Минавам на бързо да сложа една почерпка за порастналото ни момченце
И да честитя на цялата дружина Дара,Крис,Краси и Жорката да сте живи и здрави дечица,много щастливи и късметлии
За сега това от мен,подготвяме се за купон
Хубав ден на всички
Едни зверски погледи от майките (които в същото време си пушеха цигарките в лицата на децата им), но обсъждаха зрънчото на Крис. Аз съм отраснала с шоколади, хамбургери, чипсове и т.н. и съм 42 кг след 2 деца, не съм била никога с надменно тегло.
Един кариес нямам или каквито и да е проблеми свързани с тези храни. Или пък като седне някоя с дупе колко мен цялата да ми разправя, че такива боклуци не ядяли в нейното семейство, само плодове и зеленчуци.
Не казвам че тъпча детето си с шоколади всеки ден, но не съм и от тези дет децата им жално жално гледат вкусотийките на другите дечица. Даже да си призная има една мама дет така много се превъзнася и не съм я канила на РД на Софи, защото ще има МакДоналдс, сладки, бонбони и т.н. и ми е много жал за това детенце, защото майка му все след него ''не пипай тук, не пипай там'' (наборче на Крис е). Всичко в определени количества според мен може. 

Купихме Й вече роклича бяла дълга и блестяща- като за принцеса 

че се чудя на къде по напред да гледам,опасни пипалки саааааа 
Днес с ММ имаме годишнина! 9 години заедно...
много хубави думи.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС НА-КРАСИ,ДАРА,КРИС,ЛЮСИ И ЖОРКО! (преписвам за да не пропусна някого
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на вси4ки де4ица които съм пропуснала. 4естити християн4ета!
А знам, че 16ти е събота..ПаО
Все пак мислим да и пуснем изследвания тези дни, но поне за сега няма никакви оплаквания...
не мога да ви настигна 

да сте винаги щастливи заедно! 

И на мен ми се иска след половин година да почна да го уча, ама то през зимата не е така лесно да го оставиш да се подмокря... сигурно чак другото лято ще остане. 

. Тия деца (близнаци са) на годинка имаха ограничения за супер много храни, щото алергични били, ама биричка си пийваха. 

Помня как не знаех какво става и ти се появи на вратата на стаята на акушерките
. Помня и как като се видяхме за първи път си пожелахме да сме заедно в родилно и... успяхме