аз да кажа за хапването - ми вече имам две дечица и мога да правя сравнение - уж ги гледам еднакво, а са толкова различни и монават пред толкова периоди...Като цяло каката ми беше невероятно злоядо бебе - за нея храна беше кърмата, а всичко друго опитваше. И пюрета всякакви купувах и готвех ...и хврърлях, защото тя просто се интересуваше от храната в нашите чинии. Оги е друга работа - от шестия месец прояде пюре от гол картоф. И сега обича да хапва - и му готвя (почти всеки ден) и вземам частна ДК и пюрета купувам - всичко яде (редактирам се - не обича плодови пюрета и изобщо не вкусва кисел)! Пък на годинка и двамата около 9 кг.... та така... Аз още не давам кремчета с прясно мляко, солетки давам от най-обикновените без кристалчета сол - той много обича да ги гризка, а и понякога само това е начина да го укротя поне за 5 минути и да го сложа в количката... окуражавате ме да давам по-смело кашкавал, че още само опитва. Виж вече на два пъти яде кремвирши и то количество - умира си за кремвиршчета...гледам да вземам от тези "стара планина", че поне има шанс да са от месо...

Айде де грабвам прахосмукачката...

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 17:49 от heberlea

# 561
Знаете ли къде във Варна мога да намеря хомогенизирани меса и сиренца на Плазмон /бурканчета/? Така и така ще ходя, тук не ги продават и ги поръчвам с куриер от София newsm78.

# 562
  • Sofia
Здравейте!
Ичка, честит рожден ден! Да си много щастлива и винаги усмихната! Simple Smile

Ние чак преди малко проимахме интернет, вчера някой беше направил пожар в блока и явно бяха изгорели кабелите за нета. Едва издържах днес.  Laughing

Много зле ни се отразява жегата, малчо заспива, като му подухвам главата, а по някое време чаршафите му стават прозрачни от мокрота.

За другата седмица го записах 2 дни на ДК, да видим дали ще му хареса, та малко почивка за мен да има и разнообразие за него. Simple Smile Сега Ян Бибиян избрах, ако не хареса, ще пробвам Хер Бебе.

Научил се е да вика кака си по име  Laughing, само Р не казва. И което най ме кефи - казва "не" (с клатене на глава), а с мучене и нещо като посочване ми показва кое иска. Абе супер се разбираме напоследък, доволна съм. Mr. Green
Вчера в градинката си събу обувките и така си пляскаше по асфалта - за моя изненада въпреки огромното количество баби, не получих упреци, даже напротив. Днес пък и двамата със сестра си се завряха под пръскачките за тревата и се прибрахме вир вода.

Утре и ние отиваме на консултация и ваксина. За съжаление късно се усетих, утре мислех да ходя на представянето на една книга и сега маааалко ме е яд... но това е положението с деца Simple Smile

Мама Звярка, стискам палци за добри новини! Hug

# 563
Здравейте!

Днес Никола го ужили една пчела. Извадих жилото, но ръката се поду. Той пък голям смелчага излезе. Само заплака при ужилването и после вече нищо. Гледам го държи си ръчичката - явно го боли, но не се оплаква. Мазах с фенистил. Хомеопата препоръча да мажа с чесън и Апис, но до аптеката не успях да стигна. За около час отока спадна и се успокоих.

Иси, много изпити на куп бе! Как се справяш!? Аз като си спомня през две седмици ми бяха изпитите, дете нямах и пак зор ми идваха! Браво на теб.  Hug

Мамо Звярке, и от мен стиснати палци за Калоян!  Peace

# 564
  • София
         Добървечер!!!
Ние се завърнахме в понеделник вечерта от кратката ни почивка. Беше кратко, но за сметка на това пък хубаво Sunglasses. Малчо беше супер доволен и от пясъка, който похапваше стабилно в началото, и от морето стига да нямаше силни вълни. Аз не очаквах, но на Монката му хареса на плажа. Най-хубаво беше следобед от18.00ч. до към 20.30ч.. Тогава плажа оставаше във владението на семействата с деца. Имаше много дечица м/у 6м. и 3год. и всички се спасявахме от жегите със стоене до късно на плаж.
За мамите на които им предстой море ще им кажа да не си забравят препаратите против ухапвания от комари, както и тези за след ухапвания. Комарите в Крайморие бяха ужасна напаст и много стръвни. За Мони ползвах този на "Чико" и като цяло съм доволна. Възрастните използвахме "Аутан", но от време на време и той не можеше да ни спаси.
Мама Звярка, успех във вторник и дано да няма повече кризи. Аз обаче почвам да се шашкам, защото това което прави/не прави Калоян е същото което прави/не прави и Мони на този етап от развитието си. Даже той никога не е казвал "кака", а всичко останало го казва абсолютно несъзнателно, просто някакви си срички. newsm78 ThinkingДо колкото си спомня вие започнахте тези рехабилитации защото той не се изправяше до седнало положение и не искаше да се обръща от гръб по корем. Явно му е помогнала след като вече прави толкова неща... Ще чакам с нетърпение да видя какво ще ти кажат в понеделник. Hug Praynig
Иси, сигурна съм че ще се справиш с изпитите и догодина така успешно, както и тази.
Ани, браво на малкия юнак, че не е плакал много. Наистина чесъна има добър резултат.
Спирам, че малчо се пробуди 1crib. Отивам да му дам ръка. Tired
Лека нощ и хубави сънища!

