Никола днес спи от към 6ч вечерта и току що се събуди и сега е купон.

И Дара вече не признава пюретата ,еми то това си е бебешка храна , а те са каки вече 
Дано си прекарваш добре при систърчето и при малкия сладур ! 

За това и нямам кеф да пиша грам.
Пиши по-често!

, добре е Крис и Софито хвана, но тя се оправя вече. Сега сме на сополи и така, все купон да е. 

Днес я хванах, Крис не обича много домати и като му дадеш го държи половин час и с отворена уста, и тя нашата му бърка в устата и си хапва.
А Крис вместо да я махне, доволен я оставя да го отърве от домата.
Иначе не спира да ядосва батко си и всякъш и доставя удоволствие. Миналия ден взе лъжицата да го удари, защото се усети че с нейната кашкавалена ръчичка нищо не му прави, пък Крис милия не отговаря на удара, само си я бутне по натам, но тя се възползва максимално от това и го гони до последно, докато той не се затвори в стаята му да си играе спокойно.
Добре че сега не е тук ММ да види как се карам на дъшеричката му, че ми тормози синчето.
, нощес вдигна 40 градуса, засега няма други симптоми водихме я на доктор взеха и кръв,тази 6 та шарка можело да се кара по няколко пъти
, аз си мислих че като я изкара преди 2 м край, но уви.Дано няма друго че ще се гръмна
.Днес цял ден пак е с температура. 

Най-новото е,че снощи рева като заклан докато го къпехме.Още докато докосна водата и откачи.Реев,чак гърлото си дереше от рев.Какво е това чудо-незнам.Страх ме е като дойде довечера какво ще бъде....Имам съмнения,че се е оплашил нещо
Два пъти се случи да си потърка очите със сапунени ръчички и се олюти и май от там е цялата работа.Случвало ли ви се е да ви реват така мъниците докато ги къпете?Да не говорим,че само лоши навици придобива:спи с биберона по цяла нощ,че и през деня,не иска гърне,от 9-ия месец нощем се носехме за успокоение,понеже тогава го почнаха зъбите,а от месец спи при мен.Сега и това с къпането-е нямам думи просто.Иде ми да се 
По добре банята да е удоволствие за него, вид игра!
бързичко да я отпусне!
стиснати палчета да минава по бързо обрива. Дано поне не я сърби!
Мисля с играчки да го залъжа довечера,но той ако е наплашен едва ли ще помогнат
Сапун няма да слагам,че да не се повтори ситуацията,ако случайно се успокои......
Но преди няколко дни пуснах до него чучура (не душа) и почнах по-отдалече да го плискам и пръскам и на него като му хареса!.... Сега сам ходи да се опитва да хване струята.
Ако си спомняш преди 2 месеца бяхте болни след нас,сега пак така... Надя изкара близо 4 пълни денонощия с висока температура,но не дадох АБ. На 5 ден започнаха сополи и кашлица,днес е доста по-добре
Не знам вирус ли е,зъби ли е, дано се оправите бързо! И наистина - не отдавайте всичко на тази 6 болест...