ПП-Ичка, за малко да забравя да ти честитя първото, най-дългоочакваното зъбче на Дара. Дано от тук нататък да не усетиш кога са излезнали.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 23:31 от yanavasi73

# 565
  • София
Хеберелеа, в Копривщица сме още няколко дни и после в Бургас  Grinning
За стълбите да ви разправям... На Саша много не мога да разчитам за Рали. Качих я с мен горе в къщата (на 2 етаж) да готвя. Стълбите са външни около 15 стъпала Rolling Eyes Rolling Eyes Нали се сещате тия старите възрожденски къщи как да отвън стълбите. Има нещо като балконче и стълби. Там ни е входната врата. Та готвя си аз.. Рали щъка и чувам... хлоп  Rolling Eyes Вратата се хлопна. Тя е от тия дето нямат брави. Та като чух аз хлоп не помня как стигнах... оИ се сблъсках с братовчедка ми, която седеше с големите на двора и вечеряха. Нашата Ралка цяла седмица разучавала таз врата и накрая успяла да си промъкне пръстетата, да отвори и понеже прага е мнооого висок да се претърколи на балкончето. Братовчедка ми беше стигнала за секунди като видяла как се претърколва нещо и зацепила, че не аз отварям вратата. Та така.. ужас с две думи  Confused Не искам да си представя праз глава как се слиза до долу  Tired

Мамо Звярке, стискам палци!! Hug

Ани, голям герой Никола. Мен ме е страх от пчели  Rolling Eyes

# 566
Добро утро!

Тази нощ на Никола му горяха краката и ръцете - само ходилата и дланите, много странно. Доста се чудих какво да правя. Търкаше ухапаната ръчичка. Сигурно го сърби. ЛЛ ме помоли днес да го заведа да го види за всеки случай.

# 567
Добро утро!

Чин благодаря ти за лекарството-много ни помогна!  Hug

Ани и мен много ме е страх от пчели.Като бях малка комшиите гледаха и продаваха много мен,но един от кошерите се разболял и постоянно на ято жилеха някой,така докато не ги изгори съседа.От там не знам колко пъти ме бяха жилили,но голям страх бера.Надявам се Нико днес да е по-добре и да няма някакви алергични реакции  Praynig Hug

Иси стискам палци.  Peace Знам много добре как се чувстваш.
Между другото и на мен ми останаха два изпита за вземане от 3 курс,че като ми се накамариха изпитите от двата семестъра и не успях да смогна.Сега на есен трябва да ги взема и да ходя да си карам практиката,което няма да е леко нещо,защото ще е в един затвор,дом за стари хора,център за деца в неравностойно положение и където още ми назначат.Притеснява ме,че в центъра няма да ми е особено леко,но се надявам да се справя.

Днес трябва да взема урина на Краси,но диването не поддава на пиш няколко дни и пак ме вкара в задънена улица.Май ще ходя след малко за колектор от аптеката.

Пожелавам на всички един хубав и спокоен ден!   bouquet

# 568
  • софия
Здравейте.
Ани много неприятно, дано не е сериозно и да не е алергичен.
Ваче, представих си за секунди какво може да е станало с Ралка Praynig, и на село има стълби но гледам да не я изпускам от поглед
Шунче и ние с Мона си комуникираме със звуци и всичко разбира маймунката малка. Свикнахте ли в новото жилище.
Днес взеха кръв на Мона, чакам резултатите.
Хубав ден Hug

# 569
Здравейте,
Дара днес се напикава през има няма 10-15мин.  Shocked ама то тези краставици ,праскови и др.,които хапва няма как .....
Ани,дано всичко е наред с Никола! Hug
Ваче,малеее  Crazy
Цвети,дано са ок резултатите! Hug
Мамо Звярка ,стиснати палчета и от мен! Peace
Моето диваненце уж не иска да хапва ,а днес отказа основното от кухнята,но доволна си хапна с мен печени крилца ,картофки печени и салатка! Опасна работа е !!!
Сега съм в чуденка за събота -ще ходим при свеки малко на гости ,но там навсякъде е с килимчета и така като честичко не се хващаме и се напикаваме ще видим как ще се справим!!! newsm78 А не искам да й спарвам дупето с памперс гащи !
Засега хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт